Не е хубаво

Все същите
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

БоЕВ написа:
doktorka написа:
БоЕВ написа:
doktorka написа:
БоЕВ написа:Нещо намекваш ли ми?
Можеш ли сама да си включиш кредора, или поради високата ти интелегентност имаш нужда от човек да го направи.
otgovori li mi na vuprosa?
:cool:
ke ,dp/r,d; t.afudlr[d=
:cool::cool:
Xe xe
:rotfl24: Само тия две буквички ли разпозна в девете азбуки.:rotfl24:
ahm...
kakto i lipsata na otgovor.
i tova razpoznavam.
otlichno pri tova.:cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
Мнемозина написа: Аз обаче ще се присъединя към Боев, Амаранта и Капинчо.
Напълно нормално е пренебрежението и презрението към отсрещния да доведе до такава - по-груба или не толкова груба - но винаги негативна реакция. С други думи, просите си го. Още от предната тема се започна.
И ти го казвам на теб, защото вече съм сигурна, че го правиш умишлено. Дарки понякога просто не си дава сметка, че боде с думите си.
И изобщо не ме интересува нова ли е Тинкърбел или не, защото това няма никакво значение и не би трябвало да има в един публичен форум.
Нито е първата, нито ще е последната.

Какво и кому показвате с тази параноя? Какво постигате с нея? Харесва ли ви резултатът? Това ли всъщност искате?
Наистина не ви разбирам.
vupros na vuzpriqtie:-)...
Питах теб, лично и персонално.
За втори път те питам.
Ако и сега не отговориш, ще приема, че умишлено подклаждаш всичко това, за да доведеш клуба до модериране.
Ей така, в духа на всеобщата параноя ще си позволя да го предположа.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark Angel написа:
Мнемозина написа: Дарки понякога просто не си дава сметка, че боде с думите си.
Мнемозина понякога просто не си дава сметка че нищо не разбира защото си мисли че разбира всичко :rotfl24:
Можеш спокойно да ми обясниш това, което не разбирам. Това беше и молбата ми. :-)
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Rain написа:
Мнемозина написа: Напълно нормално е пренебрежението и презрението към отсрещния да доведе до такава - по-груба или не толкова груба - но винаги негативна реакция. С други думи, просите си го. Още от предната тема се започна.
И ти го казвам на теб, защото вече съм сигурна, че го правиш умишлено. Дарки понякога просто не си дава сметка, че боде с думите си.
Какво и кому показвате с тази параноя? Какво постигате с нея? Харесва ли ви резултатът? Това ли всъщност искате?
Наистина не ви разбирам.
Мнемо, Дарки е хубав човек, изглежда здраво стъпил на земята. Факта, че намери приказка и е с мен, вятърничавата, дето съм съвсем друг характер, на мен лично ми показа, че е и широко скроен. :-) Може би просто е от онези хора, които трябва малко да си ги чел и да си ги опознал, за да ги възприемеш правилно. Не смятам, че го направи нарочно.
Да, именно.
Всички тук се познаваме, знаем си маниерите на шегуване, старите истории, джуфките и особеностите.
Но е редно да бъдем толерантни към новите, които не знаят всичко това и не са длъжни да ни разбират от половин дума. Нормално е да се засегнат понякога просто от неразбиране и незнаене. Аз самата четох близо половин година, преди да пропиша, но не всеки го прави.

Иначе става затворена система.
Последно промяна от Мнемозина на 09.08.08, 12:17, променено общо 2 пъти.
Panta rhei...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:vupros na vuzpriqtie:-)...
За втори път те питам.
Ако и сега не отговориш, ще приема, че умишлено подклаждаш всичко това, за да доведеш клуба до модериране.
Ей така, в духа на всеобщата параноя ще си позволя да го предположа.[/quote]

svoboda na slovoto.

p.s. teb moga li nakaram da psuvash kato karucar,grono i poshlo?
samo pitam.
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

