Докторе, вече 40 години живея в тази държава...

Все същите
esti

Мнение от esti »

Амаранта написа:
Смешка голяма си написал.:lol:
Всичко е смешка.
Когато човек се раздели с излюзиите си започва да си измисля нови.
Никой не е в реалността.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Quid написа: рано или късно ще се докоснеш до нещата за които не ти пука
и ще хапнеш дръвцето
даже яко понеже за тарикатите е дубъл:cool:
По добре късно, отколкото рано.
Наскачах се по митинги дето Анжел Вагенщайн и Петър Берон се пишеха първи дисиденти. Даже със сина на раменете - да усети и да разказва на внуците как е скачал и е обърнал държавата. Да, ама не, както казваше бай Петко.
То не бе Костов, Софиянски и цяла плеяда "достойни" мъже (комунягите и жълтурковците съм ги отписал отдавна).
Едно време вървеше "Няма умен, честен комунист. Ако е честен и комунист - не е умен, ако умен и комунист - не е честен, ако е умен и честен - не е комунист." Сега това го прилагам към всички политици.
А за тарикат, не съм тарикат. Не съм преебал никого в живота си, даже напротив. Не съм се и борил със зъби и нокти - взимал съм това, което са ми предлагали. Имал съм повече късмет от другите, но това не е моя вина.
Всяка коза за свой крак, ама да им играя камилата в цирка няма вече да стане.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Quid написа:рано или късно ще се докоснеш до нещата за които не ти пука
и ще хапнеш дръвцето
всекидневно се докосва
кара по дупки
правят го на маймуна институции
чуди се къде да учат децата му, айде той може би вече не точно, но все пак
тук дори и да ти е до глезените финансовата помия
другата ти е над главата
няколко пъти

бтв
щраусите са набедени
те не се крият
напротив навеждат се, за да определят по-добре от коя посока идва звука на евентуалната заплаха (скоростта на разпространение на звука по земята е в пъти над тази на въздуха)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Метаморф написа:
Remmivs написа:може и да си прав
огледалце на стената

ама нека да затворим кръгчето
кандидатирай се
системата не съществува пер се
системата се прави от хората
т.е. хората са тези, които ебентуално биха били я били или сменили
предлагам да се въведе системата, която е описана в "Билет до Транай" на Робърт Шекли... :rotfl24:
тогава, взривовете до София ряпа да ядат
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Капинчо написа:
Quid написа: рано или късно ще се докоснеш до нещата за които не ти пука
и ще хапнеш дръвцето
По добре късно, отколкото рано.
Наскачах се по митинги дето Анжел Вагенщайн и Петър Берон се пишеха първи дисиденти. Даже със сина на раменете - да усети и да разказва на внуците как е скачал и е обърнал държавата. Да, ама не, както казваше бай Петко.
То не бе Костов, Софиянски и цяла плеяда "достойни" мъже (комунягите и жълтурковците съм ги отписал отдавна).
Едно време вървеше "Няма умен, честен комунист. Ако е честен и комунист - не е умен, ако умен и комунист - не е честен, ако е умен и честен - не е комунист." Сега това го прилагам към всички политици.
А за тарикат, не съм тарикат. Не съм преебал никого в живота си, даже напротив. Не съм се и борил със зъби и нокти - взимал съм това, което са ми предлагали. Имал съм повече късмет от другите, но това не е моя вина.
Всяка коза за свой крак, ама да им играя камилата в цирка няма вече да стане.
не съм бил никога на митинги
и не съм им подскачал на митинги квито и да са
играл съм си мойта игра
но тва не ми пречи да имам позиция
за вида на борбите житейски е дълга тема и друга
дори и да си пасивен обаче пак им пълниш джобовете на разни шушумиги и се налага да им търпиш шибаните ебавки
за тва стааа дума
колкото до късмета у живота - ми всеки си го носи под мишницата
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:предлагам да се въведе системата, която е описана в "Билет до Транай" на Робърт Шекли... :rotfl24:
тогава, взривовете до София ряпа да ядат[/quote]

я ми я припомнете, моля
стар човек съм вече :grin:
освен това много ме боли глезена, а днес за разнообразие и шибаната кофалница
не можах да спя
а и изглежда ще ме пука дъжд довечера на стадиона
приказка :grin:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

latrevw написа:
за мен това е абсолютно неприемливо схващане, той Куида ти е казал по-горе...

