Той не ни вълнува. Той е част от нас.Амаранта написа:Абе нещо много ви вълнува този въпрос - кой доминира.
Доминира, който може - това е.
И, да, точно така е.
Жалкото е, че се опитваме да живеем все едно не е така.
Инстинкти нещо надушвам.Капинчо написа:Ша ма прощаваш ювиги. Днес ма призоваха да не гледам само кво пише буквално, ами да се опитам да вникна в нещата, та сега са уча. "Пардон, извинете, аз пак ще затворя."
Миии, не знам кой се опитва,Remmivs написа:Той не ни вълнува. Той е част от нас.Амаранта написа:Абе нещо много ви вълнува този въпрос - кой доминира.
И, да, точно така е.
кой доминира....?!Амаранта написа:Миии, не знам кой се опитва,Remmivs написа:Той не ни вълнува. Той е част от нас.Амаранта написа:Абе нещо много ви вълнува този въпрос - кой доминира.
И, да, точно така е.
много бързо се променят нещата, гъвкавост се изисква.
Готино е и още как.doktorka написа:
кой доминира....?!
ми без жените не може да има продължение на рода.
а жените още не сме се научили да пъпкуваме...
значи и без мъже не става.
доминирането и борбата за това е между мъжките индивиди ,за женската....
жени и мъже да се чете като представителите на двата пола в животинското царство и човеците
така че гот е да си женската...
Гледах на времето по нешънъл точно такива ситуации.БоЕВ написа:Готино е и още как.doktorka написа:
кой доминира....?!
ми без жените не може да има продължение на рода.
а жените още не сме се научили да пъпкуваме...
значи и без мъже не става.
доминирането и борбата за това е между мъжките индивиди ,за женската....
жени и мъже да се чете като представителите на двата пола в животинското царство и човеците
така че гот е да си женската...
Стига, че отдавна не сме като животните. Иначе как ти звучи - идва някакъв Едеот и убива мъжът ти, а след това и децата ти и на края те мята на дивана за ти направи негови си деца...а, ти през цялото това време преливаш от щастие и ти е гот, ама мнооо ти е гот, че си женска.
Много са сложни взаимоотношенията и живота на животните в природата, но ние хората сме устроени така, че да виждаме романтика дори и там където отсъства.Set написа:
Гледах на времето по нешънъл точно такива ситуации.
Някаква огромна тъга се излъчваше в очите на женските, когато намираха изядените бебета.
А аз смених канала.
Майчинския инстинкт не се подтиска от сексуалния.
Среща на жена с лъв, на който тя е помогнала и не са се виждали от години.БоЕВ написа: Много са сложни взаимоотношенията и живота на животните в природата, но ние хората сме устроени така, че да виждаме романтика дори и там където отсъства.
Точно за това говоря Верче, много нагласена ми се вижда тая среща и какво по дяволите търси лъвът в клетката, нали си говорим за зверове на свобода.vyara написа: Среща на жена с лъв, на който тя е помогнала и не са се виждали от години.
Чувството на благодарност инстинкт ли е?БоЕВ написа:Точно за това говоря Верче, много нагласена ми се вижда тая среща и какво по дяволите търси лъвът в клетката, нали си говорим за зверове на свобода.vyara написа: Среща на жена с лъв, на който тя е помогнала и не са се виждали от години.
Историята, която ще ви разкажа, е станала в Етиопия. Дванадесет годишно момиченце било похитено. Когато полицията го открила, видяла три лъва, които пазели детето. Похитителите били избягали от страх. „Най-странното от всичко бе начинът, по който зверовете пазеха момичето, дежурейки едва ли не по часове и с рев се опитваха да привлекат внимание към мястото.” - разказал местният шеф на полицията. Още по-странното е, че хищниците не докоснали детето. Познавачът на дивата природа Стюарт Уилямс твърди, че единствената причина е това, че детето постоянно плачело. Лъвовете възприели звука като мяучене на новородено. По законите на природата им в такъв момент те не го докосват, а го пазят ревностно.
На този лъв са му дали валериан.vyara написа: www.youtube.com/watch?v=N7oJnQv80Zg&feature=related
хм... не точно, мисля.vyara написа:Чувството на благодарност инстинкт ли е?
ми, че гертруда на шекспир не се ли хвърля в прегръдките на мъжеубиеца си? а нягул не убива ли куцар заради албена?БоЕВ написа:Стига, че отдавна не сме като животните. Иначе как ти звучи - идва някакъв Едеот и убива мъжът ти, а след това и децата ти и на края те мята на дивана за ти направи негови си деца...а, ти през цялото това време преливаш от щастие и ти е гот, ама мнооо ти е гот, че си женска.
Сори Верче, това не ъм го видял.vyara написа: Чувството на благодарност инстинкт ли е?