1988 vs 2008

Все същите
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Жълто написа: Бе, гледай сега. Самия факт че противопоставяме манекенките на спортистките говори за това че професионалния спорт не допринася за женската красота. Ако има противоречие в мен, то е заради това че едновременно харесвам красиви жени и спорт. Искам да имаме победители и победителки в спорта. И мъже и жени. Но ако тая жена победителка дойде при мене и ме попита- бе аз така като се напъвам всеки ден на тренировките, мислиш ли че ще стана красива като капка? Не, ще и кажа и даже ще го повторя. Ще ме разплачеш- ще кажа- като ревнеш и ти на почетната стълбичка на мила родино, и тогава ще си мисля много хубави неща за тебе. Само няма да си мисля, че си красива.
Чакай сега малко.
Това, дето го каза Холи, всъщност не е свързано с теб - поне както аз го прочетох.
Според мен тя каза, че в момента манекенството (примерно, мога и други занятия и занимания да дам като пример) е по-блажно от спорта (също примерно). Има повече обществено внимание и престиж.
Което насочва вниманието и интересите на децата в едни други посоки.

Аз оттук бих продължила да питам - как и кой всъщност задава това какво за едно общество ще бъде важно като посока на развитие на децата.
"Всеки родител" в случая не е отговор. Децата не растат само в семейството си.
И така нататък.
Panta rhei...
Аватар
Жълто

Мнение от Жълто »

vyara написа:
Жълто написа: Не, ще и кажа и даже ще го повторя. Ще ме разплачеш- ще кажа- като ревнеш и ти на почетната стълбичка на мила родино, и тогава ще си мисля много хубави неща за тебе. Само няма да си мисля, че си красива.
Не искам да съм на мястото на жена ти след 60 години. :yes:
Защо?

П.П. Тва не беше честно, не това казах. Има си категории. Красив, грозен, мъжествен женствен. Да не мислиш че си избирам обкражението по красота и женственост? Имам една приятелка, 20 години сме приятели, която е толкова далеч от манекенството, колкото не можеш да си представиш. Да не мислиш че ще я сменя заради някоя куха лейка с биг бюст и къса пола? Не ме познаваш.

П.П.П. 60?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Жълто написа:
Защо?
Защото красотата за теб е външност.
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Жълто написа:
Защо?

60, защото поне след 60. :winkw: Няма да ви състарявам за след 20, я! След 20 ще сте ехеййй, а след 60 ще сте на 100, примерно, затова. :winkw::winkw:
Изображение
Аватар
Жълто

Мнение от Жълто »

Мнемозина написа:
Жълто написа: Бе, гледай сега. Самия факт че противопоставяме манекенките на спортистките говори за това че професионалния спорт не допринася за женската красота. Ако има противоречие в мен, то е заради това че едновременно харесвам красиви жени и спорт. Искам да имаме победители и победителки в спорта. И мъже и жени. Но ако тая жена победителка дойде при мене и ме попита- бе аз така като се напъвам всеки ден на тренировките, мислиш ли че ще стана красива като капка? Не, ще и кажа и даже ще го повторя. Ще ме разплачеш- ще кажа- като ревнеш и ти на почетната стълбичка на мила родино, и тогава ще си мисля много хубави неща за тебе. Само няма да си мисля, че си красива.
Чакай сега малко.
Това, дето го каза Холи, всъщност не е свързано с теб - поне както аз го прочетох.
Според мен тя каза, че в момента манекенството (примерно, мога и други занятия и занимания да дам като пример) е по-блажно от спорта (също примерно). Има повече обществено внимание и престиж.
Което насочва вниманието и интересите на децата в едни други посоки.

Аз оттук бих продължила да питам - как и кой всъщност задава това какво за едно общество ще бъде важно като посока на развитие на децата.
"Всеки родител" в случая не е отговор. Децата не растат само в семейството си.
И така нататък.
Аха! Верно, може това да казва. Прав си, кривчо.
Е, да! Имам един съсед който казва на детето си тати тебе ще те направи мафиот, татиното. Бо- рец! И крещи от смях.
Аватар
Жълто

Мнение от Жълто »

vyara написа:
Жълто написа:
Защо?
Не си права. Не мисля така.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Жълто написа: Не си права. Не мисля така.
Защо да не съм?! Мускули, бюстове, али, бали, някъде да си казал нещо, което да не е свързано с външността?!
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
Защо да не съм?! Мускули, бюстове, али, бали, някъде да си казал нещо, което да не е свързано с външността?!
нда, така е
и голи рамене, и червени рокли, и дълги коси, красота....
само красота