това за заплатата - колкото и да е голяма, все не е достатъчно, а и след теб идват твоите деца, внуци - или ще им кажеш - на ви пари и бегайте по белия свет?

аз все продължавам да си вярвам, че просто сме поне 50 години назад и трябва да си извървим пътя и каквото и да ми говорите, аз виждам разлика отпреди 10 години например
На мен заплатата винаги ми е стигала да живея нормално. Може би щото не държа да се вея по чужди курорти или да карам яхти. За нормален живот и малки глезотийки ми е точно. Децата ми ще се оправят. В това съм сигурен. А колкото до бягство - няма да стане. Аз имах десетки възможности да замина. Даже и женичката ме натиска няколко години. Не мога да живея извън България. Просто не мога. Децата ми са още по категорични в това отношение. Имат и примери. Кумът ми си натири големи син в Щатите. Американски колеж, стипендии, салтанати. Завърши там някакво кирливо висше и се върна като препикано мушкато. Не можа да се приспособи. Децата ми макар, че виждат цялата гнусотия тук, си дават сметка, че онези оттатък границите не са по стока, взети един по един.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа: всекидневно се докосва
кара по дупки
правят го на маймуна институции
чуди се къде да учат децата му, айде той може би вече не точно, но все пак
тук дори и да ти е до глезените финансовата помия
другата ти е над главата
няколко пъти

бтв
щраусите са набедени
те не се крият
напротив навеждат се, за да определят по-добре от коя посока идва звука на евентуалната заплаха (скоростта на разпространение на звука по земята е в пъти над тази на въздуха)

тъй де, и кво правим, стоим и гледаме и чакаме да дойдат свестните и ние да се включим тогава?

п.п. това за щраусите много интересно...само дето ми развали смисъла на обръщението:-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Quid написа: не съм бил никога на митинги
и не съм им подскачал на митинги квито и да са
играл съм си мойта игра
но тва не ми пречи да имам позиция
за вида на борбите житейски е дълга тема и друга
дори и да си пасивен обаче пак им пълниш джобовете на разни шушумиги и се налага да им търпиш шибаните ебавки
за тва стааа дума
колкото до късмета у живота - ми всеки си го носи под мишницата
Куиде, за мен единствените опции в Бг сега са две.
Ебат те и чакаш кротко да свършат или си въртиш гъза да им правиш кеф.
Аз избирам първото.
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Remmivs написа:
Green Light написа:предлагам да се въведе системата, която е описана в "Билет до Транай" на Робърт Шекли... :rotfl24:
тогава, взривовете до София ряпа да ядат
я ми я припомнете, моля
стар човек съм вече :grin:
освен това много ме боли глезена, а днес за разнообразие и шибаната кофалница
не можах да спя
а и изглежда ще ме пука дъжд довечера на стадиона
приказка :grin:[/quote]

Билет до Транай
Виж подводницата!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

latrevw написа:тъй де, и кво правим, стоим и гледаме и чакаме да дойдат свестните и ние да се включим тогава?

п.п. това за щраусите много интересно...само дето ми развали смисъла на обръщението:-)
най-интересно е знаеш ли кое
свестните хора не искат да се занимават с политика
винаги е било така
защо ли
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Метаморф написа:Билет до Транай
резюме бе, нахал :blum:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: На мен заплатата винаги ми е стигала да живея нормално. Може би щото не държа да се вея по чужди курорти или да карам яхти. За нормален живот и малки глезотийки ми е точно. Децата ми ще се оправят. В това съм сигурен. А колкото до бягство - няма да стане. Аз имах десетки възможности да замина. Даже и женичката ме натиска няколко години. Не мога да живея извън България. Просто не мога. Децата ми са още по категорични в това отношение. Имат и примери. Кумът ми си натири големи син в Щатите. Американски колеж, стипендии, салтанати. Завърши там някакво кирливо висше и се върна като препикано мушкато. Не можа да се приспособи. Децата ми макар, че виждат цялата гнусотия тук, си дават сметка, че онези оттатък границите не са по стока, взети един по един.
аз пък искам да обиколя света, ама не ми стига заплатата :lol:

