Снимката на деня

Все същите
Аватар
Semiramis

Снимката на деня

Мнение от Semiramis »

:-)
Изображение

The diatom Campylodiscus noricus, seen here magnified 400 times, inhabits fresh water.
Photograph by Darlyne A. Murawski
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Баба Яга

:))

Мнение от Баба Яга »

Извинявам се на Семирамис, пускам моята снимка на деня. Това е Теодора, тя е на 6 години, живее с баща си, той пие и я бие, по всяко време на деня, зависи от количеството алкохол циркулиращо в кръвта му. Майка и изчезва за по месец, връща се и историята с боя се повтаря. С Теодора никой не иска да играе, тя псува, бие се, хапе и рита. Можеш да я видиш на ъгъла на пясъчника, седнала с две различни обувки да си пее. А когато слънцето залязва тя сяда на пързалката и вперва своя тъжен поглед в последните лъчи. И остават на пустата детска площадка детето и слънцето.

Изображение
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Аватар
vyara

Re: :))

Мнение от vyara »

Баба Яга написа:Извинявам се на Семирамис, пускам моята снимка на деня. Това е Теодора, тя е на 6 години, живее с баща си, той пие и я бие, по всяко време на деня, зависи от количеството алкохол циркулиращо в кръвта му. Майка и изчезва за по месец, връща се и историята с боя се повтаря. С Теодора никой не иска да играе, тя псува, бие се, хапе и рита. Можеш да я видиш на ъгъла на пясъчника, седнала с две различни обувки да си пее. А когато слънцето залязва тя сяда на пързалката и вперва своя тъжен поглед в последните лъчи. И остават на пустата детска площадка детето и слънцето.

Изображение
С Теодора никой не играе, но на теб ти е позволила да я снимаш.
Браво на теб! Печелиш за снимка на деня!
:kiss:
Изображение
Аватар
Баба Яга

:))

Мнение от Баба Яга »

Благодаря ти Верче, позволи ми защото все намирам за какво да я закача и с времето започна да ми вярва. Сега като излизам ми изпраща една въздушна целувка и ми намига с едното око като "мадамите".:lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Баба Яга написа:Благодаря ти Верче, позволи ми защото все намирам за какво да я закача и с времето започна да ми вярва. Сега като излизам ми изпраща една въздушна целувка и ми намига с едното око като "мадамите".:lol:
Всъщност наистина единственото, което можеш да й дадеш е едно по-човешко и топло отношение, за да усети, че на този свят може да има и обич, освен побоища и омраза.
Харесвам социалния уклон на снимките ти в последно време. :winkw:
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Баба Яга написа:Извинявам се на Семирамис, пускам моята снимка на деня. Това е Теодора, тя е на 6 години, живее с баща си, той пие и я бие, по всяко време на деня, зависи от количеството алкохол циркулиращо в кръвта му. Майка и изчезва за по месец, връща се и историята с боя се повтаря. С Теодора никой не иска да играе, тя псува, бие се, хапе и рита. Можеш да я видиш на ъгъла на пясъчника, седнала с две различни обувки да си пее. А когато слънцето залязва тя сяда на пързалката и вперва своя тъжен поглед в последните лъчи. И остават на пустата детска площадка детето и слънцето.
Така ще бъде като няма закони в тази държава
Т.е. има, но ни куца правораздаването
Законът за закрила на детето си е много арен, но детето и да го е чело няма как да се защити (по този закон) само
А трудно се отнемат деца и се лишават родители от родителските им права
Още по-трудно живеят тези деца в домовете
и отново нещата опират до закона за осиновяването, на който, дори и след последните промени, още доста неща му липсват

Абе....
Ядосах се
Някои изроди никога не е трябвало да стават родители...

и всичкото това на фона на неистовото желание на безброй бездетни семейства за рожбичка....

Всъщност исках да кажа, че много ми харесва начина, по който обработваш/поднасяш снимките си

Както съм казвала и друг път
обичам "пипнати" снимки:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

харесвам аз снимките на Ягата :cool::-)

имам две нейни които от време на време се застояват на десктопа ми

едно нейно море седи на един десктоп на 1000 км от тук :cool:

тези дечица имат нужда от човек
поне от време на време
друг е въпроса как го възприемат
малко нереално
като ангел
или като фея
или може би ангелите и феите са едно и също нещо
Изображение
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

frisky lioness написа: Така ще бъде като няма закони в тази държава
Законът за закрила на детето си е много арен, но детето и да го е чело няма как да се защити (по този закон) само
и отново нещата опират до закона за осиновяването, на който, дори и след последните промени, още доста неща му липсват

Абе....
Ядосах се

и всичкото това на фона на неистовото желание на безброй бездетни семейства за рожбичка....

някой се смееше на американците.
нека.
историята не ме трогва.
аз се вбесявам като Фриски.
да не говорим за децата,които понасят това скрито в къщи и виковете и боя и злоупотребите от страна на родител пияница.
които не могат да излязат на пясъчника и да хапят и да бият,ами са принудени да се държат добре въпреки ежедневния ад.