всичко останало кръв, пот и сълзи за да стигне до почетната стълбичка и химна :lol:

това е нормално
мъжете са си такива
искат красота

пък и красива всеки може :lol:
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark Angel написа:
това е нормално
мъжете са си такива
искат красота

Нормално е, да. Ама защо отрича. :lol:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Dark Angel написа:
това е нормално
мъжете са си такива
искат красота

Нормално е, да. Ама защо отрича. :lol:
Защото му се караш.
Гонен негузен бяга. :blum:
Panta rhei...
Аватар
Жълто

Мнение от Жълто »

vyara написа:
Какво например? Дали баскетболистките ни обичат животните, дали са добри майки, дали изневеряват на мъжете си? Или дали бият?
Или те интересува какво съм видял в жена си, за да се оженя за нея? Или как преценявам качествата на жените с които работя? Или пък съпругите на приятелите ми? Не ти ли се струва, че това са различни теми? Всички тези жени ги преценявам различно, със съвсем различни критерии. Манекенка която ходи, като боксьор ще ме накара да повдигна подигравателно вежди, както и жена на мой приятел, която седи ден след ден в козметичния салон фитнеса или по заведенията, вместо да се занимава с децата си. Различно е.
Външната красота я има може да се мери или степенува. Това момиче е по- красиво от онова, или пък момче, или дете... Но не вярвам да има човек, независимо добър или лош, колкото и да е повърхностен, за който външната красота да е единствено важната. Особено пък в семейството. Разбира се че жена ми е важна за мен и я обичам заради други нейни качества, а не заради бюст или походка. Впрочем любовта, като че ли, също е различна тема
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Жълто написа: Какво например? Дали баскетболистките ни обичат животните, дали са добри майки, дали изневеряват на мъжете си? Или дали бият?
Или те интересува какво съм видял в жена си, за да се оженя за нея? Или как преценявам качествата на жените с които работя? Или пък съпругите на приятелите ми? Не ти ли се струва, че това са различни теми? Всички тези жени ги преценявам различно, със съвсем различни критерии. Манекенка която ходи, като боксьор ще ме накара да повдигна подигравателно вежди, както и жена на мой приятел, която седи ден след ден в козметичния салон фитнеса или по заведенията, вместо да се занимава с децата си. Различно е.
Външната красота я има може да се мери или степенува. Това момиче е по- красиво от онова, или пък момче, или дете... Но не вярвам да има човек, независимо добър или лош, колкото и да е повърхностен, за който външната красота да е единствено важната. Особено пък в семейството. Разбира се че жена ми е важна за мен и я обичам заради други нейни качества, а не заради бюст или походка. Впрочем любовта, като че ли, също е различна тема
Говорим само за красотата. Не говоря за външността. "Американски прелести" харесва ли ти, примерно. Там онова момче харесваше повече момиче, за което никой не би казал, че е по-красиво от приятелката му. Защо се ядосваш. Различни сме.
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

красотата?

стигна се пак до ЛДЖ:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Жълто

Мнение от Жълто »

vyara написа: Говорим само за красотата. Не говоря за външността. "Американски прелести" харесва ли ти, примерно. Там онова момче харесваше повече момиче, за което никой не би казал, че е по-красиво от приятелката му. Защо се ядосваш. Различни сме.
А не, не се ядосвам, ти пък, хубава работа. Интересно ми е - приказвам. Американски прелести май не съм го гледал. Досега аз не говорех за красотата, като морална категория. Ако искаш, нека за това да говорим, кои хора са красиви. Външно, вътрешно, всякак. Но разговора ще е в два поста. Честни, смели, силни духом, да харесват себе си и толкоз. Ти отговаряш: става, съгласе! и край разговора е това
Аватар
Жълто

Мнение от Жълто »

Quid написа:красотата?

деветнайски
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Жълто написа: Но разговора ще е в два поста. Честни, смели, силни духом, да харесват себе си и толкоз. Ти отговаряш: става, съгласе! и край разговора е това
Ами да, нещо такова.
Но нали спортистките са такива, повечето предполагам, какво не им харесваш? :lol:
Добре, стига, извинявай, че те подразних. :kiss: Мир!
Изображение
Аватар
Жълто

Мнение от Жълто »

vyara написа:
Жълто написа: Но разговора ще е в два поста. Честни, смели, силни духом, да харесват себе си и толкоз. Ти отговаряш: става, съгласе! и край разговора е това
Ами да, нещо такова.
Но нали спортистките са такива, повечето предполагам, какво не им харесваш? :lol:
Добре, стига, извинявай, че те подразних. :kiss: Мир!
:-)
Не е имало война.
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Жълто написа:
Quid написа:красотата?

деветнайски
и "мацки с цайси за пет'стин марки"...
Виж подводницата!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Мнемозина написа:
Жълто написа:
Чакай сега малко.
Според мен тя каза, че .....
С Грийн се разбрахме.
С теб също...
С верчето си се разбираме по принцип...
Пъ вие - четъ аз, че помежду си нещо не сте се доразбрали. :blum: Как става така, че аз се разбирам със всички в същото това време? Ей така ми иде да прегърна целия свят. :cool:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Света вода ненапита

holi_day написа:С Грийн се разбрахме.
С теб също...
С верчето си се разбираме по принцип...
Пъ вие - четъ аз, че помежду си нещо не сте се доразбрали. :blum: Как става така, че аз се разбирам със всички в същото това време? Ей така ми иде да прегърна целия свят. :cool:
ех, колко разбрано момиче си била...

П.П. а мен ще ме прегърнеш ли покрай целия свят? :shy:
Виж подводницата!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Метаморф написа:П.П. а мен ще ме прегърнеш ли покрай целия свят? :shy:
Не мога да те прегърна сега без първо да разтворя ръце и да те освободя от прегръдката си. :kiss:
Ф.Песоа

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

holi_day написа:става така, че аз се разбирам със всички в същото това време? Ей така ми иде да прегърна целия свят. :cool:
само аз ли се чувствам като някакъв ултра-мега-супер звяр :lol:

за прегръдки нямам желание, но да изтрепя доста народ... о да, с удоволствие

Blood of My Enemies
любима песничка :cool:
Аватар
Света вода ненапита

holi_day написа:
Метаморф написа:П.П. а мен ще ме прегърнеш ли покрай целия свят? :shy:
Не мога да те прегърна сега без първо да разтворя ръце и да те освободя от прегръдката си. :kiss:
:shy: ооо... колко мило звучи... :kiss:
Виж подводницата!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Dark Angel написа:
holi_day написа:става така, че аз се разбирам със всички в същото това време? Ей така ми иде да прегърна целия свят. :cool:

"тук" и в момента нямам желание да трепя никого, едновременно съм и "някъде другаде", дето мога да имам сякакви желания.
Ку съм на някаква работна неофициална среща, където тече дискусия и ме свържат по телефона с някаква колежка от..., от... Каспичан, няма да пренеса настроението си...
Толку ли е трудно да се чувстваш едновременно по няколко различни начина хахах
Ф.Песоа

Аватар
Жълто

Мнение от Жълто »

Dark Angel написа:

Blood of My Enemies
любима песничка :cool:
:-) Що, бе?
Аз по- скоро съм без енергия. Заспало ми е такова едно. Работата мене бута, знам че ще се смениме, но засега е така. Това е положението, Работо, сори, върви самичка напред, колкото успееш!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Метаморф написа::shy: ооо... колко мило звучи... :kiss:
От тоя мил момент и разнежване всяка нормална жена би се възползвала и би поискала нещо, защото успеваемостта е гарантирана хаххах
Колко ли мои посестрими биха искали най-малкото да си смениш аватара, щото не бил в унисон с момента.
А аз само шъ го спомена по периферията, че го мисля това, мъ ша поясня, че е няква маловажна подробност, даже хич няма и да настоявам, щото зная, че и без това шъ го разкараш скоро, т.е. най-демократично шъ дочакам, мъ само шъ оставя катализатори за скорост на мисловните ти процеси :rotfl24:
Ф.Песоа

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ми не зная
от вчера съм чудовище някакво
чудните преживелици от последните седмици са като далечен сън
и сега работа, работа, работа
отпусна ли се малко, подам ли ръка направо съм мъртва
затова никакво отпускане и яко сеч :lol:

енергия имам в изобилие, отдавна не съм се чувствала така силна, гъвкава и бърза

а иначе има разни неща дето вървят сами, ма те са от преди
минало, даже ни ги и следя особено
нови неща трябват
които ще се превърнат в минало утре
Аватар
Света вода ненапита

holi_day написа:
Метаморф написа::shy: ооо... колко мило звучи... :kiss:
От тоя мил момент и разнежване всяка нормална жена би се възползвала и би поискала нещо, защото успеваемостта е гарантирана хаххах
Колко ли мои посестрими биха искали най-малкото да си смениш аватара, щото не бил в унисон с момента.
А аз само шъ го спомена по периферията, че го мисля това, мъ ша поясня, че е няква маловажна подробност, даже хич няма и да настоявам, щото зная, че и без това шъ го разкараш скоро, т.е. най-демократично шъ дочакам, мъ само шъ оставя катализатори за скорост на мисловните ти процеси :rotfl24:
ааа, не бъркай разнежването с мераците... :rotfl24:
Виж подводницата!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

holi_day написа: "тук" и в момента нямам желание да трепя никого, едновременно съм и "някъде другаде", дето мога да имам сякакви желания.
Ку съм на някаква работна неофициална среща, където тече дискусия и ме свържат по телефона с някаква колежка от..., от... Каспичан, няма да пренеса настроението си...
Толку ли е трудно да се чувстваш едновременно по няколко различни начина хахах
"тук" е езеро
гледам повърхността
не искам да знам какво има надолу
не си и пилея енергията да трепя тук

не мога аз да се чувствам по няколко начина
като ме хване ярост как бих могла да съм мила и добра???

нещо твоето умение да си едновременно с няколко усещания ме кара да мисля за медицински термини :lol:
Последно промяна от Dark Angel на 26.08.08, 11:44, променено общо 1 път.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Метаморф написа:ааа, не бъркай разнежването с мераците... :rotfl24:
Ей така загрубяват нещата и се стига до... сделка. :rotfl24:
Ф.Песоа

Аватар
Света вода ненапита

holi_day написа:
Метаморф написа:ааа, не бъркай разнежването с мераците... :rotfl24:
Ей така загрубяват нещата и се стига до... сделка. :rotfl24:
и каква е сделката?
Виж подводницата!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Метаморф написа:и каква е сделката?
В случая никаква. Разговор си ромоли.
Ф.Песоа

Аватар
Света вода ненапита

holi_day написа:
Метаморф написа:и каква е сделката?
В случая никаква. Разговор си ромоли.
а, добре... :grin:
Виж подводницата!
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Dark Angel написа:не мога аз да се чувствам по няколко начина
като ме хване ярост как бих могла да съм мила и добра???

нещо твоето умение да си едновременно с няколко усещания ме кара да мисля за медицински термини :lol:
Щом едновременно си на няколко различни места - тук/там/някъде си, трябва да можеш едновременно да си различна, защото те(местата) са обусловени от различни обстоятелства и хора. Някви секундички ги делят, та практически протичат по едно и също време...:lol:
Като изключим професионалната сфера, медицинските термини са доста по-познати в детайли на хора, които страдат от определено заболяване или са предразположени към него, тъй като с цел превенция целенасочено са проучвали нещата...:blum:
Ф.Песоа

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Още мноооого на спортна тематика:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Gaspode написа:Още мноооого на спортна тематика:
Що сега тия хубави снимки умишлено ги загрозяват с ФШ, моеш ли ми каза?!
Това поп-фолк индустрията работи подмолно и в чужбина!
Рекламира си своето чрез антиреклама на спорта и шъ пълни стадионите с Барби-певици, не със атлетки...
Ф.Песоа

Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

holi_day написа:
Gaspode написа:Още мноооого на спортна тематика:
Що сега тия хубави снимки умишлено ги загрозяват с ФШ, моеш ли ми каза?!
Това поп-фолк индустрията работи подмолно и в чужбина!
Рекламира си своето чрез антиреклама на спорта и шъ пълни стадионите с Барби-певици, не със атлетки...
Не съм пипал нищо по снимките. Ако са пипани не е от мен...
Има интересни, освен тия четирите, които, признавам си, избрах съвсем непроизволно :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Gaspode написа:Не съм пипал нищо по снимките. Ако са пипани не е от мен...
Вижда се, че изкуствено са загрозени. :lol: Няма грозна спортистка. Това е положението.
Тия снимки са поръчани от жълтите таблоиди.
Ф.Песоа

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

holi_day написа: Вижда се, че изкуствено са загрозени.
И задникът на оная от лодката ли?:winkw:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Някои папараци не стават от компютрите си и без да излизат навън щракат снимки на знаменитости. :lol:
Ф.Песоа

Публикувай отговор