много идеалистична картинка описваш, чак нереална, вие не си живеете във ваш си свят, всички сме взаимообвързани, щем или не щем:lol:

нормално е всеки да го тегли към родното място, но освен припикани мушката има и деца, които намират реализация, която тук не им се предлага и е невъзможна, аз пък познавам такива; целта е все повече такива възможности да има тук и аз мисля, че лека-полека се откриват; нека съм наивна...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Капинчо написа:
latrevw написа:
за мен това е абсолютно неприемливо схващане, той Куида ти е казал по-горе...

това за заплатата - колкото и да е голяма, все не е достатъчно, а и след теб идват твоите деца, внуци - или ще им кажеш - на ви пари и бегайте по белия свет?

аз все продължавам да си вярвам, че просто сме поне 50 години назад и трябва да си извървим пътя и каквото и да ми говорите, аз виждам разлика отпреди 10 години например
На мен заплатата винаги ми е стигала да живея нормално. Може би щото не държа да се вея по чужди курорти или да карам яхти. За нормален живот и малки глезотийки ми е точно. Децата ми ще се оправят. В това съм сигурен. А колкото до бягство - няма да стане. Аз имах десетки възможности да замина. Даже и женичката ме натиска няколко години. Не мога да живея извън България. Просто не мога. Децата ми са още по категорични в това отношение. Имат и примери. Кумът ми си натири големи син в Щатите. Американски колеж, стипендии, салтанати. Завърши там някакво кирливо висше и се върна като препикано мушкато. Не можа да се приспособи. Децата ми макар, че виждат цялата гнусотия тук, си дават сметка, че онези оттатък границите не са по стока, взети един по един.
що пишеш смехории за заплатата а:-)
а почни от нула и пак ми го кажи че винаги ти е стигала заплата

има мъненки у форума и не ги заблуждавай за тия неща:cool:

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа: най-интересно е знаеш ли кое
винаги е било така
защо ли
това ясно, пак не ми отговори

ние с грийна трябва да си направим една партийка да видите вие, ама ха
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

latrevw написа:това ясно, пак не ми отговори

ние с грийна трябва да си направим една партийка да видите вие, ама ха
ми направете
но не си продавайте душите
и ще умра за вас
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Remmivs написа:

винаги е било така
защо ли
Защото ни куца нещо в дефиницията на "свестен", и в дефиницията на "политика".:winkw:
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Remmivs написа:

:shocked:

:blum::rotfl24:
Виж подводницата!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
може и да си прав
огледалце на стената

ама нека да затворим кръгчето
кандидатирай се
системата не съществува пер се
системата се прави от хората
т.е. хората са тези, които ебентуално биха били я били или сменили
Добре, брато, кандидатирам се!
Сега ще разделя отговора на този пост на две. Първото: ти би искал да ми зададеш въпроса от коя патрия се кандидатирам, поне аз така си мисля че ще ме питаш, де, сори за нахалството. От никоя. Но това не е вода в твоята воденица, понеже:
Второ: Мен, а предполагам в крайна сметка и теб, ни интересува с каква платформа ще се кандидатирам. Предполагаме че ще е дясна. Какво да говоря за:
- Социалните помощи и процента им в бюджета
- Бизнеса и "олигарсите". Колко да му помагаме с намаляване на данъците и да ги окачиме на врата на пролетариата? Може ли да се говори за такова нещо? Честно ли е?
- Административния кадърнитет държавен и заплатите му
- Екологията
- Армията
- Тероризма. Либийския тероризъм
- И МВР, МВР, много за МВР
- Циганите, морето и курортите, инвестициите, селското стопанство.
Не е ли интересно?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Амаранта написа:
Remmivs написа:

винаги е било така
защо ли
Защото ни куца нещо в дефиницията на "свестен", и в дефиницията на "политика".:winkw:
свестен=куид
политика=$:blum:

Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Метаморф написа:
Remmivs написа:

:shocked:

