БоЕВ написа:Точно тук ви е проблема!
На 100% през цялото време съм и ще бъда себе си.
А, това не е мой проблем. Аз следвам изцяло сърцето си, винаги, след това се оказва, че е било правилното решение. Нямам задръжки, но виж ... оная схема, дето се получи преди време, ми тушира лошото в дългосрочен план.

Затова не взимам страна и не казвам - ти добър, ти лош. Във всички има и лошо, и добро. Има хора, които към новите лица, които срещат, подхождат с подозрение, докато не спечелят доверието им. Има и хора, като мен, които първо подхождат с добро/вяра и при изцепки след време трудно прощават. Така че ... разни хора, разни идеали.
Аз също не обичам снисхождението, не изпитвам такова към никого и знам колко е обидно, къде от това, че са го проявявали към мен, къде от там, че аз съм го проявявала и съм виждала реакциите на околните.
Въпроса е, че в тази тема, където се разиграха сцените, едно съвсем ново лице каза, че в лошите новини нямало никаква логика. А друг човек, в случая Дарки, смята нещо друго - липсата на информация, според мен, е по-притеснителна. И 1000 човека да се съберат и да кажат "Ще се върне, не се притеснявай, всичко ще е наред" това с нищо няма да помогне, може би затова реакциите на някои бяха по-зрели ... От друга страна погледнато - ние всъщност не сме важни хора за момичето, което изказа притеснения за баща си, така че каквото и да бяхме казали, все тая щеше да е.