БоЕВ написа:
Rain написа: Факта, че намери приказка и е с мен, вятърничавата, дето съм съвсем друг характер, на мен лично ми показа, че е и широко скроен. :-)
Нищо подобно - плиткоумна интригантка - очаквай скоро и теб да захапе.
Който ме хапеше, спрях да му обръщам внимание. :-) Аз не знам дали написах по-рано - не обвинявам/не оправдавам, но съм забелязала по писането на Дарки (мое лично впечатление), че не върви след хората да ги дебне за изцепки (които на всеки се случват понякога) и да ги яде след това ... :-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Remmivs написа:Не виждам провокация ще ме прощаваш БоЕВ.
Реакцията на Тинкърбел е чудовищно несъответна.
@Док какво за админите? :grin:
Простил съм още при предният подобен разговор - гарван гарвану око не вади.

Който има очи вижда!

Не беше такава реакцията ти, когато Дарки захапа семейството на Грийна.

Утрепал си се за политик човече, умееш с много думи да не кажеш нищо съществено когато защитаваш приятелите си.
Ама не вади сега истории от хилядадевестотинибалканската война!
Няма смисъл просто.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
Мнемозина написа:
За втори път те питам.
Ей така, в духа на всеобщата параноя ще си позволя да го предположа.
svoboda na slovoto.

samo pitam.
Това значи ли, че не съм права в подозренията си?
Моля те, Док, искам да ми го кажеш директно!
Наистина те моля, съвсем сериозно.

П.П. Не можеш, вярно е. Но защо е необходимо изобщо да опитваш?
Panta rhei...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:svoboda na slovoto.

samo pitam.
Това значи ли, че не съм права в подозренията си?

П.П. Не можеш, вярно е. Но защо е необходимо изобщо да опитваш?[/quote]

direktno?
Esti vi go kaza direktno,no nikoi ne i oburna vnimanie.
taka e po-udobno.:cool:
moderiraneto e vupros na lichen izbor.
a ne nechie zaduljenie.

p.s. na teb moga da se izvinq za latinicata ili da pisha na angl.koe da e?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
Мнемозина написа: Това значи ли, че не съм права в подозренията си?

П.П. Не можеш, вярно е. Но защо е необходимо изобщо да опитваш?
direktno?
Esti vi go kaza direktno,no nikoi ne i oburna vnimanie.
taka e po-udobno.:cool:
moderiraneto e vupros na lichen izbor.
a ne nechie zaduljenie.

p.s. na teb moga da se izvinq za latinicata ili da pisha na angl.koe da e?
Това, което казваш ти, всъщност означава самомодериране.
Да внимаваш какво пишеш.
Да си даваш сметка, че и без псувни може да се обижда и да се засягат хората.
И така нататък.
Ти правиш ли го?

Ести винаги е била против модерирането. Ако някъде е казала обратното, моля, дай линк. Може да съм пропуснала нещо.
Възмущението на Ести беше от нещо друго, и според мен беше неоснователно, но до спор така или иначе не се стигна, за да й кажа защо мисля така. И съм сигурна, че тя би ме разбрала - дори и да не се съгласи с мен.
Ако искаш, мога да поспоря с теб - но кажи какво точно ти си видяла като казано от нея.
Panta rhei...
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Мнемозина написа:Да, именно.
Всички тук се познаваме, знаем си маниерите на шегуване, старите истории, джуфките и особеностите.
Но е редно да бъдем толерантни към новите, които не знаят всичко това и не са длъжни да ни разбират от половин дума. Нормално е да се засегнат понякога просто от неразбиране и незнаене. Аз самата четох близо половин година, преди да пропиша, но не всеки го прави.

Иначе става затворена система.
Права си :-) и все пак ... всеки се изпуска понякога да бъде себе си, смятам. Важното е, че не е постоянна практика при Дарк.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:[Това, което казваш ти, всъщност означава самомодериране.
Да внимаваш какво пишеш.
И така нататък.
Ти правиш ли го?

