............
............
............
Последно промяна от Ън на 28.06.08, 21:59, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- БОЙКО БОРИСОВ
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Re: Чудя се, защо някой ще се регистрира,
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 17.11.08, 20:09, променено общо 1 път.
- Dark Angel
ъъъъ, като да си се обидил мъничкоkapincho написа: Напълно си прав.
И тъй като не искам да слухтя, както по-надолу отбеляза някой, нито получавам оргазъм от регистрации, а и съм много некомпетентен в клубните подробности, би ли ми съдействал да бъда "отрегистриран".
Благодаря!
като ти се прииска пиши, не се отрегистрирвай де
ПП / направо ме хвана срам какви глупости пиша
-
БоЕВ-ски
Капинчо, не беше ли ти стопанина на оня дивен оазис всред бетонната пустош? А, подготвили ги да зимуват асмичките, а тор сложили им...? Не се сърди, тук лоши хора няма, е, понякога се случва клавиатурите да са по-бързи от мислАта ама това си е в реда на нещата. В определени моменти прибягваме до провокация за да предизвикаме дебат, но основно обменяме мисли и опит. Признавам си, че понякога умирам от любопитство да разбера кой стои зад новорегистрирания ник, но в същото време знам, че е необходимо време.Dark написа:
Не го приемай като персонална обида - моля!
Преброй регистрираните с нула постинга- точно дузина са.kapincho написа:Напълно си прав.[unknown] написа:ако не смята да пише тук?![]()
Пак имаме цяла дузина "мъртви души"...
Ето им една целувка от мен:
:blum:
И тъй като не искам да слухтя, както по-надолу отбеляза някой, нито получавам оргазъм от регистрации, а и съм много некомпетентен в клубните подробности, би ли ми съдействал да бъда "отрегистриран".
Благодаря!
Ти защо се засягаш?
Не съм пуснал темата за да обиждам някого.

-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 17.11.08, 20:08, променено общо 1 път.
- БОЙКО БОРИСОВ
абе капинчо къде се буташ и ти сега между шамарите!kapincho написа:Напълно си прав.[unknown] написа:ако не смята да пише тук?![]()
Благодаря!
ти не слухтиш а пишеш весели стихчета и е едно такова уютно около теб
я се стегни ама ха!:blum:
- Dark Angel
теб сега какво ти е толкова смешно - аз си умрях от срам като прочетох мнението на Капинчоwishes написа:Dark написа:може да получава шеметен оргазъм при всяка регистрация/това щото съм на вълна виртуален сех
![]()
![]()
уджас, верно ръся само простотии, при това простоти на куб - за да са по-осезаеми
ПП/ намери ли вчера? а защо ти беше по никое време?
ППП/ правя си програмата за следващата седмица и към края може и да стигна Варна
Да, и мен ме досрамя, но още не бях прочел темата докраяDark написа: теб сега какво ти е толкова смешно - аз си умрях от срам като прочетох мнението на Капинчо
уджас, верно ръся само простотии, при това простоти на куб - за да са по-осезаеми
ППП/ правя си програмата за следващата седмица и към края може и да стигна Варна
Стана ми смешно просто
Да, намерих, след 2-часово ровене в нета...
Заповядай, добре си дошла винаги, нали знаеш
А Капинчо не бива да се засяга защото темата е за тези които се регистрират и после нищо не пишат а само четат, или както каза Вяра, го правят само за да пишат бележки... Което е върха на глупостта, има толкова много начини за комуникация в днешно време, до тези бележки ли опряха...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Виж в темата за камата, БоЕВ е дал този линк. Свържи се с хората, мисля че ще ти направят подобна кама. Аз я окепазих моята... Прав е БоЕВ, елегантна стана, ама нищо общо с истината...kapincho написа:Не се засягам. Просто ми поомръзна да ходя по "тънкия лед" в клубовете. Ако пишеш - "Къф си ти, бе?" (в друг клуб), ако не пишеш - "Кой си ти, бе?"[unknown] написа:Преброй регистрираните с нула постинга- точно дузина са.kapincho написа:Напълно си прав.[unknown] написа:ако не смята да пише тук?![]()
Благодаря!
Ти защо се засягаш?
Не съм пуснал темата за да обиждам някого.
Все пак да ти отговоря на въпроса: " Чудя се, защо някой ще се регистрира, ..."
Аз се регистрирах заради ето тази кама
Толкова се захласнах по нея, че не допрочетох темата, побързах да се регистрирам, написах ти пост-въпрос, реших все пак да попогледна в темата и го изтрих. Цялата работа беше в това, че аз реших, че ти си я направил тази кама. Изглеждаше (всъщност тя си беше) толкова автентична, че веднага започнах да правя сметка колко бих ти платил за да ми направиш такава. После дойде разочарованието. Камата си беше автентична, при това семейна реликва и нямах никакъв шанс да се сдобия с такава.