:blum::rotfl24:
Ми тва е Шекли. Как да ти го разкаже? Там, на Транай беше един рай същински. Кмета на планетата, носеше един голям медальон. Медальона беше бомба, която се задейства от пулт, какъвто има на главния площад във всеки голям град
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Quid написа:
Амаранта написа:
Remmivs написа:

винаги е било така
защо ли
свестен=куид
политика=$:blum:

:rotfl24: Ааа, не така с готовите отговори,
ти задай рамката, пък да видим кой се вмества вътре.:winkw:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа: ми направете
но не си продавайте душите
и ще умра за вас
не ми отговаряш така или иначе

нали имаше нещо от рода - дай, за да получиш

в нашия случай е - давай, пак давай и така за да се случи нещо след 100 години - заслужава си според мен
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ако човек иска да промени нещо трябва да е част от системата

и тогава може заедно с други да почне малко по малко
първо с малки промени, щото трудно се променят неща
ама се искат здрави гащи за такива работи.....
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Green Light написа:Добре, брато, кандидатирам се!
Сега ще разделя отговора на този пост на две. Първото: ти би искал да ми зададеш въпроса от коя патрия се кандидатирам, поне аз така си мисля че ще ме питаш, де, сори за нахалството. От никоя. Но това не е вода в твоята воденица, понеже:
Второ: Мен, а предполагам в крайна сметка и теб, ни интересува с каква платформа ще се кандидатирам. Предполагаме че ще е дясна. Какво да говоря за:
- Социалните помощи и процента им в бюджета
- Бизнеса и "олигарсите". Колко да му помагаме с намаляване на данъците и да ги окачиме на врата на пролетариата? Може ли да се говори за такова нещо? Честно ли е?
- Административния кадърнитет държавен и заплатите му
- Екологията
- Армията
- Тероризма. Либийския тероризъм
- И МВР, МВР, много за МВР
- Циганите, морето и курортите, инвестициите, селското стопанство.
Не е ли интересно?
Не, не ме интересува от коя партия си. Честно. За мен наистина са важни хората. И идеалите им. Ти искаш да си говорим за платформи. Платформите са компромиси. Сенки на идеалите. Не отричам, че може да е интересно. Но това е втора, че и трета производна на реалността. На същината. Онзи ден гледах една реклама, трябва да изкопая самия филм, за здравната система в щатите. Това което показаха е покъртително. Отхвърлени искове, загинали хора.Но, направи ми впечатление следното цитирам

Тук когато някой попадне в болницата първото, което го питат е имаш ли застраховка, а не какво можем да направим, за да ти помогнем. Здравната ни система е основана на печалбата, не на здравето.

Аз мисля, че това е корена и в политиката. Тя е основана на печалбата от, а на на здравето на обществото.

Тъжно. Но факт. Хилядолетия вече.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

latrevw написа:
аз пък искам да обиколя света, ама не ми стига заплатата :lol:

много идеалистична картинка описваш, чак нереална, вие не си живеете във ваш си свят, всички сме взаимообвързани, щем или не щем:lol:

нормално е всеки да го тегли към родното място, но освен припикани мушката има и деца, които намират реализация, която тук не им се предлага и е невъзможна, аз пък познавам такива; целта е все повече такива възможности да има тук и аз мисля, че лека-полека се откриват; нека съм наивна...
Аз мога да обикалям и света, но след като съм бил в двайсетина държави, вече не ми е интересно и предпочитам да си харча парите за други глезотии. Не си живеем в наш свят, просто можем да си платим някои удобства. За мен 20 лв не са пари, за 100 не се замислям за какво съм ги похарчил. Не съм частник и не съм бил никога политик. Дошъл съм "от село" и не съм имал никакъв гръб. Започнах работа в институт със 700 инженери. В момента не повече от 10 от тях са на моето ниво. Децата ми са по-умни от мен и ще се справят не по-зле от мен.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Dark Angel написа:ако човек иска да промени нещо трябва да е част от системата

Това е един от вечните екзистенциални въпроси - дали да бориш системата отвън,
като по този начин имаш по-малко влияние, но съхраняваш себе си,