Ести винаги е била против модерирането. Ако някъде е казала обратното, моля, дай линк. Може да съм пропуснала нещо.
Възмущението на Ести беше от нещо друго, и според мен беше неоснователно, но до спор така или иначе не се стигна, за да й кажа защо мисля така. И съм сигурна, че тя би ме разбрала - дори и да не се съгласи с мен.
Ако искаш, мога да поспоря с теб - но кажи какво точно ти си видяла като казано от нея.
absoliutno nqmam interes da sporq.
kakto nekolkokratno veche otbelqzah-kak se vuzpriemat dumite e vupros na lichna naglasa.
da mi se pokaje edno moe izrechenie kudeto ima otpravena obida.prqka ili kosvena.
:winkw:
twoj red s linkovete.
:-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
Мнемозина написа:[Това, което казваш ти, всъщност означава самомодериране.
Да внимаваш какво пишеш.
И така нататък.
Ти правиш ли го?

absoliutno nqmam interes da sporq.
kakto nekolkokratno veche otbelqzah-kak se vuzpriemat dumite e vupros na lichna naglasa.
da mi se pokaje edno moe izrechenie kudeto ima otpravena obida.prqka ili kosvena.
:winkw:
twoj red s linkovete.
:-)
Да беше пуснала линк - че да ти пусна и аз. :lol:
Няма да правя анализи, не се надявай. Макар че материал има.
Обидно може да бъде самото ти отношение към някого. Начинът, по който се обръщаш, по който пишеш - и ти много добре използваш това напоследък.

Директен отговор не получих, което само по себе си е отговор всъщност.
Жалко.
Надявах се да не е така. :(
Panta rhei...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

doktorka написа: ahm...
kakto i lipsata na otgovor.
i tova razpoznavam.
otlichno pri tova.:cool:
Ама то и въпрос ли е имало?:blink:

Нема сми Док, казах го вече - приключих с вас двете. Повече няма да отговарям на директни и индиректни въпроси и нападки.
Ае у лево!
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Няма смисъл просто.
Точно поради къса памет сме се метнали на тая дива въртележка...
Аватар
Глас в пустиня

Rain написа: ... всеки се изпуска понякога да бъде себе си, ...
Точно тук ви е проблема!
На 100% през цялото време съм и ще бъда себе си.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

БоЕВ написа:
Мнемозина написа:
Няма смисъл просто.
Точно поради къса памет сме се метнали на тая дива въртележка...
Има случаи, в които късата памет е от полза.
Тези работи с паметта ги разбирам. :grin:
Абе я ме остави, не ща и с теб да споря сега! :blum:
Panta rhei...
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:[Да беше пуснала линк - че да ти пусна и аз. :lol:
Обидно може да бъде самото ти отношение към някого. Начинът, по който се обръщаш, по който пишеш - и ти много добре използваш това напоследък.

Жалко.
ne moja da udyrjish da si dokraj milosurdna?
jalko.

otnovo kazvam...edna losha duma nqma
vsichko e vuzpriqtie...
kakto gornite dumi..
iskash li analiz ili sama mojesh da si go napravish?

iskash li da ti kaja tvoeto vuzpriqtie i posle moqta misul?
m?
Аватар
Глас в пустиня

Мнемозина написа:
Има случаи, в които късата памет е от полза.
Тези работи с паметта ги разбирам. :grin:
Абе я ме остави, не ща и с теб да споря сега! :blum:
Откакто ксанакс-а спря да ми действа мнооо бърже се опраам у споровете.:grin::blum:
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