Не пиша, защото не съм намерил какво да напиша, което аз бих си оценил като заслужаващо писане и вниманието на клуба. Както се бях оправдал в "презентационното" си стихче - повечко чета.
Такиви ми ти работи.
Сериозно. Не знам дали човек може да се отрегистрира от нет клуб. Ако може, кажете ми как и веднага ще го направя.
П.П. За да не открива Америка някой от другите разхождащи се като мен по клубовете, ще си призная без бой, че преди два-три дни напуснах "официално" моя гьол - клуб 40-50. Там пък изглежда бях прекалено активен.
Не се притеснявай от нищо, ако искаш пиши, ако не- само чети. По- ми беше интересно, защо са се регистрирали тези 12 души като нямат по нито един постинг даже...
Щом си напуснал оня гьол- клуб 40- 50, пиши в нашия.
Последно промяна от Ън на 01.12.06, 09:31, променено общо 1 път.

- Dark Angel
ндаааа, има хора които с една дума могат да ме накарат да се срамувамwishes написа: Да, и мен ме досрамя, но още не бях прочел темата докрая
Стана ми смешно просто
А Капинчо не бива да се засяга защото темата е за тези които се регистрират и после нищо не пишат а само четат, или както каза Вяра, го правят само за да пишат бележки... Което е върха на глупостта, има толкова много начини за комуникация в днешно време, до тези бележки ли опряха...
аз вчера колко се смях като четох "Жената днес"
благодаря, зная. с Вас се чувствам както при най-близки хора. Мисля на Латрево е заслугата
а Капинчо може и да пропише
Аз го казах за майтап. Кви бележки, ако не си общувал с никого преди това. За актуалните теми също беше майтап. Видях опцията малко преди да си напиша мнението. Бе вие от майтап не разбирате ли.wishes написа:Да, и мен ме досрамя, но още не бях прочел темата докраяDark написа: теб сега какво ти е толкова смешно - аз си умрях от срам като прочетох мнението на Капинчо
Стана ми смешно просто
Капинчо, не се отрегистрирвай. Какъв смисъл има? Аз мислех, че даже вече не четеш, а само тогава си понаписал нещо (което на мен лично ми беше много приятно).
Колкото повече човек пише, толкова повече започва да пише:winkw: Когато не пишеш, никой не ти отговаря и това е логично, нали? Така се намират още по-малко основания за писане.
Капинчо, аз ако разглеждах всяко мнение внимателно, сигурно нищо нямаше да постна тук. Не вземай толкова насериозно писането тук:winkw:То като се замислиш и да живеем няма смисъл, ама го правим, така, че пиши, пиши..
Почни да лазиш по нервите на някой от админите, чат- пат го благославяй по майчина линия и ще се "отрегистрираш"4avdar4e написа:Пък аз на шега, на майтап, ама верно се замислих: регистрирането - ясно, ама ако искаш да се "отрегистрираш" има ли начин??vyara написа: Капинчо, не се отрегистрирвай.

-
Дядо Капинчо
Разбрах те.kapincho написа:Хайде сега, Капинчо - център на Вселената.[unknown] написа:Е, тва е истината!vyara написа:
Колкото повече човек пише, толкова повече започва да пише:winkw:
Колкото повече, толкова повече...![]()
Спомних си за баба. Вечер седеше до печката и мълчаливо разтриваше длан в длан, докато ние с майка ми и баща ми оживено си разговаряхме. Чула нечие име, примерно Лиляна, баба ми се обаждаше - "В село имаше една Лиляна, дето ...". Майка ми я отрязваше - "Уууу, мамо, това сме го слушали, слушали ..." и баба млъкваше. По някое време пак се обади - "Този Георги, дето го споменавате не беше ли онзи, дето ...". "Не, ма мамо, за друг говорим сега!" - отрязваше я майка ми. Баба измърморваше - "Ох, що ли ни съ зъгубя, чи дъ съ рахатясами сички ..." и се започваше "Е, мамо, що сега говориш така ..." и т.н. и т.н. и за пет минути баба ставаше център на внимание. Тя не искаше да бъде център, искаше да ни слуша и само от време на време да изкаже на глас миналата през 85-годишния й мозък мисъл ...

И аз...[unknown] написа:Разбрах те.kapincho написа:Хайде сега, Капинчо - център на Вселената.[unknown] написа:Е, тва е истината!vyara написа:
Спомних си за баба. Вечер седеше до печката и мълчаливо разтриваше длан в длан, докато ние с майка ми и баща ми оживено си разговаряхме. Чула нечие име, примерно Лиляна, баба ми се обаждаше - "В село имаше една Лиляна, дето ...". Майка ми я отрязваше - "Уууу, мамо, това сме го слушали, слушали ..." и баба млъкваше. По някое време пак се обади - "Този Георги, дето го споменавате не беше ли онзи, дето ...". "Не, ма мамо, за друг говорим сега!" - отрязваше я майка ми. Баба измърморваше - "Ох, що ли ни съ зъгубя, чи дъ съ рахатясами сички ..." и се започваше "Е, мамо, що сега говориш така ..." и т.н. и т.н. и за пет минути баба ставаше център на внимание. Тя не искаше да бъде център, искаше да ни слуша и само от време на време да изкаже на глас миналата през 85-годишния й мозък мисъл ...
