И не придиряйте ногу-ногу на оператора - той толкова си може
Рибките

И мен ме възмути това.frisky lioness написа: и какви са тия ежчета, дето така брутално ги удряте с някакви камъци
Ниша в пазараesti написа:И мен ме възмути това.frisky lioness написа: и какви са тия ежчета, дето така брутално ги удряте с някакви камъци
Толкова ли нямаше магазин да купят храна за рибки....
Не, че възмущението ми попречи на завистта де.

Да бе, горките, ъъъ.....esti написа:И мен ме възмути това.frisky lioness написа: и какви са тия ежчета, дето така брутално ги удряте с някакви камъци
Толкова ли нямаше магазин да купят храна за рибки....
Не, че възмущението ми попречи на завистта де.
Ми кво да ти кажа - секи гмурец по един инструктор, един фотограф се моткаше покрай нас с идеята да ни продава снимките по 15 долорити парчетоfrisky lioness написа:Много готино
ама водолазите като гледам повече от рибите бяхте:winkw:
и какви са тия ежчета, дето така брутално ги удряте с някакви камъци

Или!bead_ написа:еееее, супер!
тва ми напомня малко на дъното покрай халкидики или...?
Хайде разказвай, че само онази трагико романтичната тема е в движение и вече всеки момент ще ревна.Gaspode написа:
Или!
Кушадасъ
Обаче не ходете там...
Така ли стана?Gaspode написа: Обаче не ходете там...

Gaspode написа:Или!bead_ написа:еееее, супер!
Кушадасъ
Обаче не ходете там...
хе, хе, хе.Remmivs написа:мхм
добре, че ти пуснаха и бутилката все пак
и що да не ходим там?Gaspode написа:Или!bead_ написа:еееее, супер!
Кушадасъ
Обаче не ходете там...
Или онази поза...Green Light написа:хе, хе, хе.
И аз бях там.
Кой може да се гмурка, може и със спряна бутилка. За да не ни обвините в недомлъвковщина, ще поясня: На Гаспода не му бяха отворили вентила на кислорода. И му обясняват - дишай! Ама дишай де! Дишат надо(толко по турецки)!!! Пък той гледа така в смисъл, я ела ми по- наблизо инструкторче! Докато накрая се усетиха.
Бе рагаци, сега се замислям тва да не е отмъщението на таралежите?
Абе смешно ти е сега... ама тогава, га ти тургаха колана хич не ти беше до смях май... едно такова лееееко уплашено и доста стреснато гледашеGreen Light написа: хе, хе, хе.
И аз бях там.
Кой може да се гмурка, може и със спряна бутилка. За да не ни обвините в недомлъвковщина, ще поясня: На Гаспода не му бяха отворили вентила на кислорода. И му обясняват - дишай! Ама дишай де! Дишат надо(толко по турецки)!!! Пък той гледа така в смисъл, я ела ми по- наблизо инструкторче! Докато накрая се усетиха.
кажи защо да не ходимGaspode написа: Обаче не ходете там...

Голямо разминаване между очаквания/обещания и реалността. Ако очакванията са ти да кажем 3-4 пъти по ниски от цената, тогава отивай...bibilyana написа: и що да не ходим там?
вие сте били супер компания, няма как да е била лоша почивкатаGreen Light написа:хе, хе, хе.Remmivs написа:мхм
добре, че ти пуснаха и бутилката все пак
И аз бях там.

ее чак пък толкозGaspode написа:Голямо разминаване между очаквания/обещания и реалността. Ако очакванията са ти да кажем 3-4 пъти по ниски от цената, тогава отивай...bibilyana написа: и що да не ходим там?
Компанията беше супер. Децата се размазаха от кеф. Обаче това е първото море, в което аз се топвам само 4 пъти - плажа беше просто отвратителен. Че е каменист иди-доди, ама пълен с железа разни беше... Гаден плаж...snowprincess написа: кажи защо да не ходим
на нас много ни хареса в мармарис, някога пак ще идем
кажи подробности, да не сбъркат и други, беGaspode написа:Голямо разминаване между очаквания/обещания и реалността. Ако очакванията са ти да кажем 3-4 пъти по ниски от цената, тогава отивай...bibilyana написа: и що да не ходим там?

аха, ясноGaspode написа:Компанията беше супер. Децата се размазаха от кеф. Обаче това е първото море, в което аз се топвам само 4 пъти - плажа беше просто отвратителен. Че е каменист иди-доди, ама пълен с железа разни беше... Гаден плаж...snowprincess написа: кажи защо да не ходим
на нас много ни хареса в мармарис, някога пак ще идем
И други разни разминавания. Но то може би е проблем с очакванията повече...