БоЕВ написа:Точно тук ви е проблема!
А, това не е мой проблем. Аз следвам изцяло сърцето си, винаги, след това се оказва, че е било правилното решение. Нямам задръжки, но виж ... оная схема, дето се получи преди време, ми тушира лошото в дългосрочен план. :-) Затова не взимам страна и не казвам - ти добър, ти лош. Във всички има и лошо, и добро. Има хора, които към новите лица, които срещат, подхождат с подозрение, докато не спечелят доверието им. Има и хора, като мен, които първо подхождат с добро/вяра и при изцепки след време трудно прощават. Така че ... разни хора, разни идеали.
Аз също не обичам снисхождението, не изпитвам такова към никого и знам колко е обидно, къде от това, че са го проявявали към мен, къде от там, че аз съм го проявявала и съм виждала реакциите на околните.
Въпроса е, че в тази тема, където се разиграха сцените, едно съвсем ново лице каза, че в лошите новини нямало никаква логика. А друг човек, в случая Дарки, смята нещо друго - липсата на информация, според мен, е по-притеснителна. И 1000 човека да се съберат и да кажат "Ще се върне, не се притеснявай, всичко ще е наред" това с нищо няма да помогне, може би затова реакциите на някои бяха по-зрели ... От друга страна погледнато - ние всъщност не сме важни хора за момичето, което изказа притеснения за баща си, така че каквото и да бяхме казали, все тая щеше да е.
Аватар
Глас в пустиня

Rain написа:
БоЕВ написа:Точно тук ви е проблема!
А, това не е мой проблем. Аз следвам изцяло сърцето си, винаги, след това се оказва, че е било правилното решение. Нямам задръжки, но виж ... оная схема, дето се получи преди време, ми тушира лошото в дългосрочен план. :-) Затова не взимам страна и не казвам - ти добър, ти лош. Във всички има и лошо, и добро. Има хора, които към новите лица, които срещат, подхождат с подозрение, докато не спечелят доверието им. Има и хора, като мен, които първо подхождат с добро/вяра и при изцепки след време трудно прощават. Така че ... разни хора, разни идеали.
Аз също не обичам снисхождението, не изпитвам такова към никого и знам колко е обидно, къде от това, че са го проявявали към мен, къде от там, че аз съм го проявявала и съм виждала реакциите на околните.
Въпроса е, че в тази тема, където се разиграха сцените, едно съвсем ново лице каза, че в лошите новини нямало никаква логика. А друг човек, в случая Дарки, смята нещо друго - липсата на информация, според мен, е по-притеснителна. И 1000 човека да се съберат и да кажат "Ще се върне, не се притеснявай, всичко ще е наред" това с нищо няма да помогне, може би затова реакциите на някои бяха по-зрели ... От друга страна погледнато - ние всъщност не сме важни хора за момичето, което изказа притеснения за баща си, така че каквото и да бяхме казали, все тая щеше да е.
Дарки да не те е взела на заплата като говорителка - връзки с обществеността нещо?:cool:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Rain написа: Затова не взимам страна и не казвам - ти добър, ти лош.
Ти си мислиш, че не вземаш страна. Изкажеш ли се в спор, вече си взел страна. Ако не ти е ясно, да ти кажа, че сега си взела страната на Дарки. Няма лошо. Не те упреквам. Така виждаш нещата. Само не си мисли, че си безпристрастна. Няма такъв човек.
Аз по принцип не гледам мачове и не знам не само имената на играчите, ами и имената на отборите. Мисля си, че като не ме интересуват съм безпристрастен. Лъжа се. Щом по някаква случайност се загледам в някакъв мач, усещам как някъде отвътре започва да ми се иска единия (точно определен) отбор да спечели.

И още нещо ще си позволая да ти кажа като стар на млад. Да изкажеш мнение в спор и да вземеш страна не означава да кажеш кой е лош и кой добър. Означава да кажеш, от твоята гледна точка кой носи по-голямата част от вината за този конкретен спор, кой е по-малко прав, кой според теб е започнал пръв и го е предизвикал. Добре е да се опиташ да го направиш от срое има, без обобщения и квалификации и без позоваване на други случаи, аско те нямат пряка връзка. И още нещо. Добре е намесата в спора да не е самоцелна - ето и аз имам мнение, а с цел да се изяснят по възможнст нещата, да се приканят преките участници да осъзнаят своята част от приноса и да прекратят спора достойно (едно извинение от двете страни би било върхът, но рядко се случва).