или да влезеш вътре, където влияеш по-силно,
но рискувайки, докато се бориш да те допуснат вътре, да се превърнеш точно в това, което първоначално си искал да унищожиш.:rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Амаранта написа:

но рискувайки, докато се бориш да те допуснат вътре, да се превърнеш точно в това, което първоначално си искал да унищожиш.:rotfl24:
hail and kill

power and dominion are taken by the will
by divine right hail and kill

така е
самата истина е това

само дето няма никой идеален
и перфектен
и след като е изклал опонентите си
пак не е перфектна системата

welcome my son
welcome to the machine
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Quid написа:

що пишеш смехории за заплатата а:-)
а почни от нула и пак ми го кажи че винаги ти е стигала заплата

има мъненки у форума и не ги заблуждавай за тия неща:cool:
Когато почвах от нула работехме двамата с женичката - инженерска заплата, помните цифрите и нейната по-малка. Наистина не сме страдали от безпаричие. Тя имаше апртамент. Колата купихме със заем. Нищо не става отведнъж.
А и ти нещо не си ме разбрал. Аз не казвам, че е добре за всички и най-малко за тези дето почват от нула. Аз казвам, че е добре за мен и семейството ми. До скоро работех с едни шведи. Ми моята заплата спрямо стандарта на живот в България е повече от два пъти по-голяма от тази на шведа спрямо живота в Швеция при еднакво служебно ниво. Той затова стои тук. За кво си говорим тогава.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Ми моята заплата спрямо стандарта

време е вече да кажеш колко ти е заплатата :lol::lol::lol:
:winkw:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ами корупцията може да се пребори и отвън. Представи си: ДАНС вкарва в затвора маргините, златко баретата, братя галеви, прогони от коридорите на министерски съвет и от парламента Гайтански, Красимир Гергов, Саша Безуханова и накрая Черепа. Бая ще се стреснат тия, които проверяват следващите обществени поръчки.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

latrevw написа:
Капинчо написа: Ми моята заплата спрямо стандарта

време е вече да кажеш колко ти е заплатата :lol::lol::lol:
:winkw:
Ми по-голяма е от официалната на тримата на най-високи постове в държавата взети заедно.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа: Аз мога да обикалям и света, но след като съм бил в двайсетина държави, вече не ми е интересно и предпочитам да си харча парите за други глезотии. Не си живеем в наш свят, просто можем да си платим някои удобства. За мен 20 лв не са пари, за 100 не се замислям за какво съм ги похарчил. Не съм частник и не съм бил никога политик. Дошъл съм "от село" и не съм имал никакъв гръб. Започнах работа в институт със 700 инженери. В момента не повече от 10 от тях са на моето ниво. Децата ми са по-умни от мен и ще се справят не по-зле от мен.

Браво! Браво! Браво на момчето!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Какво се опитваш да докажеш с това?! Че високата ти заплата те спасява от всички неуредици, от кражби, че по-добре да има двойни стандарти, че ти е кеф да "буташ" тук - там, за да ти се уреди въпроса, а не да има правила. Това ли?

Че при всички системи е по-добре да си богат - това всички го знаем. Ако очакваш сега всички тук да се натръшкат по гръб и да размахат четири лапи във въздуха, щото многократно си повторил, че взимаш висока заплата, объркал си се нещо.:winkw: Не знам как да го кажа по-кОлтурно...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа:
Браво! Браво! Браво на момчето!:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Какво се опитваш да докажеш с това?! Че високата ти заплата те спасява от всички неуредици, от кражби, че по-добре да има двойни стандарти, че ти е кеф да "буташ" тук - там, за да ти се уреди въпроса, а не да има правила. Това ли?

Че при всички системи е по-добре да си богат - това всички го знаем. Ако очакваш сега всички тук да се натръшкат по гръб и да размахат четири лапи във въздуха, щото многократно си повторил, че взимаш висока заплата, объркал си се нещо.:winkw: Не знам как да го кажа по-кОлтурно...
Казах само защо не ходя да гласувам.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Капинчо написа:Когато почвах от нула работехме двамата с женичката - инженерска заплата, помните цифрите и нейната по-малка. Наистина не сме страдали от безпаричие. Тя имаше апртамент. Колата купихме със заем. Нищо не става отведнъж.
А и ти нещо не си ме разбрал. Аз не казвам, че е добре за всички и най-малко за тези дето почват от нула. Аз казвам, че е добре за мен и семейството ми. До скоро работех с едни шведи. Ми моята заплата спрямо стандарта на живот в България е повече от два пъти по-голяма от тази на шведа спрямо живота в Швеция при еднакво служебно ниво. Той затова стои тук. За кво си говорим тогава.
да
щото тука е мътилка, така е най-добре за
не само шведи плачат като си тръгват от бг
и отиват в прекрасните си демокрации, но там поне има закони
и не те любят постоянно
баланс
какво да правиш
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Remmivs написа:
Амаранта написа:

hail and kill

power and dominion are taken by the will
by divine right hail and kill

така е
самата истина е това

само дето няма никой идеален
и перфектен
и след като е изклал опонентите си
пак не е перфектна системата

welcome my son
welcome to the machine
ами ние се променяме постоянно

аз нямам опит в политика, но имам опит в големи организации където има много политика :grin:

нещата изглеждат различни от вън
и различни от вътре

когато влезеш в системата не я познаваш, не знаеш слабите места, не знаеш как да въздействаш - после започваш да "виждаш" и можеш да си правиш своя политика както ти харесва
и можеш да я променяш - натискаш, буташ, дърпаш, съюзяваш се, воюваш, нови съюзи, нови врагове, стари врагове - нови приятели и променяш

не смятам че борейки се отвън съхраняваш повече себе си

има хора, високо, високо в разни системи, не само в Бг които съдейки по някои от нещата които правят (които аз виждам, може и друго да има) са тотални анархисти и тотално се ебават със системата
ако ги гледаш от страни ще си кажеш "идеално смазано колелце", а всъщност.....

та такива ми ти неща
и телефона звънна и аз улетех :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа: Ами корупцията може да се пребори и отвън. Представи си: ДАНС вкарва в затвора маргините, златко баретата, братя галеви, прогони от коридорите на министерски съвет и от парламента Гайтански, Красимир Гергов, Саша Безуханова и накрая Черепа. Бая ще се стреснат тия, които проверяват следващите обществени поръчки.
тц, няма да стане тъй
ти познаваш ли ги хората дето са в ДАНС?
те са системата
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Dark Angel написа:ами ние се променяме постоянно

аз нямам опит в политика, но имам опит в големи организации където има много политика :grin:

нещата изглеждат различни от вън
и различни от вътре

когато влезеш в системата не я познаваш, не знаеш слабите места, не знаеш как да въздействаш - после започваш да "виждаш" и можеш да си правиш своя политика както ти харесва
и можеш да я променяш - натискаш, буташ, дърпаш, съюзяваш се, воюваш, нови съюзи, нови врагове, стари врагове - нови приятели и променяш

не смятам че борейки се отвън съхраняваш повече себе си

има хора, високо, високо в разни системи, не само в Бг които съдейки по някои от нещата които правят (които аз виждам, може и друго да има) са тотални анархисти и тотално се ебават със системата
ако ги гледаш от страни ще си кажеш "идеално смазано колелце", а всъщност.....

та такива ми ти неща
и телефона звънна и аз улетех :lol:
вярно е, че се променяме постоянно
вярно е, че идеалите са утопия
вярно е, че парите движат света

първото нещо е красиво обаче, или поне би могло да бъде
другите две не мисля, че могат

ма аз съм си ментално крив по принцип
а днес съм и де факто крив

така че

я наздраве!

:wine:
:cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

заплатата на президента Георги Първанов в момента е 2531
максимум според класификатора на длъжностите Станишев трябва да получава 1690
заплатата на депутатите е равна на три месечни заплати на заетите в обществения сектор, а значи около1500 лева, Пирински взима 50% повече значи около 2250 лева. След увеличението
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Remmivs написа: вярно е, че се променяме постоянно
вярно е, че идеалите са утопия
вярно е, че парите движат света

първото нещо е красиво обаче, или поне би могло да бъде
другите две не мисля, че могат

ма аз съм си ментално крив по принцип
а днес съм и де факто крив

така че

я наздраве!