Ади, бря?
Ади, бря?
Ко стана с идеята за новогодишен карнавален купон? Или се отказахме? М?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Re: Ади, бря?
Аз друго си мисля.. Странничето на няколко пъти срамливо подхвърля питането, дали няма да се събираме, че да ни види. Ама пусто не ще нищо да организира, та трябва ние да се напнем май преди да е отхвърчала към южните страниmaggot написа:Ко стана с идеята за новогодишен карнавален купон? Или се отказахме? М?
- Stranniche
- Обратна връзка:
4avdar4e написа:Аз друго си мисля.. Странничето на няколко пъти срамливо подхвърля питането, дали няма да се събираме, че да ни види. Ама пусто не ще нищо да организира, та трябва ние да се напнем май преди да е отхвърчала към южните страниmaggot написа:Ко стана с идеята за новогодишен карнавален купон? Или се отказахме? М?
Не знам местата за пиене и пеене - мъжа си го "заведох на заведение", което преди време беше хит, но се оказа че вече не е. :eek: .
Аз съм тук докъм 20 декември. Но колкото по-рано се видим, толкова по-добре - много съм нетърпелива.
- Dark Angel
4avdar4e написа:Аз друго си мисля.. Странничето на няколко пъти срамливо подхвърля питането, дали няма да се събираме, че да ни види. Ама пусто не ще нищо да организира, та трябва ние да се напнем май преди да е отхвърчала към южните страниmaggot написа:Ко стана с идеята за новогодишен карнавален купон? Или се отказахме? М?
Така е то. Ей сега ще хвръкне.
- Dark Angel
ние се отказахмеmaggot написа:Ко стана с идеята за новогодишен карнавален купон? Или се отказахме? М?
- Green Light
Ми ние вече имаме костуми на Спайдърмен, така че освобождавам Донатело от костенурките. Аз и Бейби не знам как да се маскираме. Тя ми вика Фреди Крюгер понеже си купих едно бомбе... Я чакай да си кажа болката -Викам си сега съм като Ален Делон щото налиmaggot написа:Ко стана с идеята за новогодишен карнавален купон? Или се отказахме? М?
С пистолет и борсалино, вън от всякакъв закон
пращам всекиго на кино, щото съм Ален Делон
а Бейби уби всичко детско в мен, като ми вика че и напомням на "Кошмари на Елм стрийт". И.. аре "Фреди Крюгер". Егати!
Идеята ми беше друга - ресторант - да можем и ние да се повеселим, все пак и за нас си го правим, Милорд :)Remmivs написа:Ми хайде де. Дискотека (детска?) "Анел"?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ресторантите, Лейди Маггот, са отдавна пълни мисля. Но не пречи да проверим. Ако някой има широки социални контакти - сега му е времето. И да видим Странниче също.maggot написа:Идеята ми беше друга - ресторант - да можем и ние да се повеселим, все пак и за нас си го правим, Милорд :)Remmivs написа:Ми хайде де. Дискотека (детска?) "Анел"?
Тя каза, че е тук до към 20. Значи остават ни два петъчно-съботни дни.Remmivs написа: Ресторантите, Лейди Маггот, са отдавна пълни мисля. Но не пречи да проверим. Ако някой има широки социални контакти - сега му е времето. И да видим Странниче също.
А за другото - аз и преди предложих да е след нова година, щото ресторантите вече са запълнени след 20 от фирмени и всякакви други резервации..