От дяда ти Капинча, толкоз.:lol:
Последно промяна от Дядо Капинчо на 09.08.08, 13:26, променено общо 1 път.
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

БоЕВ написа: Дарки да не те е взела на заплата като говорителка - връзки с обществеността нещо?:cool:
Ееее, как можа да си го помислиш :lol: Ти за к'ва ме имаш ся? :lol: :blum: :lol:
Не, истината е, че може би съм пристрастна относно Дарки, защото не съм имала дъвканици с нея и не съм я забелязвала целенасочено да се дъвче с хората. Това е простичкото и ясно обяснение защо повече разбирам думите на Дарки, отколкото на Тин ... кво беше нататък. Не съм чела и другите теми, в които са си разменяли реплики, в това отношение съм лишена от информация откъде е почнало всичко ... :-)

Притеснителното е, че почваш да смяташ, че заемам страна. Затова няма да пиша повече по въпроса. :-) Ти си човек, когото уважавам много. и Дарки е човек, когото уважавам също. Просто сте различни и в моите очи сте очарователни точно с това, че има различия между вас ... :-) И с двамата общувам. Не искам да спирам с никого да разменям реплики ... :-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
Мнемозина написа:[Да беше пуснала линк - че да ти пусна и аз. :lol:

Жалко.
ne moja da udyrjish da si dokraj milosurdna?
jalko.

vsichko e vuzpriqtie...
kakto gornite dumi..

m?
Лоши думи има, Док, след като ти се реагира по този начин. Думите имат и контекст, и интонация - да, да, дори и в нета си имат интонация, - и начин на отправяне... Сарказмът винаги личи и изобщо не ми повтаряй повече за липсата на лоши думи.

От десет постинга насам те моля да ми кажеш твоята мисъл - и ти не ми я казваш.
Кажи ми най-после тази толкова тайнствена твоя мисъл, моето възприятие вече е ясно на всички.

Моето милосърдие е изцяло твое възприятие, между другото.

П.П. Ще ти отговоря чак довечера или утре, сега изчезвам от тук.
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

doktorka написа:
vsichko e vuzpriqtie...
kakto gornite dumi..

m?
Да, ОК, възприятие и реакция - какво доказваш с това?

И въобще, какво целиш, не ми е ясно,
но определено не ти прави чест да изнервяш допълнително някой, който вече си е изпуснал нервите.
Все едно да риташ паднал. И то такъв, който реално с нищо не те застрашава.
Ако трябва да направя сравнение - това е много по-грозно и по-пошло от няколко псувни, изпуснати в момент на афект.
Последно промяна от Амаранта на 09.08.08, 13:34, променено общо 1 път.
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Капинчо написа: Ти си мислиш, че не вземаш страна. Изкажеш ли се в спор, вече си взел страна. Ако не ти е ясно, да ти кажа, че сега си взела страната на Дарки. Няма лошо. Не те упреквам. Така виждаш нещата. Само не си мисли, че си безпристрастна. Няма такъв човек.
Аз по принцип не гледам мачове и не знам не само имената на играчите, ами и имената на отборите. Мисля си, че като не ме интересуват съм безпристрастен. Лъжа се. Щом по някаква случайност се загледам в някакъв мач, усещам как някъде отвътре започва да ми се иска единия (точно определен) отбор да спечели.

