Мога и съвсем.zmeu написа:млъкваш ама според когоМнемозина написа: Ох, добре.
Млъквам.
щото от млъкване до млъкване има разлика знаеш
Това ли искаш?
Питам.
Мога и съвсем.zmeu написа:млъкваш ама според когоМнемозина написа: Ох, добре.
Млъквам.
щото от млъкване до млъкване има разлика знаеш
Що бе, аз те ебавам.zmeu написа: и още по кофтито е че никой не те ебава
4avdar4e написа:Уф, успокоих се, първо реших, че може би ... абе, не може да бъде, ама знам ли... да не би Мнемото да ни напуска
Моля ти се, по-полека със заглавията,
Ура!Жълто написа:Аз няма да си тръгна от тук
Да и аз не се заричам.Мнемозина написа:Ура!Жълто написа:Аз няма да си тръгна от тук
То и аз не смятам, но гледам никога да не се заричам.
Знае ли човек що за верблюд ще му изскочи...
Смели хора сте вие.Жълто написа:
Да и аз не се заричам.
Вчера си приказвахме с Мъжж за това, че ние не знаем какво ще стане с живота и какви дупки ни чакат и как ще реагираме. Но нямаме друг избор освен да мислим за себе си като за спокойни, твърди и упорити хора, които стават всеки път колкото и пъти да ги бутат.
Ами в последно време като зачезна за малко от тук и се върна, все нещо се е случилоМнемозина написа:Извинявайте.
Когато си тръгна от тук, няма да го обявя. Мислех, че го знаете и изобщо не ми и хрумна, че може така да го прочетете.
Радвам се да те видя, притеснявах се за теб.
Всъщност мислата ми беше... чудех се дали едно завръщане може да компенсира едно заминаване. Колкото и двете да не са необратими.
Да да, ама въпроса е как ставаш след това. И като станат много бутанията...Жълто написа:
Вчера си приказвахме с Мъжж за това, че ние не знаем какво ще стане с живота и какви дупки ни чакат и как ще реагираме. Но нямаме друг избор освен да мислим за себе си като за спокойни, твърди и упорити хора, които стават всеки път колкото и пъти да ги бутат.
Значи сигурно не трябва да зачезваш.Stranniche написа: Ами в последно време като зачезна за малко от тук и се върна, все нещо се е случило. Почнах да се стряскам. Един от хората, които изключително много ценя, така си е тръгнал от клуба - дори си е изтрил мненията
.
За мен това е по-тъжна раздяла от самолетите и разстоянията.
Защото в ерата на Интернет физическите разстояния не са толкова страшни.
много обичам да си ядосана, така ми е хубаво да прочета неща, които и за мен са много верни, да звучат така директно и без недомлъвки.Мнемозина написа:
Пфу, каква съм категорична днес. Ама то е щото съм ядосана, ще ми мине.
Само не почвай да ме ядосваш за лични цели.latrevw написа: много обичам да си ядосана, така ми е хубаво да прочета неща, които и за мен са много верни, да звучат така директно и без недомлъвки.
п.п. не знаех, че и ести си е заминала, нали на почивка беше уж; ако го е направила, много ще се учудя, нали и тя беше от хората, които твърдяха, че тук нещата не трябва да се приемат на сериозно, е защо тогава си заминава?
да, и аз така мисля, само си мисля, че аз съм сбъркана, на мен един-два дни почивка от клуба ми стигатМнемозина написа: За Ести не знам какво да мисля.
Според мен си почива от нас, и друг път го е правила. Поне на мен така ми каза.
Нека вече спрем с тези разсъждения, защото наистина нямат смисъл.
Почна се преброяването пак.latrevw написа:
абе, къде е Амаранта, не й ли свърши отпуска на тази жена, и тя ми действа много освежаващо
ми кво бе, писна ми, току някой изчезва, обожавам лятото, само него си обичам, ама в тоя клуб всичко живо изчезва през лятото, я иначе какво е уютничко всички като са си тукМнемозина написа: Почна се преброяването пак.
И аз си мислех за нея, но не знам къде е.
Значи, или броим пилците наесен, или Куида да въведе глоби за отсъствие.latrevw написа:
ми кво бе, писна ми, току някой изчезва, обожавам лятото, само него си обичам, ама в тоя клуб всичко живо изчезва през лятото, я иначе какво е уютничко всички като са си тук
Анджак! А Капинчо се върнА и стои тук като един Гюро Михайлов същи сред огън и жупел. Мъж та дрънка.Мнемозина написа: Аз пък днес съм им ядосана на тези, дето ги няма, защото избраха по-лесното.
Забравила си. Естито каза че много я напира да се махне като беше големата суматоха и явно й е прегорял фитила. Ма ша са върне. Знам я аз.latrevw написа:
много обичам да си ядосана, така ми е хубаво да прочета неща, които и за мен са много верни, да звучат така директно и без недомлъвки.
п.п. не знаех, че и ести си е заминала, нали на почивка беше уж; ако го е направила, много ще се учудя, нали и тя беше от хората, които твърдяха, че тук нещата не трябва да се приемат на сериозно, е защо тогава си заминава?
Е то няма смисъл да се стискаш, като нея няма да я има.Капинчо написа:Оценявам жеста. Аз в отплата, ще се опитам два дни да не пиша за пениси.Dark Angel написа: ще се опитам
специално за теб
обаче аз нещата ги правя или на макс или не ги правя
следващите 2 дни ще работя здраво така че няма да се вясвам много-много и ще е лесно
ти пък къде ръгнаМнемозина написа:Мога и съвсем.
Това ли искаш?
Питам.
Ох, аман.zmeu написа:ти пък къде ръгнаМнемозина написа:Мога и съвсем.
Това ли искаш?
Питам.
както се казва в такива случаи - в света има много пияници и извратеняциМнемозина написа:Днес много рано сутринта една приятелка ни заряза.
Омъжи се преди време за един чужбинец и сега замина да живее там.
Много ми е мъчно - не за друго, а защото и на нея никак, ама никак не й се тръгваше. Толкова не й се тръгваше, че не ни разреши да я изпратим на летището.
А следобед се срещнах с друга приятелка - половинка от най-близкото ни приятелско семейство. Те наскоро се прибраха да си живеят тук след над десетгодишен живот по чужбинско и близо тригодишно упорство от нейна страна да се върнат.
За тях пък се радвам.
Странен ден.