ай че се вбесих и ще почна да пиша нещата както са си ..
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

doktorka написа:
frisky lioness написа: Така ще бъде като няма закони в тази държава

Абе....
Ядосах се

някой се смееше на американците.
нека.
историята не ме трогва.
аз се вбесявам като Фриски.
да не говорим за децата,които понасят това скрито в къщи и виковете и боя и злоупотребите от страна на родител пияница.
които не могат да излязат на пясъчника и да хапят и да бият,ами са принудени да се държат добре въпреки ежедневния ад.

ай че се вбесих и ще почна да пиша нещата както са си ..
"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."- не мога да цитирам автора и не мога да разбера защо от постингите ти лъха такава злост. Има разлика между "смея" и "присмивам". По същия начин се смея и на собствената си глупост. Историята не е насочена към теб и няма за цел да постигне невъзможното.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."- не мога да цитирам автора и не мога да разбера защо от постингите ти лъха такава злост. Има разлика между "смея" и "присмивам". По същия начин се смея и на собствената си глупост. Историята не е насочена към теб и няма за цел да постигне невъзможното.
фразата е на волтер:cool:
нащастните деца са навсякъде нещастни
тва че тука не им флиза някой хахо в класа и
ги разстрелва с кеф
не ги праи по щастливи от нещастните американчета
дет са вика
лицето на мизерията
не е само
в насочената между комбълите цеф:mad:[/quote]
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Баба Яга написа:
отговорът ми не е насочен към теб.
снимката като такава е чудесна.
можеше да сложиш само нея-ние щяхме да разберем останалото от очите на детето.
сега отговорът към теб.
допълнителното към снимката е излишно.
едно е да го видиш,да се вживееш в мъката му,да го разбереш,да му се усмихнеш и пр такива първични и лични неща.
друго е да направиш история от това.
ако разбираш.
а трето е ,да се направи наистина нещо за това дете...
ако отново ме разбираш.
както и за много други деца.

п.с. към мен няма как да е насочен.имаме само една допирна точка и то по тангентата...
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

doktorka написа:
Баба Яга написа:
отговорът ми не е насочен към теб.
снимката като такава е чудесна.
можеше да сложиш само нея-ние щяхме да разберем останалото от очите на детето.
сега отговорът към теб.
допълнителното към снимката е излишно.
едно е да го видиш,да се вживееш в мъката му,да го разбереш,да му се усмихнеш и пр такива първични и лични неща.
друго е да направиш история от това.
ако разбираш.
а трето е ,да се направи наистина нещо за това дете...
ако отново ме разбираш.
както и за много други деца.

п.с. към мен няма как да е насочен.имаме само една допирна точка и то по тангентата...
Не мисля че можеш да определяш кое е излишно. Написала съм това което съм видяла и усетила, ако не ти е приятно просто не чети.
:|
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Баба Яга написа:Не мисля че можеш да определяш кое е излишно. Написала съм това което съм видяла и усетила, ако не ти е приятно просто не чети.
мога.
та дори мога да го напиша и ти ще го защитиш.
"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш.":winkw:

п.с. снимката хубава.
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

doktorka написа:
Баба Яга написа:Не мисля че можеш да определяш кое е излишно. Написала съм това което съм видяла и усетила, ако не ти е приятно просто не чети.
мога.
та дори мога да го напиша и ти ще го защитиш.
"Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш.":winkw:

п.с. снимката хубава.
Можеш да изразиш мнение но не и да редактираш чуждото.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Баба Яга написа: Можеш да изразиш мнение но не и да редактираш чуждото.
ся как да не отговоря по същество?
:rotfl24::rotfl24:

"който може,го може"...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Кент написа:
Чакай сега и аз да се направя на умен.
Фразата не е на Волтер. Имаше дискусия по въпроса. Някога си имало клуб на приятелите/почитателите на Волтер. Някой от този клуб е изрекъл прословутата фраза, която по-късно била приписана на самия Волтер.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Капинчо написа:
Кент написа:
Чакай сега и аз да се направя на умен.
Фразата не е на Волтер. Имаше дискусия по въпроса. Някога си имало клуб на приятелите/почитателите на Волтер. Някой от този клуб е изрекъл прословутата фраза, която по-късно била приписана на самия Волтер.
добре ади
фразата е на unknown
не нашия
ами просто:cool:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

така ми се искаше тук да видя нещо по така
а то кво
бла бла бла:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Quid написа:така ми се искаше тук да видя нещо по така
а то кво
бла бла бла:cool:
idi v temata na Yellow tam deto sum pokazala edna sportistka..i gledaj.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Изображение

Това става ли
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Баба Яга написа:
Благодаря ти, че сподели тая снимка и мислите си около това дете с клуба и респ. с мен. Всеки мисли в своята плоскост от преживелици, познанства и отражения на света, които остават у него... Доста ме размисли ти...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Публикувай отговор