И още нещо ще си позволая да ти кажа като стар на млад. Да изкажеш мнение в спор и да вземеш страна не означава да кажеш кой е лош и кой добър. Означава да кажеш, от твоята гледна точка кой носи по-голямата част от вината за този конкретен спор, кой е по-малко прав, кой според теб е започнал пръв и го е предизвикал.
Не искам да се създават групички сега - аз съм с Дарки, аз съм с Мнемо, аз съм с Боев, аз съм с тоя и оня ... няма смисъл, според мен. :-)
Харесвам ви всичките. И във всеки има нещо различно, което ми допада, заради което го чета. Има хора, с които се общува леко. Има и хора, с които се общува трудно, доста резки, прагматични и неразговорливи са, но когато намериш подхода към тях, всичко придобива съвсем друг смисъл. Аз имам такива приятели, с които месеци наред съм си блъскала тиквата, докато ги спечеля, но от няколко години сме друзя и съм доволна. Нервите не бяха напразни.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа:
Ти си мислиш, че не вземаш страна. Изкажеш ли се в спор, вече си взел страна. Ако не ти е ясно, да ти кажа, че сега си взела страната на Дарки. Няма лошо. Не те упреквам. Така виждаш нещата. Само не си мисли, че си безпристрастна. Няма такъв човек.

И още нещо ще си позволая да ти кажа като стар на млад. Да изкажеш мнение в спор и да вземеш страна не означава да кажеш кой е лош и кой добър. Означава да кажеш, от твоята гледна точка кой носи по-голямата част от вината за този конкретен спор, кой е по-малко прав, кой според теб е започнал пръв и го е предизвикал. Добре е да се опиташ да го направиш от срое има, без обобщения и квалификации и без позоваване на други случаи, аско те нямат пряка връзка. И още нещо. Добре е намесата в спора да не е самоцелна - ето и аз имам мнение, а с цел да се изяснят по възможнст нещата, да се приканят преките участници да осъзнаят своята част от приноса и да прекратят спора достойно (едно извинение от двете страни би било върхът, но рядко се случва).

От дяда ти Капинча, толкоз.:lol:

:goodpost: Ееее, най-сетне и ти да ме изкефиш с изказване.:cool:
Аватар
Глас в пустиня

Rain написа: Не искам да спирам с никого да разменям реплики ... :-)
И аз искам същото, колкото и невероятно да звучи.
Харесвам...харесвах Ъноуна и Сноу, колкото и да бяха различни и да не можеха да се понасят. Сега и двамата не пишат тук - познай защо?!:cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

БоЕВ написа:
Харесвам...харесвах Ъноуна и Сноу, колкото и да бяха различни и да не можеха да се понасят. Сега и двамата не пишат тук - познай защо?!:cool:
Кажи защо!

За доктора знам

за сноу нещо ми убягва...
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

frisky lioness написа:
Кажи защо!
Няма значение. Бях решил да отмъщавам, но се отказах...до снощи - същите лица, същото действие, същата постановка...:(
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа: :goodpost: Ееее, най-сетне и ти да ме изкефиш с изказване.:cool:
Написах ти 6 реда обяснения, пък се сетих, че четох в една книжка, че на комплимент се отговаря с просто "Благодаря!"

Та, благодаря!:lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

БоЕВ написа:
frisky lioness написа:
Кажи защо!
Няма значение. Бях решил да отмъщавам, но се отказах...до снощи - същите лица, същото действие, същата постановка...:(
Чакай бе,
за какви отмъщения говориш,
я си прочети подписа.:winkw:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

БоЕВ написа:
frisky lioness написа:
Кажи защо!
Вие сте странни хора
Вчера докторката вика "тая дори я знаем коя е"или беше нещо от сорта
Чавето и тя "чети м/у редовете' Ами тези, дето не могат да видят нищо м/у редовете, а?!

Егати и конспирацията

"Особености на 3о4овската конспирация"
и аз питам "коя?"
тя така и не ми отговори
сега питам теб"защо сноу не пише?" Това го питам сериозно, а не да се заяждам нещо (обяснявам, защото тук в последно време стана много обяснително. така сигурно е по-добре, за да не стават после грешки кой какво искал да каже , а другият какво разбрал. аз така или иначе не обичам много да се обяснявам, но понякога се налага)
Та, отклоних се..Питам те в прав текст
ти ...увърташ и така и не ми отговаряш
И Мнемо пита, и на нея никой не отговаря
А преди беше много разпростаранена и друга мода (то това май още се шири)-честото използване на "някои хора"
Аман от недомлъвки
не е само параноята.....
Последно промяна от frisky lioness на 09.08.08, 14:10, променено общо 2 пъти.
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа:
Та, благодаря!:lol:
Моля! Удоволствието беше изцяло мое.:lol:
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

