Ей, Маичкееее...

Все същите
esti

Мнение от esti »

МЪЖжжж написа:
:secret:
ББ

:lol:
Изглежда страшно това - като СС. :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

esti написа:
Та.....ти на кой си човек всъщност? :lol:
Свой, свой! :secret:
Аватар
Маичка

Мнение от Маичка »

А колко трае ролята на новобранец? :winkw:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа:
Капинчо написа:
Не бързай с благодарностите. Поживей малко тук, па тогава.
Иначе, добре си дошла!
Е ти хич ли не си ни благодарен.:blum::lol:
Щом съм тук, значи съм благодарен. За разлика от някои дето постоянно обясняват колко са добри, но избират все черни краски като символи, аз си знам, че съм лош и заядлив. Въпреки това приемам и тези от вас, които не ме приемат. Понякога ми е болно като проблесне явната омраза, но бързо ми минава и прощавам.
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Маичка написа:А колко трае ролята на новобранец? :winkw:
колко му душа иска на новобранеца. :blum:
Виж подводницата!
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

За всеки е различно - първо има гонка и извращения яко (от страна на фазаните),
ако оцелееш, дават ти да целунеш камата и готово. Някои се опъват по-дълго. :rotfl24:
Аватар
Света вода ненапита

Амаранта написа: За всеки е различно - първо има гонка и извращения яко (от страна на фазаните),
:shocked: бря, колко добре си запозната с казармения жаргон...
Виж подводницата!
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

4avdar4e написа:
По бели чорапи и джапанки :rotfl24::rotfl24:
Здрасти, Змею!!!
Чаве, надявам се, че тази незлоблива шегичка те е поразтушила от проблемите.

Апропо, не джапанки, а чехли и чорапките не са бели а светло бежови, щото панталона, с който пътувах е светло бежов, ма кой го интересуват тези неща. Важното е купон да става.
На чужд гъз и сто кура са малко. Моля де не давате на дечицата си да го четат това, хеле па на Дарки големия. С такава изтънчена майка, ще вземе нещо да се сецне детето.
Аватар
Света вода ненапита

абе, ти що не вземеш да се "пораходиш" и в другите теми?
така по-бързо ще преодолееш "новобранството"... :winkw:
Виж подводницата!
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо, стига си се държал като новобранец! :blum:
Аватар
Света вода ненапита

Амаранта написа:Капинчо, стига си се държал като новобранец! :blum:
той капинака не се държи като новобранец... неговия "герой" така се държи... :grin:
Виж подводницата!
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Метаморф написа:
абе, ти що не вземеш да се "пораходиш" и в другите теми?
така по-бързо ще преодолееш "новобранството"... :winkw:
А не трябваше ли да я одобрим, преди да я пуснем в другите теми?!
Ред трябва да има тук, рееед!:rotfl24:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Не като новобранец, а като чужд. Някои от вас непрекъснато ми показват, колко не съм за тук с простотията си. Ако мислиш, че е приятно, грешиш.

ПП В една тема Чавето каза, че ме прегръщала и целувала. Бях шашнат и не разбрах защо (имам някои предположения, но ...). Бях шашнат, защото не ми се връзват прегръдки и целувки от човек, който може да се "пошегува" така, както в сегашната тема с някого когото е "прегръщал и целувал", а Чавето винаги е гледала на мен с насмешка или в най-добрия случай с високомерно пренебрежение. Не й търся одобрението. Има хора, чието одобрение не ми е нужно, просто отбелязвам факта. Много двуличие има в този форум, ма то и в живота е така. Затова казвам, че не правя разлика между тук и реала. Тук си е жив реал.
Последно промяна от Дядо Капинчо на 22.07.08, 10:18, променено общо 1 път.
Аватар
Маичка

Мнение от Маичка »

Мислиш ли. Ще пробвам:-)
esti

Мнение от esti »

Капинчо написа:
Не като новобранец, а като чужд. Някои от вас непрекъснато ми показват, колко не съм за тук с простотията си. Ако мислиш, че е приятно, грешиш.
Охххх...и твоята не е лесна. :lol:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

esti написа:Охххх...и твоята не е лесна. :lol:
:winkw:
just perfect
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа:

ПП В една тема Чавето каза, че ме прегръщала и целувала. Бях шашнат и не разбрах защо (имам някои предположения, но ...). Бях шашнат, защото не ми се връзват прегръдки и целувки от човек, който може да се "пошегува" така, както в сегашната тема с някого когото е "прегръщал и целувал", а Чавето винаги е гледала на мен с насмешка или в най-добрия случай с високомерно пренебрежение. Не й търся одобрението. Има хора, чието одобрение не ми е нужно, просто отбелязвам факта. Много двуличие има в този форум, ма то и в живота е така. Затова казвам, че не правя разлика между тук и реала. Тук си е жив реал.
Не мога да отговарям вместо нея, но съм сигурна, че това не е двуличие,
защото на мен също ми се е случвало да харесвам някои неща в някого, а други -не. И какво да правя?! Нито мога да го приема изцяло, нито да го отхвърля изцяло, и си седя така, в средно положение - хем му се радвам, хем му се дразня, и не се преструвам нито за секунда.:-)
Аватар
Света вода ненапита

Капинчо написа: ПП В една тема Чавето каза, че ме прегръщала и целувала. Бях шашнат и не разбрах защо (имам някои предположения, но ...). Бях шашнат, защото не ми се връзват прегръдки и целувки от човек, който може да се "пошегува" така, както в сегашната тема с някого когото е "прегръщал и целувал", а Чавето винаги е гледала на мен с насмешка или в най-добрия случай с високомерно пренебрежение. Не й търся одобрението. Има хора, чието одобрение не ми е нужно, просто отбелязвам факта. Много двуличие има в този форум, ма то и в живота е така. Затова казвам, че не правя разлика между тук и реала. Тук си е жив реал.
абе, ти що си спрял хапчетата?
Виж подводницата!
jazz

