Да нахраним рибките :)

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Да нахраним рибките :)

Мнение от Gaspode »

Сори за дразнещите надписи, ама нали бързах да се пуфаля... :grin:

И не придиряйте ногу-ногу на оператора - той толкова си може :grin: Все пак - за сефте под водата, че и фотопапарак да държи... :grin:

Рибките
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Да нахраним рибките :)

Мнение от frisky lioness »

Много готино:grin::cool:
ама водолазите като гледам повече от рибите бяхте:winkw:
и какви са тия ежчета, дето така брутално ги удряте с някакви камъци
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Голям кеф и мнооооооо завидях :winkw:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

това е суперско, а къде е?
това не е черно море щото
esti

Мнение от esti »

frisky lioness написа: и какви са тия ежчета, дето така брутално ги удряте с някакви камъци
И мен ме възмути това. :mad:
Толкова ли нямаше магазин да купят храна за рибки....
Не, че възмущението ми попречи на завистта де.:lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

esti написа:
frisky lioness написа: и какви са тия ежчета, дето така брутално ги удряте с някакви камъци
Ниша в пазара:grin:
тия, дето са им дали водолазните костюми е трябвало да предлагат в едно торбе и храна за рибките, както и нужната за такива цели заснемаща техника, за тези туристи, които имат нужда
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

esti написа:
Да бе, горките, ъъъ..... :huhthink: неща! :lol:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

frisky lioness написа:Много готино:grin::cool:
ама водолазите като гледам повече от рибите бяхте:winkw:
и какви са тия ежчета, дето така брутално ги удряте с някакви камъци
Ми кво да ти кажа - секи гмурец по един инструктор, един фотограф се моткаше покрай нас с идеята да ни продава снимките по 15 долорити парчето :grin:
Обаче им събрах очите с мойто фотопапараче :) Опули се единия и вика " Из ит уотър резистант???" :grin:

Ей с тва снимаха те:
Изображение

А за тарльовците не знаех предварително... пък и никой не попита - домъкнаха ги отнякъде и ги смлатиха набързо.
Кви бяха не знам, освен че бяха бодливи :grin:

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

мхм

добре, че ти пуснаха и бутилката все пак

:grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

еееее, супер!
тва ми напомня малко на дъното покрай халкидики или...?
just perfect
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

bead_ написа:еееее, супер!
Или!
Кушадасъ
Обаче не ходете там...

esti

Мнение от esti »

Gaspode написа:
Или!
Кушадасъ
Обаче не ходете там...
Хайде разказвай, че само онази трагико романтичната тема е в движение и вече всеки момент ще ревна.

Имаше ли кадъни по монокини? :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Gaspode написа: Обаче не ходете там...
Така ли стана?
Изображение

Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Gaspode написа:
Или!
Кушадасъ
Обаче не ходете там...

еееее, късно. били сме. не беше толко зле. ама пък вие през юли.... май верно сте се изпекли.:winkw: там е гот началото на октомври.
just perfect
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:мхм

хе, хе, хе. :grin:
И аз бях там.
Кой може да се гмурка, може и със спряна бутилка. За да не ни обвините в недомлъвковщина, ще поясня: На Гаспода не му бяха отворили вентила на кислорода. И му обясняват - дишай! Ама дишай де! Дишат надо(толко по турецки)!!! Пък той гледа така в смисъл, я ела ми по- наблизо инструкторче! Докато накрая се усетиха.
Бе рагаци, сега се замислям тва да не е отмъщението на таралежите?
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Gaspode написа:
Или!
Кушадасъ
Обаче не ходете там...
и що да не ходим там?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:хе, хе, хе. :grin:
И аз бях там.
Кой може да се гмурка, може и със спряна бутилка. За да не ни обвините в недомлъвковщина, ще поясня: На Гаспода не му бяха отворили вентила на кислорода. И му обясняват - дишай! Ама дишай де! Дишат надо(толко по турецки)!!! Пък той гледа така в смисъл, я ела ми по- наблизо инструкторче! Докато накрая се усетиха.
Или онази поза...:grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: хе, хе, хе. :grin:
И аз бях там.
Абе смешно ти е сега... ама тогава, га ти тургаха колана хич не ти беше до смях май... едно такова лееееко уплашено и доста стреснато гледаше :rotfl24:

ПП. Понеже си в обяснително настроение явно, на теб се пада честта и удоволствието да обясниш на драгите читатели кой, къде и какъв точно колан ти слагаше :grin:

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Gaspode написа: Обаче не ходете там...
кажи защо да не ходим
на нас много ни хареса в мармарис, някога пак ще идем
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

bibilyana написа: и що да не ходим там?
Голямо разминаване между очаквания/обещания и реалността. Ако очакванията са ти да кажем 3-4 пъти по ниски от цената, тогава отивай...