БоЕВ написа:
И аз страдам за Ънноуна, между другото ...
Точно заради ей-такива схеми замина пича, а беше и е готин. Които схеми продължават да се пускат като теми в клуба, където не им е мястото :(
Сега се сетих - и за Сноу случая беше същия, по скоро повода беше същия ... :( От противоречия в разбиранията се стигна до гадни обиди. :(
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

театрални постановки :lol:
нда
трябва да си взема отпуска и да чета
щото иначе няма шанс да фана нишчиците
аз като Фриски питам ли питам ....
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Мнемозина написа: Можеш спокойно да ми обясниш това, което не разбирам. Това беше и молбата ми. :-)
мислех си
но ти си от най-далечните ми хора в този клуб
не искам да се обяснявам
просто не искам
не от инат или неспособност
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ, само едно нещо ще ти кажа. Помисли дали ситуацията не е точно огледална и дали ти, а не аз, не виждаш нещата изопачено. Ползата от съмнението. Аз се поставям на твоето място. Всъщност на всеки един на мястото. И винаги правя това, което ми е на сърцето. После. Можеш да ме наречеш и видиш всякакъв. Но аз знам кой и какъв съм. И това не се променя от думите ти. Би се променило, ако си прав. И ако успееш да ми покажеш, че съм сбъркал. Но ти не го правиш. Виждаш твоя свят. Какво ти говори това, че аз заставам на "различни" страни. Знам. Демагогия. ОК. Бъди здрав, друже!
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Тинкърбел, мога да си заложа главата, че всички тук желаят само и единствено доброто на баща ти. И затова непременно ни кажи като се прибере. И вместо да си заслепена от бяс и да говориш като каруцар помисли дали наистина някой е искал да те засегне точно в този случай. За женските игри и други такива ми е точно транс...
Аватар
Глас в пустиня

Remmivs написа:БоЕВ, само едно нещо ще ти кажа. Помисли дали ситуацията не е точно огледална и дали ти, а не аз, не виждаш нещата изопачено. Ползата от съмнението. Аз се поставям на твоето място. Всъщност на всеки един на мястото. И винаги правя това, което ми е на сърцето. После. Можеш да ме наречеш и видиш всякакъв. Но аз знам кой и какъв съм. И това не се променя от думите ти. Би се променило, ако си прав. И ако успееш да ми покажеш, че съм сбъркал. Но ти не го правиш. Виждаш твоя свят. Какво ти говори това, че аз заставам на "различни" страни. Знам. Демагогия. ОК. Бъди здрав, друже!
Прощавай друже - понякога забравям, че и ти си човек!:-)

Огледалото не е виновно че гледките са криви.

Ще се опитам да ти го кажа, но с думи прости - не я познавам, нито пък имам намерение да я опознавам Тънкърбел(дори и ника й не мога да изпиша правилно). Вбесява ме факта, че когато някой, дори и непознат(Тънкърбел) изрази безпокойство относно близък човек, друг(Дарки) от глупост ли, от що ли, може да размахва поучително пръст и да неглижира ставащото, защото съгласи се с мен ситуацията в Грузия е грозна, за да изречеш думи от сорта:
кво си се зажалила бе тинкърбел?

избора е на баща ти
решил е, отишъл е там
А след това трети(Докторка) да налива масло в огъня, за да постигне някаква си нейна цел.
обявавам на всеослушание,че отново се налага да се учим.
и да не е посмял някой да ме апострофира.
Отново!
така не се прави,моето момиче.
колко пъти да казвам.
с груби думи нищо не се постига.
сега ти се пениш,лелята се "кефи на макс".
Чисто и просто - на каруцарсо държание - каруцарски лафове.

Чест и почитания!
Публикувай отговор