Ади, бря?

Все същите
Аватар
maggot
BOFH

Ади, бря?

Мнение от maggot »

Ко стана с идеята за новогодишен карнавален купон? Или се отказахме? М?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
4avdar4e

Re: Ади, бря?

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа:Ко стана с идеята за новогодишен карнавален купон? Или се отказахме? М?
Аз друго си мисля.. Странничето на няколко пъти срамливо подхвърля питането, дали няма да се събираме, че да ни види. Ама пусто не ще нищо да организира, та трябва ние да се напнем май преди да е отхвърчала към южните страни :-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

4avdar4e написа:
maggot написа:Ко стана с идеята за новогодишен карнавален купон? Или се отказахме? М?
Аз друго си мисля.. Странничето на няколко пъти срамливо подхвърля питането, дали няма да се събираме, че да ни види. Ама пусто не ще нищо да организира, та трябва ние да се напнем май преди да е отхвърчала към южните страни :-)

Не знам местата за пиене и пеене - мъжа си го "заведох на заведение", което преди време беше хит, но се оказа че вече не е. :eek: .

Аз съм тук докъм 20 декември. Но колкото по-рано се видим, толкова по-добре - много съм нетърпелива. :drink: :balerinas:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ъъъъъ, кво стана ли....

слаба активност/желание ми се привидя на мен
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Ми хайде де. Дискотека (детска?) "Анел"?
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

4avdar4e написа:

Така е то. Ей сега ще хвръкне.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ние се отказахме
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ми ние вече имаме костуми на Спайдърмен, така че освобождавам Донатело от костенурките. Аз и Бейби не знам как да се маскираме. Тя ми вика Фреди Крюгер понеже си купих едно бомбе... Я чакай да си кажа болката -Викам си сега съм като Ален Делон щото нали
С пистолет и борсалино, вън от всякакъв закон
пращам всекиго на кино, щото съм Ален Делон
а Бейби уби всичко детско в мен, като ми вика че и напомням на "Кошмари на Елм стрийт". И.. аре "Фреди Крюгер". Егати!
І

Мнение от І »

И ся кво?! Да връщам ли костюма на снежанка дето взех назаем? :lol:
Снегурочка ?:-B
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Remmivs написа:Ми хайде де. Дискотека (детска?) "Анел"?
Идеята ми беше друга - ресторант - да можем и ние да се повеселим, все пак и за нас си го правим, Милорд :)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

И кво? Да се опитваме ли нещо да организираме или няма желаещи?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

maggot написа:
Remmivs написа:Ми хайде де. Дискотека (детска?) "Анел"?
Идеята ми беше друга - ресторант - да можем и ние да се повеселим, все пак и за нас си го правим, Милорд :)
Ресторантите, Лейди Маггот, са отдавна пълни мисля. Но не пречи да проверим. Ако някой има широки социални контакти - сега му е времето. И да видим Странниче също.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Remmivs написа: Ресторантите, Лейди Маггот, са отдавна пълни мисля. Но не пречи да проверим. Ако някой има широки социални контакти - сега му е времето. И да видим Странниче също.
Тя каза, че е тук до към 20. Значи остават ни два петъчно-съботни дни.

А за другото - аз и преди предложих да е след нова година, щото ресторантите вече са запълнени след 20 от фирмени и всякакви други резервации..
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

след нова година настроението е друго
Публикувай отговор