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:
Remmivs написа:мхм

хе, хе, хе. :grin:
И аз бях там.
вие сте били супер компания, няма как да е била лоша почивката
Изображение
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Gaspode написа:
Голямо разминаване между очаквания/обещания и реалността. Ако очакванията са ти да кажем 3-4 пъти по ниски от цената, тогава отивай...
ее чак пък толкоз

и както каза сноу - и на мен ми хареса на мармарис, имаше някои разочарования и недоуточнени неща, но не бяха толкоз съществени.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

snowprincess написа:вие сте били супер компания, няма как да е била лоша почивката
компанията беше великанска наистина :-)
щото нали масата по скоростта на квадрат :grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

snowprincess написа: кажи защо да не ходим
Компанията беше супер. Децата се размазаха от кеф. Обаче това е първото море, в което аз се топвам само 4 пъти - плажа беше просто отвратителен. Че е каменист иди-доди, ама пълен с железа разни беше... Гаден плаж...
И други разни разминавания. Но то може би е проблем с очакванията повече...

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Gaspode написа:
кажи подробности, да не сбъркат и други, бе
човек трябва с ченгел да ти вади думите днес
кво толкова не ви хареса
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ми той ясно го каза
сега си спомняме само хубавото де
пък то и това е важното
но не си струва парите
майната им
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Gaspode написа:
snowprincess написа: кажи защо да не ходим
Компанията беше супер. Децата се размазаха от кеф. Обаче това е първото море, в което аз се топвам само 4 пъти - плажа беше просто отвратителен. Че е каменист иди-доди, ама пълен с железа разни беше... Гаден плаж...
И други разни разминавания. Но то може би е проблем с очакванията повече...
аха, ясно
аз обикновено ходя на места, дето ми препъръчват приятели, не което ми предлагат от агенциите
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Remmivs написа:ми той ясно го каза
сега си спомняме само хубавото де
пък то и това е важното
но не си струва парите
майната им
тая година се отказахме да ходим извън бг, ще пробваме как е във велинград в спа хотел
наши приятели всяка година са там и големи суперлативи сипят
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Абе смешно ти е сега... ама тогава, га ти тургаха колана хич не ти беше до смях май... едно такова лееееко уплашено и доста стреснато гледаше :rotfl24:

ПП. Понеже си в обяснително настроение явно, на теб се пада честта и удоволствието да обясниш на драгите читатели кой, къде и какъв точно колан ти слагаше :grin:
Не гледах среснато! Не и когато ми слагаха колана. Когато ми слагаха колана се успокоих. Трябва видно е да се изясниме, понеже да е ясно всичко и да нямаме тайни и недомлъвки. Случката е следната. Кой викат ще е първи? Ми кой, кой, аз и Ремиус, ъф корс. Гаспода и другите, понеже са будали гледат и чакат да видят какво ще стане. Изправи се, вика ми турчина, огледа ме така после пак ме огледа одобрително едно такова. Да, викам си на акъла, левент съм аз, гмуркането е детска игра за такива. После, като се нагледа, ми прави жест с ръце да се обърна гърбом към него и да се наведа.
- Какво - викам - викаш?!
Пак така, абсолютно си личи какво иска човека "Обърни се и се хвани за палците!" Бре! Нали си платихме, бе? Не че беше грозно момчето или нещо да имам резерви, недай Боже, че е турчин. Не, въпроса седи на по- кардинална и принципна основа. Но сега няма да бъдем ограничени, каква ли цена не съм плащал в живота си, викам си тва сигурно дискретно ще бъде(Гасподе, а не в интернет да се разказва). Пък и много исках да се гмурна. Почудих се още малко. И се наведох.
Пък то така трябвало щото колана с тежестите по този начин се слага на кръста. Та, ако искате да знаете, като ми сложиха колана даже се зарадвах. А не съм се стреснал.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
Gaspode написа:
кажи подробности, да не сбъркат и други, бе
човек трябва с ченгел да ти вади думите днес
кво толкова не ви хареса
Имаше два недостатъка. В хотелския комплекс беше препълнено. И плажа беше лош. И трето добавям - тези почивки са по- евтини по принцип, ние мислехме че за сметка на повечето пари, ще имаме повече екстри. Както ти казаха Гаспода и Ремиус, грешка на очакванията. Но не ни се тръгваше.
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Green Light написа: Не гледах среснато! Не и когато ми слагаха колана. Когато ми слагаха колана се успокоих. Трябва видно е да се изясниме, понеже да е ясно всичко и да нямаме тайни и недомлъвки. Случката е следната. Кой викат ще е първи? Ми кой, кой, аз и Ремиус, ъф корс. Гаспода и другите, понеже са будали гледат и чакат да видят какво ще стане. Изправи се, вика ми турчина, огледа ме така после пак ме огледа одобрително едно такова. Да, викам си на акъла, левент съм аз, гмуркането е детска игра за такива. После, като се нагледа, ми прави жест с ръце да се обърна гърбом към него и да се наведа.
Пак така, абсолютно си личи какво иска човека "Обърни се и се хвани за палците!" Бре! Нали си платихме, бе? Не че беше грозно момчето или нещо да имам резерви, недай Боже, че е турчин. Не, въпроса седи на по- кардинална и принципна основа. Но сега няма да бъдем ограничени, каква ли цена не съм плащал в живота си, викам си тва сигурно дискретно ще бъде(Гасподе, а не в интернет да се разказва). Пък и много исках да се гмурна. Почудих се още малко. И се наведох.
Пък то така трябвало щото колана с тежестите по този начин се слага на кръста. Та, ако искате да знаете, като ми сложиха колана даже се зарадвах. А не съм се стреснал.
аа не ще ме умориш