Не гледах среснато! Не и когато ми слагаха колана. Когато ми слагаха колана се успокоих. Трябва видно е да се изясниме, понеже да е ясно всичко и да нямаме тайни и недомлъвки. Случката е следната. Кой викат ще е първи? Ми кой, кой, аз и Ремиус, ъф корс. Гаспода и другите, понеже са будали гледат и чакат да видят какво ще стане. Изправи се, вика ми турчина, огледа ме така после пак ме огледа одобрително едно такова. Да, викам си на акъла, левент съм аз, гмуркането е детска игра за такива. После, като се нагледа, ми прави жест с ръце да се обърна гърбом към него и да се наведа.Gaspode написа:
Абе смешно ти е сега... ама тогава, га ти тургаха колана хич не ти беше до смях май... едно такова лееееко уплашено и доста стреснато гледаше
ПП. Понеже си в обяснително настроение явно, на теб се пада честта и удоволствието да обясниш на драгите читатели кой, къде и какъв точно колан ти слагаше
Имаше два недостатъка. В хотелския комплекс беше препълнено. И плажа беше лош. И трето добавям - тези почивки са по- евтини по принцип, ние мислехме че за сметка на повечето пари, ще имаме повече екстри. Както ти казаха Гаспода и Ремиус, грешка на очакванията. Но не ни се тръгваше.snowprincess написа:кажи подробности, да не сбъркат и други, беGaspode написа:Голямо разминаване между очаквания/обещания и реалността. Ако очакванията са ти да кажем 3-4 пъти по ниски от цената, тогава отивай...bibilyana написа: и що да не ходим там?
човек трябва с ченгел да ти вади думите днес
кво толкова не ви хареса
аа не ще ме уморишGreen Light написа: Не гледах среснато! Не и когато ми слагаха колана. Когато ми слагаха колана се успокоих. Трябва видно е да се изясниме, понеже да е ясно всичко и да нямаме тайни и недомлъвки. Случката е следната. Кой викат ще е първи? Ми кой, кой, аз и Ремиус, ъф корс. Гаспода и другите, понеже са будали гледат и чакат да видят какво ще стане. Изправи се, вика ми турчина, огледа ме така после пак ме огледа одобрително едно такова. Да, викам си на акъла, левент съм аз, гмуркането е детска игра за такива. После, като се нагледа, ми прави жест с ръце да се обърна гърбом към него и да се наведа.
- Какво - викам - викаш?!
Пак така, абсолютно си личи какво иска човека "Обърни се и се хвани за палците!" Бре! Нали си платихме, бе? Не че беше грозно момчето или нещо да имам резерви, недай Боже, че е турчин. Не, въпроса седи на по- кардинална и принципна основа. Но сега няма да бъдем ограничени, каква ли цена не съм плащал в живота си, викам си тва сигурно дискретно ще бъде(Гасподе, а не в интернет да се разказва). Пък и много исках да се гмурна. Почудих се още малко. И се наведох.
Пък то така трябвало щото колана с тежестите по този начин се слага на кръста. Та, ако искате да знаете, като ми сложиха колана даже се зарадвах. А не съм се стреснал.
ми в този -не понеже съм на работа сега и тоз е служебен, ама довечера ще пусна, ако не забравя, ако пък имам малко време след мъничко ще ги дръпна от лаптопа, който седи опакован на два-три метра тука и ще ги покажаsnowprincess написа:в компа си нямаш ли снимкиbibilyana написа: аа не ще ме умориш
и сега щях да випусна малко снимки от нашите гмуркачески опити в средиземно море, ама нещо снимка.бг се е сбозила и казва,че нямало снимки в албума
това е мястото където се гмуркахме
тука сме вече екипирани
ето готови вече 
Green Light написа: Не гледах среснато! Не и когато ми слагаха колана. Когато ми слагаха колана се успокоих. Трябва видно е да се изясниме, понеже да е ясно всичко и да нямаме тайни и недомлъвки. Случката е следната. Кой викат ще е първи? Ми кой, кой, аз и Ремиус, ъф корс. Гаспода и другите, понеже са будали гледат и чакат да видят какво ще стане. Изправи се, вика ми турчина, огледа ме така после пак ме огледа одобрително едно такова. Да, викам си на акъла, левент съм аз, гмуркането е детска игра за такива. После, като се нагледа, ми прави жест с ръце да се обърна гърбом към него и да се наведа.
- Какво - викам - викаш?!
Пак така, абсолютно си личи какво иска човека "Обърни се и се хвани за палците!" Бре! Нали си платихме, бе? Не че беше грозно момчето или нещо да имам резерви, недай Боже, че е турчин. Не, въпроса седи на по- кардинална и принципна основа. Но сега няма да бъдем ограничени, каква ли цена не съм плащал в живота си, викам си тва сигурно дискретно ще бъде(Гасподе, а не в интернет да се разказва). Пък и много исках да се гмурна. Почудих се още малко. И се наведох.
Пък то така трябвало щото колана с тежестите по този начин се слага на кръста. Та, ако искате да знаете, като ми сложиха колана даже се зарадвах. А не съм се стреснал.
много е яко, аз се бях зарибила също, обаче ми казаха, че тук в нашето море не било толкоз интересно, щото рибите не са толкова красиви - така и не пробвахRemmivs написа:Добре, че ме предупреди Грийна. Щото аз не съм толкова добра душа и щях да му опъна на онзи ми ти турчин русите плитки. Ма Грийна е приятел и вика - сега ще те наведе с гръб към него но не се плаши. Слагат ти го. Коланът с тежестите. Спаси му живота на турчина. Мисля, че и самият той го разбра. Искаше после да ме черпи с парашут или поне вери гуд хамбъргър. Еспишъли фор ю, май френд. Бе френдли са хората. Но гмуркането е един път. Вече съм пристрастен. Само да ми се оправи глезена и се записваме на курс. Има "с". Заради Cертификатите ще да е...
sea urchinGaspode написа:
А за тарльовците не знаех предварително... пък и никой не попита - домъкнаха ги отнякъде и ги смлатиха набързо.
Кви бяха не знам, освен че бяха бодливи