Ако е стигнал до бригадирските години, сигурно е открил, че моем и да копам!Метаморф написа:сигурно ти е проверявал св-тоStranniche написа: Аз пък мислех че ме е избрал, щот съм хубава...
а и сигурно е прозрял, че можеш да сглабяш мебели...
Бихте ли
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
da ne e lud da kaje na visok glas ,che te e vzel zadeto si hubava!?Stranniche написа:Ей така ми отговориха роднините на мъжа ми на въпроса, защо не се е оженил за някоя местна /неговите сънароднички често печелят "Мис Свят"/ - щото щяла да му гледа само в портфейла и да си врътка живота докато той бачка.МЪЖжжж написа:Ако моЕ въоПще не бих бачкал.Обаче требе да си намеря некоя сгодна "материално красива" женица
Що не бех женаааа..... Щех да си фана един такъв тиквеник като мене и само у очите да го гледамДушицата щях да му измъкна кротка малка сладка.
И докато магарето бачка, да си връткам живота сладък на десното показалче.
Ама те, не съм.
![]()
Аз пък мислех че ме е избрал, щот съм хубава...
Vednaga shte se nameri nqkoj Leonsio da te izmukne izpod nosa mu...
tva e Latinska Amerika vse pak...
pazi si choveka svoeto...
- Stranniche
- Обратна връзка:
zmeu написа:е ти нямаше ли пхд точно за психическото състояние на доматите в севреозападна европаStranniche написа:Дааа, посъветваха ме да си крия PhD-то.
Явно няма да ме вземат в оранжерията на доматите....
Ей, оправихте ми настроението тази сутрин!!!
Благодаря на всички!!!

Ама чакай сега, то и това е работа,МЪЖжжж написа:.....Що не бех женаааа..... Щех да си фана един такъв тиквеник като мене и само у очите да го гледамДушицата щях да му измъкна кротка малка сладка.
...
и то на ненормиран работен ден,
и не се знае кога ще ти прекратят договора, и какви обезщетения ще получиш.
Амаранта написа:Ама чакай сега, то и това е работа,МЪЖжжж написа:.....Що не бех женаааа..... Щех да си фана един такъв тиквеник като мене и само у очите да го гледамДушицата щях да му измъкна кротка малка сладка.
...
и то на ненормиран работен ден,
и не се знае кога ще ти прекратят договора, и какви обезщетения ще получиш.
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Света вода ненапита
е, поне за домати пари няма да даваш - ще си ги ядеш направо на полето...Stranniche написа:Ако не си мълча ще ме взамат доброволка...Метаморф написа:що, бре? казваш, че в България е прието титулованите да бачкат на бригади на полето, да помагат на замеделските труженици
само не казвай, че е безплатно, де!
Виж подводницата!