Мнение от jazz »

Капинчо написа:Апропо, не джапанки, а чехли и чорапките не са бели а светло бежови
не разбирам защо ти искаш да се бъзикаш а не носиш на бъзик
ти си си на двора
ако искаш и по бял задник ще се разхождаш
пък и можеше да не ги снимаш с пейзажа нали
може би си очаквал коментари за разсада :lol:
І

Мнение от І »

Амаранта написа: Не мога да отговарям вместо нея, но съм сигурна, че това не е двуличие,
защото на мен също ми се е случвало да харесвам някои неща в някого, а други -не. И какво да правя?! Нито мога да го приема изцяло, нито да го отхвърля изцяло, и си седя така, в средно положение - хем му се радвам, хем му се дразня, и не се преструвам нито за секунда.:-)
:goodpost:
С всички е така. :-)
В противен случай би означавало, че си обсебен от насрещния, нали!
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

МЪЖжжж написа: В противен случай би означавало, че си обсебен от насрещния, нали!
Да, не се бях замисляла, но "обсебен" е точната дума :yes: - независимо дали го любиш или мразиш.
jazz

Мнение от jazz »

може да има и безраличие
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Капинчо написа:
Бе, не си прав, ама няма значение :grin:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

zmeu написа:
Капинчо написа:Апропо, не джапанки, а чехли и чорапките не са бели а светло бежови
не разбирам защо ти искаш да се бъзикаш а не носиш на бъзик
ти си си на двора
ако искаш и по бял задник ще се разхождаш
пък и можеше да не ги снимаш с пейзажа нали
може би си очаквал коментари за разсада :lol:
Змейо,

Аз нося бъзик. Нося страшно много бъзик. Това твоето не беше бъзик, а подигравка - вижте го селянина. НО аз го приех и не реагирах. Приех го защото от първата ми кавга с Дарки ти имаш по специално отношение към мен. Това си е твое право. Не мога да го променя и го приемам - да Змею, ще ме клъвка от време на време и това е нормално - не се връзвам. Също така не се връзвам, когато ме кълве Метаморфа. Той си връща още за подлизурството, в което го обвиних и това си е негово право, макар, че аз бих предпочел да го е загърбил вече.
Това, което не приемам е Чавдарчето, която мисля никога не съм обиждал, да повтори закачката ти като нещо свръх осторумно - това за мен си е подигравка, а не закачка. При това подигравка от най-гадния тип - двама си говорят за трети. Дори и това бих приел преди време, защото бях свикнал, че Чавдарчето (по незнайни за мен причини) ме недолюбва. Но след като тя изрази в по-раншна тема такова благоразположение към мен (прегръдки и целувки) и сега ми се подиграва по най-некоректния за мен начин - това не мога да приема. Двуличието ме плаши. Предпочитам да знам - този ми е приятел, този ми е враг, а този не се интересува от мен. Така съм устроен - просто и праволинейно.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Метаморф написа:
Капинчо написа: ПП В една тема Чавето каза, че ме прегръщала и целувала. Бях шашнат и не разбрах защо (имам някои предположения, но ...). Бях шашнат, защото не ми се връзват прегръдки и целувки от човек, който може да се "пошегува" така, както в сегашната тема с някого когото е "прегръщал и целувал", а Чавето винаги е гледала на мен с насмешка или в най-добрия случай с високомерно пренебрежение. Не й търся одобрението. Има хора, чието одобрение не ми е нужно, просто отбелязвам факта. Много двуличие има в този форум, ма то и в живота е така. Затова казвам, че не правя разлика между тук и реала. Тук си е жив реал.
абе, ти що си спрял хапчетата?
Не съм Метоморфе, пия си ги редовно. Те се пият дълго време - като тези за кръвно.
Аватар
Света вода ненапита

Капинчо написа:Не съм Метоморфе, пия си ги редовно. Те се пият дълго време - като тези за кръвно.
тогава ги смени, щото тия нещо не действат...
Виж подводницата!
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Двуличието ме плаши. Предпочитам да знам - този ми е приятел, този ми е враг, а този не се интересува от мен. Така съм устроен - просто и праволинейно.
няма такова нещо! ако можехме толкова лесно да разделим нещата на черни и бели ехеее живот щяхме да си живеем

аз съм пропуснала чорапките, но долкото разбирам е шегичка, много задълбаваш в нещата и ме караш да се чувствам двулична и аз - толкова хора не съм харесвала тук, после съм ги харесвала и пак така; сега се чудя, сигурно нещо не съм у ред.

усмихни се и карай напред, недей толкова да анализираш, не можем толкова прецизно да бдим над всяка своя дума, казана тук
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Капинчо написа:сега ми се подиграва по най-некоректния за мен начин - това не мога да приема. Двуличието ме плаши.
Втори път ти казвам: не си прав!
jazz

Мнение от jazz »

Капинчо написа: Аз нося бъзик. Нося страшно много бъзик.
вар и кереч може и да носиш
но бъзик не
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Привет, Маичке !!!
Надявам се да останеш тук!
:welc1:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

zmeu написа:
Капинчо написа: Аз нося бъзик. Нося страшно много бъзик.
вар и кереч може и да носиш
но бъзик не
Вар и кИреч е едно и също.
Аватар
Маичка

Мнение от Маичка »

Stranniche написа:Привет, Маичке !!!
Надявам се да останеш тук!
:welc1:
и аз така се надявам. тук всички сте много готини :kiss:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »