Относно мъжките и женските животни.

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Амаранта написа::rotfl24: Абе нещо много ви вълнува този въпрос - кой доминира.:winkw:
Доминира, който може - това е.
Той не ни вълнува. Той е част от нас.
И, да, точно така е.
Жалкото е, че се опитваме да живеем все едно не е така.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.12.08, 15:27, променено общо 1 път.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Капинчо написа: Ша ма прощаваш ювиги. Днес ма призоваха да не гледам само кво пише буквално, ами да се опитам да вникна в нещата, та сега са уча. "Пардон, извинете, аз пак ще затворя."
Дет вика кроткия ми мъж - Ясно! Понял. Повторите! :lol:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Капинчо написа:Ша ма прощаваш ювиги. Днес ма призоваха да не гледам само кво пише буквално, ами да се опитам да вникна в нещата, та сега са уча. "Пардон, извинете, аз пак ще затворя."
Инстинкти нещо надушвам. :grin:
Както и да е, казвах точно обратното.
Най-силният инстинкт е този за продължението на рода. Ние сме едни машини за пренасяне на гени и пребъдването им.
Не е въпрос за коитуса при богомолките прочее. А за продължението на рода. Щото както правилно отбеляза и сам, инстинкът за самосъхранение отива да яде пасти.
Хомо сапиенс сапиенс обаче (може да) има (ако иска) и надинстинктивни поведенчески характеристики.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Remmivs написа:
Амаранта написа::rotfl24: Абе нещо много ви вълнува този въпрос - кой доминира.:winkw:
И, да, точно така е.
Миии, не знам кой се опитва,
много бързо се променят нещата, гъвкавост се изисква.:winkw:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Амаранта написа:
Remmivs написа:
И, да, точно така е.
Миии, не знам кой се опитва,
много бързо се променят нещата, гъвкавост се изисква.:winkw:
кой доминира....?!

ми без жените не може да има продължение на рода.
а жените още не сме се научили да пъпкуваме...
значи и без мъже не става.

доминирането и борбата за това е между мъжките индивиди ,за женската....

жени и мъже да се чете като представителите на двата пола в животинското царство и човеците

така че гот е да си женската...
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

doktorka написа:
кой доминира....?!

жени и мъже да се чете като представителите на двата пола в животинското царство и човеците

Готино е и още как.
Стига, че отдавна не сме като животните. Иначе как ти звучи - идва някакъв Едеот и убива мъжът ти, а след това и децата ти и на края те мята на дивана за ти направи негови си деца...а, ти през цялото това време преливаш от щастие и ти е гот, ама мнооо ти е гот, че си женска.:-)
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

БоЕВ написа:
doktorka написа:
кой доминира....?!

Готино е и още как.
Стига, че отдавна не сме като животните. Иначе как ти звучи - идва някакъв Едеот и убива мъжът ти, а след това и децата ти и на края те мята на дивана за ти направи негови си деца...а, ти през цялото това време преливаш от щастие и ти е гот, ама мнооо ти е гот, че си женска.:-)
Гледах на времето по нешънъл точно такива ситуации.

Някаква огромна тъга се излъчваше в очите на женските, когато намираха изядените бебета.

А аз смених канала.

Майчинския инстинкт не се подтиска от сексуалния.
Memento mori.
Аватар
Глас в пустиня

Set написа:
Гледах на времето по нешънъл точно такива ситуации.

Някаква огромна тъга се излъчваше в очите на женските, когато намираха изядените бебета.

А аз смених канала.

Майчинския инстинкт не се подтиска от сексуалния.
Много са сложни взаимоотношенията и живота на животните в природата, но ние хората сме устроени така, че да виждаме романтика дори и там където отсъства.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа: Много са сложни взаимоотношенията и живота на животните в природата, но ние хората сме устроени така, че да виждаме романтика дори и там където отсъства.
Среща на жена с лъв, на който тя е помогнала и не са се виждали от години.
www.youtube.com/watch?v=N7oJnQv80Zg&feature=related
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа: Среща на жена с лъв, на който тя е помогнала и не са се виждали от години.
Точно за това говоря Верче, много нагласена ми се вижда тая среща и какво по дяволите търси лъвът в клетката, нали си говорим за зверове на свобода.

Историята, която ще ви разкажа, е станала в Етиопия. Дванадесет годишно момиченце било похитено. Когато полицията го открила, видяла три лъва, които пазели детето. Похитителите били избягали от страх. „Най-странното от всичко бе начинът, по който зверовете пазеха момичето, дежурейки едва ли не по часове и с рев се опитваха да привлекат внимание към мястото.” - разказал местният шеф на полицията. Още по-странното е, че хищниците не докоснали детето. Познавачът на дивата природа Стюарт Уилямс твърди, че единствената причина е това, че детето постоянно плачело. Лъвовете възприели звука като мяучене на новородено. По законите на природата им в такъв момент те не го докосват, а го пазят ревностно.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

БоЕВ написа:
vyara написа: Среща на жена с лъв, на който тя е помогнала и не са се виждали от години.
Точно за това говоря Верче, много нагласена ми се вижда тая среща и какво по дяволите търси лъвът в клетката, нали си говорим за зверове на свобода.

Историята, която ще ви разкажа, е станала в Етиопия. Дванадесет годишно момиченце било похитено. Когато полицията го открила, видяла три лъва, които пазели детето. Похитителите били избягали от страх. „Най-странното от всичко бе начинът, по който зверовете пазеха момичето, дежурейки едва ли не по часове и с рев се опитваха да привлекат внимание към мястото.” - разказал местният шеф на полицията. Още по-странното е, че хищниците не докоснали детето. Познавачът на дивата природа Стюарт Уилямс твърди, че единствената причина е това, че детето постоянно плачело. Лъвовете възприели звука като мяучене на новородено. По законите на природата им в такъв момент те не го докосват, а го пазят ревностно.
Чувството на благодарност инстинкт ли е?
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: Чувството на благодарност инстинкт ли е?
мисля си да
неистово желание да направиш нещо хубаво
esti

Мнение от esti »

На този лъв са му дали валериан. :lol:
Забележи как си отърква главата в решетките.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

vyara написа:Чувството на благодарност инстинкт ли е?
хм... не точно, мисля.
то е по веригата дар-ответен дар
задължаващи механзми, които са по-скоро социални, но са свързани с оцеляването, което е инстинктивно...
:lol: т.е не знам
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

БоЕВ написа:Стига, че отдавна не сме като животните. Иначе как ти звучи - идва някакъв Едеот и убива мъжът ти, а след това и децата ти и на края те мята на дивана за ти направи негови си деца...а, ти през цялото това време преливаш от щастие и ти е гот, ама мнооо ти е гот, че си женска.:-)
ми, че гертруда на шекспир не се ли хвърля в прегръдките на мъжеубиеца си? а нягул не убива ли куцар заради албена?

сори, че давам примери само от литературата. всъщност що пъ сори, за щастие давам примери само от литературата. :winkw:
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:.... за щастие давам примери само от литературата. :winkw:
Така е.
Аватар
Глас в пустиня

vyara написа: Чувството на благодарност инстинкт ли е?
Сори Верче, това не ъм го видял.

Няма представа, чувството си е чувство, а инстинкта инстинкт.

Филмчето е режисирано, според мен де.
По НГ гледах за изследовател на пингвини, попадна на един "нахален" морски леопард, който ловеше пингвини и му ги носеше, не се разбра защо.
Публикувай отговор