-
Дядо Капинчо
Абе ако остават само във виртуалното, халал да им еDark написа: ндаааа, има хора които с една дума могат да ме накарат да се срамувам
аз вчера колко се смях като четох "Жената днес"- открили колелото хората /виртуалното общуване/ и цял брой посветили на виртуалните сексуални преживявания /щото накрая всичко до там стигало/
благодаря, зная. с Вас се чувствам както при най-близки хора. Мисля на Латрево е заслугата
а Капинчо може и да пропише
Как само на Латрево бре, аз хич ли нямам заслуги?
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Мда, животът е парадоксален. Една от любимите ме книги е "Параграф 22".kapincho написа:"Re: Чудя се, ЗАЩО някой ще се регистрира,..."Разбрах те.
ЗАЩО
Защо? – въпросът на въпросите.
Защо съм жив? Защо умираме?
Защо въобще съм се родил?
Защо децата си убиваме?
Защо не бих убил животно,
а съм готов човек да смажа?
Защо човекът по жестокост
сам себе си надмина даже?
Защо обичам и вълчицата,
която малките си брани,
и бедното сърне, с което
невръстните си рожби храни?
Защо в природата съм влюбен,
а в ад бетонен животуркам?
Защо в гръдта на планината
забивам МОЯТА къщурка?
Защо звездите от екран и сцена,
тъй вечни и недостижими,
са днес отишли си без време
или редят рекламни рими?
Защо приятели “до гроба”
стопяват се като видения?
Защо жадуват да избягат
в чужбина цели поколения?
Защо написах тез въпроси?
Защо във стих, а не във проза?
Защо във себе си аз нося
тщеславие и свян на роза?
Защо ..., макар че стига вече.
Безкрай “защо”-тата са - знам.
Но май те прави по човечен,
въпрос “Защо?” макар и ням.
Стихчетата ми харесаха.
- Green Light
Искаш, не искаш, три мнения каза и стана център на ъъ симпатия. Поздрави, Капинчо!kapincho написа:Хайде сега, Капинчо - център на Вселената.[unknown] написа:Е, тва е истината!vyara написа:
- Dark Angel
- Dark Angel
kapincho написа:"Re: Чудя се, ЗАЩО някой ще се регистрира,..."Разбрах те.
ЗАЩО
Защо? – въпросът на въпросите.
Защо съм жив? Защо умираме?
Защо въобще съм се родил?
Защо децата си убиваме?
Защо не бих убил животно,
а съм готов човек да смажа?
Защо човекът по жестокост
сам себе си надмина даже?
Защо обичам и вълчицата,
която малките си брани,
и бедното сърне, с което
невръстните си рожби храни?
Защо в природата съм влюбен,
а в ад бетонен животуркам?
Защо в гръдта на планината
забивам МОЯТА къщурка?
Защо звездите от екран и сцена,
тъй вечни и недостижими,
са днес отишли си без време
или редят рекламни рими?
Защо приятели “до гроба”
стопяват се като видения?
Защо жадуват да избягат
в чужбина цели поколения?
Защо написах тез въпроси?
Защо във стих, а не във проза?
Защо във себе си аз нося
тщеславие и свян на роза?
Защо ..., макар че стига вече.
Безкрай “защо”-тата са - знам.
Но май те прави по човечен,
въпрос “Защо?” макар и ням.
Какъв е смисълът от многото въпроси,
от вечното поглеждане назад
И аз разпитвах, отговори просих,
Безмълвен си остана този свят.
Защото него питам, а не мене.
А отговорите у мен са... може би.
Безмълвно ако в себе си се вгледам...
ще ги намеря там... ако ми провърви!:roll:
- Dark Angel
търсим в себе си, но всъщност без да се огледаме в другите не можем да се видимvyara написа: Какъв е смисълът от многото въпроси,
Ха! Това и аз съм го казвала. Но без нас пък другите няма къде да се видят, нали.Dark написа:търсим в себе си, но всъщност без да се огледаме в другите не можем да се видимvyara написа: Какъв е смисълът от многото въпроси,
Ми да - търсим себе си в другите, а светът - в себе си. Ъъъъ, нещо такова.Хм.vyara написа:Ха! Това и аз съм го казвала. Но без нас пък другите няма къде да се видят, нали.Dark написа:търсим в себе си, но всъщност без да се огледаме в другите не можем да се видимvyara написа: Какъв е смисълът от многото въпроси,
- Dark Angel
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо