............

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

............

Мнение от Ън »

............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 21:59, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Мнение от БОЙКО БОРИСОВ »

как защо?!
за да слухти, да разнася клюкини, да черпи вдъхновение за теми по други места
или просто да вижда някой близък, за който знае че кисне тук

няма лошо
поздрави и от мен на всички мъртви души!

п.п. информационния поток по-лесно се следи с регистрация, щот отмята вече видяното:grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Другото е за да пише биляжки :blink: Щото като няма регистрация ни можи да пиши биляжки...:cool:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:Другото е за да пише биляжки :blink: Щото като няма регистрация ни можи да пиши биляжки...:cool:
... и не му се показват непрочетените мнения... :lol:
Panta rhei...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа:
vyara написа:Другото е за да пише биляжки :blink: Щото като няма регистрация ни можи да пиши биляжки...:cool:
Както и актуалните теми не му се показват. Опция, която редовно ползвам :winkw:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Мнемозина написа:
Както и актуалните теми не му се показват. Опция, която редовно ползвам :winkw:
Аз пък това съм го пропуснала. :shy:
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

може да получава шеметен оргазъм при всяка регистрация :lol: /това щото съм на вълна виртуален сех :lol:
Дядо Капинчо

Re: Чудя се, защо някой ще се регистрира,

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 17.11.08, 20:09, променено общо 1 път.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

kapincho написа: Напълно си прав.

И тъй като не искам да слухтя, както по-надолу отбеляза някой, нито получавам оргазъм от регистрации, а и съм много некомпетентен в клубните подробности, би ли ми съдействал да бъда "отрегистриран".

Благодаря!
ъъъъ, като да си се обидил мъничко :?

като ти се прииска пиши, не се отрегистрирвай де

ПП / направо ме хвана срам какви глупости пиша :oops:
БоЕВ-ски

Мнение от БоЕВ-ски »

Dark написа:
Капинчо, не беше ли ти стопанина на оня дивен оазис всред бетонната пустош? А, подготвили ги да зимуват асмичките, а тор сложили им...? Не се сърди, тук лоши хора няма, е, понякога се случва клавиатурите да са по-бързи от мислАта ама това си е в реда на нещата. В определени моменти прибягваме до провокация за да предизвикаме дебат, но основно обменяме мисли и опит. Признавам си, че понякога умирам от любопитство да разбера кой стои зад новорегистрирания ник, но в същото време знам, че е необходимо време.
Не го приемай като персонална обида - моля!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

kapincho написа:
[unknown] написа:ако не смята да пише тук? :dunno:
Пак имаме цяла дузина "мъртви души"...:roll:
Ето им една целувка от мен: :kiss:
:winkw::blum::cool:
Напълно си прав.

И тъй като не искам да слухтя, както по-надолу отбеляза някой, нито получавам оргазъм от регистрации, а и съм много некомпетентен в клубните подробности, би ли ми съдействал да бъда "отрегистриран".

Благодаря!
Преброй регистрираните с нула постинга- точно дузина са.
Ти защо се засягаш?
Не съм пуснал темата за да обиждам някого.

Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 17.11.08, 20:08, променено общо 1 път.
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа:може да получава шеметен оргазъм при всяка регистрация :lol: /това щото съм на вълна виртуален сех :lol:
:rofl: :rofl: :rofl:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
БОЙКО БОРИСОВ

Мнение от БОЙКО БОРИСОВ »

kapincho написа:
Напълно си прав.

Благодаря!
абе капинчо къде се буташ и ти сега между шамарите!
ти не слухтиш а пишеш весели стихчета и е едно такова уютно около теб
я се стегни ама ха!:blum:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

wishes написа:
Dark написа:може да получава шеметен оргазъм при всяка регистрация :lol: /това щото съм на вълна виртуален сех :lol:
:rofl: :rofl: :rofl:
теб сега какво ти е толкова смешно - аз си умрях от срам като прочетох мнението на Капинчо

уджас, верно ръся само простотии, при това простоти на куб - за да са по-осезаеми :lol:

ПП/ намери ли вчера? а защо ти беше по никое време?

ППП/ правя си програмата за следващата седмица и към края може и да стигна Варна
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа: теб сега какво ти е толкова смешно - аз си умрях от срам като прочетох мнението на Капинчо

уджас, верно ръся само простотии, при това простоти на куб - за да са по-осезаеми :lol:

ППП/ правя си програмата за следващата седмица и към края може и да стигна Варна
Да, и мен ме досрамя, но още не бях прочел темата докрая :(
Стана ми смешно просто :lol:

Да, намерих, след 2-часово ровене в нета...

Заповядай, добре си дошла винаги, нали знаеш :lol:

А Капинчо не бива да се засяга защото темата е за тези които се регистрират и после нищо не пишат а само четат, или както каза Вяра, го правят само за да пишат бележки... Което е върха на глупостта, има толкова много начини за комуникация в днешно време, до тези бележки ли опряха...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

kapincho написа:
[unknown] написа:
kapincho написа:
Напълно си прав.

Благодаря!
Преброй регистрираните с нула постинга- точно дузина са.
Ти защо се засягаш?
Не съм пуснал темата за да обиждам някого.
Не се засягам. Просто ми поомръзна да ходя по "тънкия лед" в клубовете. Ако пишеш - "Къф си ти, бе?" (в друг клуб), ако не пишеш - "Кой си ти, бе?"

Все пак да ти отговоря на въпроса: " Чудя се, защо някой ще се регистрира, ..."

Аз се регистрирах заради ето тази кама

Толкова се захласнах по нея, че не допрочетох темата, побързах да се регистрирам, написах ти пост-въпрос, реших все пак да попогледна в темата и го изтрих. Цялата работа беше в това, че аз реших, че ти си я направил тази кама. Изглеждаше (всъщност тя си беше) толкова автентична, че веднага започнах да правя сметка колко бих ти платил за да ми направиш такава. После дойде разочарованието. Камата си беше автентична, при това семейна реликва и нямах никакъв шанс да се сдобия с такава.

Не пиша, защото не съм намерил какво да напиша, което аз бих си оценил като заслужаващо писане и вниманието на клуба. Както се бях оправдал в "презентационното" си стихче - повечко чета.

Такиви ми ти работи.

Сериозно. Не знам дали човек може да се отрегистрира от нет клуб. Ако може, кажете ми как и веднага ще го направя.

П.П. За да не открива Америка някой от другите разхождащи се като мен по клубовете, ще си призная без бой, че преди два-три дни напуснах "официално" моя гьол - клуб 40-50. Там пък изглежда бях прекалено активен.
Виж в темата за камата, БоЕВ е дал този линк. Свържи се с хората, мисля че ще ти направят подобна кама. Аз я окепазих моята... Прав е БоЕВ, елегантна стана, ама нищо общо с истината...
Не се притеснявай от нищо, ако искаш пиши, ако не- само чети. По- ми беше интересно, защо са се регистрирали тези 12 души като нямат по нито един постинг даже...
Щом си напуснал оня гьол- клуб 40- 50, пиши в нашия.:-)
Последно промяна от Ън на 01.12.06, 09:31, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

wishes написа: Да, и мен ме досрамя, но още не бях прочел темата докрая :(

А Капинчо не бива да се засяга защото темата е за тези които се регистрират и после нищо не пишат а само четат, или както каза Вяра, го правят само за да пишат бележки... Което е върха на глупостта, има толкова много начини за комуникация в днешно време, до тези бележки ли опряха...
ндаааа, има хора които с една дума могат да ме накарат да се срамувам

аз вчера колко се смях като четох "Жената днес" :lol: - открили колелото хората /виртуалното общуване/ и цял брой посветили на виртуалните сексуални преживявания /щото накрая всичко до там стигало/

благодаря, зная. с Вас се чувствам както при най-близки хора. Мисля на Латрево е заслугата

а Капинчо може и да пропише :winkw:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

wishes написа:
Dark написа: теб сега какво ти е толкова смешно - аз си умрях от срам като прочетох мнението на Капинчо

Да, и мен ме досрамя, но още не бях прочел темата докрая :(

Аз го казах за майтап. Кви бележки, ако не си общувал с никого преди това. За актуалните теми също беше майтап. Видях опцията малко преди да си напиша мнението. Бе вие от майтап не разбирате ли.:lol:
Капинчо, не се отрегистрирвай. Какъв смисъл има? Аз мислех, че даже вече не четеш, а само тогава си понаписал нещо (което на мен лично ми беше много приятно).
Колкото повече човек пише, толкова повече започва да пише:winkw: Когато не пишеш, никой не ти отговаря и това е логично, нали? Така се намират още по-малко основания за писане.
Капинчо, аз ако разглеждах всяко мнение внимателно, сигурно нищо нямаше да постна тук. Не вземай толкова насериозно писането тук:winkw:То като се замислиш и да живеем няма смисъл, ама го правим, така, че пиши, пиши..:-)
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

vyara написа:
Колкото повече човек пише, толкова повече започва да пише:winkw:
Е, тва е истината! :grin:
Колкото повече, толкова повече...:grin: :-)

