Thank You Pini

Все същите
Аватар
Green Light

Thank You Pini

Мнение от Green Light »

Изображение

Воден от легендарния наставник Пини Гершон, българският национален отбор по баскетбол успя да се класира за Европейското първенство през 2009 година в Полша

http://sportni.bg/?tid=40&oid=2507115&cid=41
Последно промяна от Green Light на 23.09.08, 08:08, променено общо 1 път.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Я, колко хубаво!

Да ме извиняват спортните фенове, обаче имам чувството, че рядко се случват такива статии, които да те въведат съвсем ясно в хронологията на случилото се. Иначе ги пишат, сякаш всички следим всичко за всички спортове от сътворението на света и можем да разберем от половин дума.
Всъщност за писачите не съм сигурна, но футболните предавания по телевизиите ми звучат... както предполагам, че звучат повечето диалози в зочо за по-новите. :shy:

:lol:
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

Мнемозина написа:Я, колко хубаво!

Да ме извиняват спортните фенове, обаче имам чувството, че рядко се случват такива статии, които да те въведат съвсем ясно в хронологията на случилото се. Иначе ги пишат, сякаш всички следим всичко за всички спортове от сътворението на света и можем да разберем от половин дума.
Всъщност за писачите не съм сигурна, но футболните предавания по телевизиите ми звучат... както предполагам, че звучат повечето диалози в зочо за по-новите. :shy:

:lol:
боже, мнемо ти всичко четеш:shy:
аз не мога, не съм толкова любознателна
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

shshtt написа:
боже, мнемо ти всичко четеш:shy:
аз не мога, не съм толкова любознателна

Не, точно защото не чета всичко - затова така се чувствам.
Никой не може да чете всичко, ти пък. :lol:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Не, точно защото не чета всичко - затова така се чувствам.
Покашлям, покашлям, видя ми се някак странно да пиша в темата на Грийн, още повече че ... гледах мача (хвърлях едни очи..) :shy::shy:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: Не, точно защото не чета всичко - затова така се чувствам.
Покашлям, покашлям, видя ми се някак странно да пиша в темата на Грийн, още повече че ... гледах мача (хвърлях едни очи..) :shy::shy:
И защо?
Обясни, де...
Panta rhei...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Мнемозина написа:И защо?
Обясни, де...
Читател по призвание.:lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: И защо?
Обясни, де...
Що, що, щото то отдавна е ясно, че съм мерудия (виж, от ШЛ, ЗГ и подобни НИЩО не разбирам), ама иначе все (уж) всичко знам и ... ами ... засрамих се :shy: Пък аз обичам баскетбол и гледаме (че и по състезания съм ходила, ама тва друга тема...)
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

4avdar4e написа:видя ми се някак странно да пиша в темата на Грийн, още повече че ... гледах мача (хвърлях едни очи..) :shy::shy:
и после е чудно, че няма подфорум готварство или спорт. ми как да има - гледаш неизвестен брой момчета тичат по терена, докато ги преброиш колко са, та да се знае за колко човека да се готви днес и... първото полувреме свършило...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

holi_day написа:
4avdar4e написа:видя ми се някак странно да пиша в темата на Грийн, още повече че ... гледах мача (хвърлях едни очи..) :shy::shy:
и после е чудно, че няма подфорум готварство или спорт. ми как да има - гледаш неизвестен брой момчета тичат по терена, докато ги преброиш колко са, та да се знае за колко човека да се готви днес и... първото полувреме свършило...
хахаха готино
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Мнемозина написа: И защо?
Обясни, де...
Що, що, щото то отдавна е ясно, че съм мерудия (виж, от ШЛ, ЗГ и подобни НИЩО не разбирам), ама иначе все (уж) всичко знам и ... ами ... засрамих се :shy: Пък аз обичам баскетбол и гледаме (че и по състезания съм ходила, ама тва друга тема...)
Ааа, сега май разбрах.
Не си права. :lol:
Panta rhei...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

holi_day написа: и после е чудно, че няма подфорум готварство или спорт. ми как да има - гледаш неизвестен брой момчета тичат по терена, докато ги преброиш колко са, та да се знае за колко човека да се готви днес и... първото полувреме свършило...
Хи-хи, там няма неизвестни количества, поне като брой, виж, колко изяждат, НЕ ЗНАМ (не искам да знам) да са живи и здрави!!!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Баскетбола е страхотен спорт! Не че другите спортове не са страхотни. Волейбол, футбол, баскетбол, се тая. Всички колективни спортове имат специфичната особеност да усещаш как много хора се разбират и действат като един. Телепатия в действие. Когато вкараш в тая работа тактика и тая цялата чудесия се задейства, стане, осъществи се, получи се така че нашата тактика победи тяхната, някак си нашите действат умно и съгласувано и другите останат с пръст в устата, тогава е голям кеф. Крещиш, или подскачаш точно като девет годишния си син, радоста ти и тя е оная същата -деветгодишната. И на волейбол, и на футбол, и на баскет.
Но на баскет биеме. Из-яж-даме ги!
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

holi_day написа:
:-) За това мъжете са измислили бирата. Да не седят гладни.

П.П. Тва с броенето е най- трудно на волейбол. Сменят се по хиляда пъти.
П.П.П. На хокей даже по тройки
Публикувай отговор