и сега щях да випусна малко снимки от нашите гмуркачески опити в средиземно море, ама нещо снимка.бг се е сбозила и казва,че нямало снимки в албума
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

bibilyana написа: аа не ще ме умориш

и сега щях да випусна малко снимки от нашите гмуркачески опити в средиземно море, ама нещо снимка.бг се е сбозила и казва,че нямало снимки в албума
в компа си нямаш ли снимки
Изображение
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

snowprincess написа:
bibilyana написа: аа не ще ме умориш

в компа си нямаш ли снимки
ми в този -не понеже съм на работа сега и тоз е служебен, ама довечера ще пусна, ако не забравя, ако пък имам малко време след мъничко ще ги дръпна от лаптопа, който седи опакован на два-три метра тука и ще ги покажа :winkw:

етоо ги
Изображение това е мястото където се гмуркахме
Изображение тука сме вече екипирани
Изображение ето готови вече
Изображение

и така нататък - нямам подводни снимки обаче - не ни стигнаха паричките да плащаме на турчилята за всяка снимка, а за еднократно подводно апаратче не бяхме се сетили да вземем
мога да ви пускам снимки от Мармарис до припадък - имам над 300, само че, не ми беше такава техниката тогава, уви....въпреки това много ме впечатли това море, с това, колко е синьо снимах много
абе иска ми се пак да отида, но вече ще съм по-подготвена, знам,че плажа гаден и хотелите и те, ама има какво да се види и изживее.
Последно промяна от bibilyana на 23.07.08, 13:36, променено общо 1 път.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: Не гледах среснато! Не и когато ми слагаха колана. Когато ми слагаха колана се успокоих. Трябва видно е да се изясниме, понеже да е ясно всичко и да нямаме тайни и недомлъвки. Случката е следната. Кой викат ще е първи? Ми кой, кой, аз и Ремиус, ъф корс. Гаспода и другите, понеже са будали гледат и чакат да видят какво ще стане. Изправи се, вика ми турчина, огледа ме така после пак ме огледа одобрително едно такова. Да, викам си на акъла, левент съм аз, гмуркането е детска игра за такива. После, като се нагледа, ми прави жест с ръце да се обърна гърбом към него и да се наведа.
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Gaspode написа:
Green Light написа: ......
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:Ох, и аз ще изпукам от смях.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Добре, че ме предупреди Грийна. Щото аз не съм толкова добра душа и щях да му опъна на онзи ми ти турчин русите плитки. Ма Грийна е приятел и вика - сега ще те наведе с гръб към него но не се плаши. Слагат ти го. Коланът с тежестите. Спаси му живота на турчина. Мисля, че и самият той го разбра. Искаше после да ме черпи с парашут или поне вери гуд хамбъргър. Еспишъли фор ю, май френд. Бе френдли са хората. Но гмуркането е един път. Вече съм пристрастен. Само да ми се оправи глезена и се записваме на курс. Има "с". Заради Cертификатите ще да е...:grin:
Аватар
bibilyana

Мнение от bibilyana »

Remmivs написа:Добре, че ме предупреди Грийна. Щото аз не съм толкова добра душа и щях да му опъна на онзи ми ти турчин русите плитки. Ма Грийна е приятел и вика - сега ще те наведе с гръб към него но не се плаши. Слагат ти го. Коланът с тежестите. Спаси му живота на турчина. Мисля, че и самият той го разбра. Искаше после да ме черпи с парашут или поне вери гуд хамбъргър. Еспишъли фор ю, май френд. Бе френдли са хората. Но гмуркането е един път. Вече съм пристрастен. Само да ми се оправи глезена и се записваме на курс. Има "с". Заради Cертификатите ще да е...:grin:
много е яко, аз се бях зарибила също, обаче ми казаха, че тук в нашето море не било толкоз интересно, щото рибите не са толкова красиви - така и не пробвах
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

това лято ще ходя на едно място и ако става за семейства с деца ще Ви пратя инфо

ние бяхме на едно чудно място с фантастични плажове, море, планини, ма далече....
и страхотно за семейства

като имам време ще Ви пратя инфо
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

изтървала съм смеха в тази тема вчера

ей като чете човек Грийна и Гаспода, хем се спуква от смях, хем им завижда, че са били в Кушадъсъ :lol:

това за коланите - мнооого яко :rotfl24:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Gaspode написа:
А за тарльовците не знаех предварително... пък и никой не попита - домъкнаха ги отнякъде и ги смлатиха набързо.
Кви бяха не знам, освен че бяха бодливи :grin:
sea urchin
Публикувай отговор