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Капинчо, не се отрегистрирвай.
Пък аз на шега, на майтап, ама верно се замислих: регистрирането - ясно, ама ако искаш да се "отрегистрираш" има ли начин?? :huhthink:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:
vyara написа: Капинчо, не се отрегистрирвай.
Пък аз на шега, на майтап, ама верно се замислих: регистрирането - ясно, ама ако искаш да се "отрегистрираш" има ли начин?? :huhthink:
Почни да лазиш по нервите на някой от админите, чат- пат го благославяй по майчина линия и ще се "отрегистрираш" :harhar: :crazy:

Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 17.11.08, 20:08, променено общо 1 път.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

kapincho написа:
[unknown] написа:
vyara написа:
Хайде сега, Капинчо - център на Вселената.

Спомних си за баба. Вечер седеше до печката и мълчаливо разтриваше длан в длан, докато ние с майка ми и баща ми оживено си разговаряхме. Чула нечие име, примерно Лиляна, баба ми се обаждаше - "В село имаше една Лиляна, дето ...". Майка ми я отрязваше - "Уууу, мамо, това сме го слушали, слушали ..." и баба млъкваше. По някое време пак се обади - "Този Георги, дето го споменавате не беше ли онзи, дето ...". "Не, ма мамо, за друг говорим сега!" - отрязваше я майка ми. Баба измърморваше - "Ох, що ли ни съ зъгубя, чи дъ съ рахатясами сички ..." и се започваше "Е, мамо, що сега говориш така ..." и т.н. и т.н. и за пет минути баба ставаше център на внимание. Тя не искаше да бъде център, искаше да ни слуша и само от време на време да изкаже на глас миналата през 85-годишния й мозък мисъл ...
Разбрах те.:-)

Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

[unknown] написа:
kapincho написа:
[unknown] написа:
vyara написа:

Спомних си за баба. Вечер седеше до печката и мълчаливо разтриваше длан в длан, докато ние с майка ми и баща ми оживено си разговаряхме. Чула нечие име, примерно Лиляна, баба ми се обаждаше - "В село имаше една Лиляна, дето ...". Майка ми я отрязваше - "Уууу, мамо, това сме го слушали, слушали ..." и баба млъкваше. По някое време пак се обади - "Този Георги, дето го споменавате не беше ли онзи, дето ...". "Не, ма мамо, за друг говорим сега!" - отрязваше я майка ми. Баба измърморваше - "Ох, що ли ни съ зъгубя, чи дъ съ рахатясами сички ..." и се започваше "Е, мамо, що сега говориш така ..." и т.н. и т.н. и за пет минути баба ставаше център на внимание. Тя не искаше да бъде център, искаше да ни слуша и само от време на време да изкаже на глас миналата през 85-годишния й мозък мисъл ...
И аз...
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 17.11.08, 20:10, променено общо 1 път.
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Dark написа: ндаааа, има хора които с една дума могат да ме накарат да се срамувам

аз вчера колко се смях като четох "Жената днес" :lol: - открили колелото хората /виртуалното общуване/ и цял брой посветили на виртуалните сексуални преживявания /щото накрая всичко до там стигало/

благодаря, зная. с Вас се чувствам както при най-близки хора. Мисля на Латрево е заслугата

а Капинчо може и да пропише :winkw:
Абе ако остават само във виртуалното, халал да им е :lol: Лошото е, че границата е по-тънка от косъм и много неусетно, или "усетно" може да се премине. И тогава става опасно :lol:

Как само на Латрево бре, аз хич ли нямам заслуги? :blum:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

kapincho написа:
"Re: Чудя се, ЗАЩО някой ще се регистрира,..."

ЗАЩО

Защо? – въпросът на въпросите.
Защо съм жив? Защо умираме?
Защо въобще съм се родил?
Защо децата си убиваме?

Защо не бих убил животно,
а съм готов човек да смажа?
Защо човекът по жестокост
сам себе си надмина даже?

Защо обичам и вълчицата,
която малките си брани,
и бедното сърне, с което
невръстните си рожби храни?

Защо в природата съм влюбен,
а в ад бетонен животуркам?
Защо в гръдта на планината
забивам МОЯТА къщурка?

Защо звездите от екран и сцена,
тъй вечни и недостижими,
са днес отишли си без време
или редят рекламни рими?

Защо приятели “до гроба”
стопяват се като видения?
Защо жадуват да избягат
в чужбина цели поколения?

Защо написах тез въпроси?
Защо във стих, а не във проза?
Защо във себе си аз нося
тщеславие и свян на роза?

Защо ..., макар че стига вече.
Безкрай “защо”-тата са - знам.
Но май те прави по човечен,
въпрос “Защо?” макар и ням.
:-)
Мда, животът е парадоксален. Една от любимите ме книги е "Параграф 22".:winkw:

Стихчетата ми харесаха. :good:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

kapincho написа:
[unknown] написа:
vyara написа:

Искаш, не искаш, три мнения каза и стана център на ъъ симпатия. Поздрави, Капинчо!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Mila написа: Мда, животът е парадоксален. Една от любимите ме книги е "Параграф 22".:winkw:

Стихчетата ми харесаха. :good:
и на мен ми харесаха

ПП / аз П.22 същото мнение :-)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

wishes написа: Абе ако остават само във виртуалното, халал да им е :lol: Лошото е, че границата е по-тънка от косъм и много неусетно, или "усетно" може да се премине. И тогава става опасно :lol:

Как само на Латрево бре, аз хич ли нямам заслуги? :blum:
имаш бе, имаш :-)
мир
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

kapincho написа:
"Re: Чудя се, ЗАЩО някой ще се регистрира,..."

ЗАЩО

Защо? – въпросът на въпросите.
Защо съм жив? Защо умираме?
Защо въобще съм се родил?
Защо децата си убиваме?

Защо не бих убил животно,
а съм готов човек да смажа?
Защо човекът по жестокост
сам себе си надмина даже?

Защо обичам и вълчицата,
която малките си брани,
и бедното сърне, с което
невръстните си рожби храни?

Защо в природата съм влюбен,
а в ад бетонен животуркам?
Защо в гръдта на планината
забивам МОЯТА къщурка?

Защо звездите от екран и сцена,
тъй вечни и недостижими,
са днес отишли си без време
или редят рекламни рими?

Защо приятели “до гроба”
стопяват се като видения?
Защо жадуват да избягат
в чужбина цели поколения?

Защо написах тез въпроси?
Защо във стих, а не във проза?
Защо във себе си аз нося
тщеславие и свян на роза?

Защо ..., макар че стига вече.
Безкрай “защо”-тата са - знам.
Но май те прави по човечен,
въпрос “Защо?” макар и ням.
:-)

Какъв е смисълът от многото въпроси,
от вечното поглеждане назад
И аз разпитвах, отговори просих,
Безмълвен си остана този свят.
Защото него питам, а не мене.
А отговорите у мен са... може би.
Безмълвно ако в себе си се вгледам...
ще ги намеря там... ако ми провърви!:roll:
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Какъв е смисълът от многото въпроси,
търсим в себе си, но всъщност без да се огледаме в другите не можем да се видим
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа:
Ха! Това и аз съм го казвала. Но без нас пък другите няма къде да се видят, нали.
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

vyara написа:
Dark написа:
Ха! Това и аз съм го казвала. Но без нас пък другите няма къде да се видят, нали.
Ми да - търсим себе си в другите, а светът - в себе си. Ъъъъ, нещо такова.Хм.:winkw:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Ха! Това и аз съм го казвала. Но без нас пък другите няма къде да се видят, нали.
да, няма къде да се видят, но толкова хора предпочитат да не се "виждат" - просто им е по-лесно
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Mila написа: Ми да - търсим себе си в другите, а светът - в себе си. Ъъъъ, нещо такова.Хм.:winkw:
аз лично съм доволна като намеря "сродна душа" :-)
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 17.11.08, 20:11, променено общо 1 път.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Напълно в правото са си, друже. Просто четат. Има полза от регистрацията.

Мен друго ме фърля в тъча. Когато регнати пишат анонимно. :grin:
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Remmivs написа:Напълно в правото са си, друже. Просто четат. Има полза от регистрацията.

Мен друго ме фърля в тъча. Когато регнати пишат анонимно. :grin:
Няма анонимност, няяямааа :grin:
Публикувай отговор