Воден от легендарния наставник Пини Гершон, българският национален отбор по баскетбол успя да се класира за Европейското първенство през 2009 година в Полша
http://sportni.bg/?tid=40&oid=2507115&cid=41
боже, мнемо ти всичко четеш:shy:Мнемозина написа:Я, колко хубаво!
Да ме извиняват спортните фенове, обаче имам чувството, че рядко се случват такива статии, които да те въведат съвсем ясно в хронологията на случилото се. Иначе ги пишат, сякаш всички следим всичко за всички спортове от сътворението на света и можем да разберем от половин дума.
Всъщност за писачите не съм сигурна, но футболните предавания по телевизиите ми звучат... както предполагам, че звучат повечето диалози в зочо за по-новите.
и после е чудно, че няма подфорум готварство или спорт. ми как да има - гледаш неизвестен брой момчета тичат по терена, докато ги преброиш колко са, та да се знае за колко човека да се готви днес и... първото полувреме свършило...4avdar4e написа:видя ми се някак странно да пиша в темата на Грийн, още повече че ... гледах мача (хвърлях едни очи..):shy:
хахаха готиноholi_day написа:и после е чудно, че няма подфорум готварство или спорт. ми как да има - гледаш неизвестен брой момчета тичат по терена, докато ги преброиш колко са, та да се знае за колко човека да се готви днес и... първото полувреме свършило...4avdar4e написа:видя ми се някак странно да пиша в темата на Грийн, още повече че ... гледах мача (хвърлях едни очи..):shy:
Ааа, сега май разбрах.4avdar4e написа:Що, що, щото то отдавна е ясно, че съм мерудия (виж, от ШЛ, ЗГ и подобни НИЩО не разбирам), ама иначе все (уж) всичко знам и ... ами ... засрамих сеМнемозина написа: И защо?
Обясни, де...Пък аз обичам баскетбол и гледаме (че и по състезания съм ходила, ама тва друга тема...)
Хи-хи, там няма неизвестни количества, поне като брой, виж, колко изяждат, НЕ ЗНАМ (не искам да знам) да са живи и здрави!!!holi_day написа: и после е чудно, че няма подфорум готварство или спорт. ми как да има - гледаш неизвестен брой момчета тичат по терена, докато ги преброиш колко са, та да се знае за колко човека да се готви днес и... първото полувреме свършило...
holi_day написа:и после е чудно, че няма подфорум готварство или спорт. ми как да има - гледаш неизвестен брой момчета тичат по терена, докато ги преброиш колко са, та да се знае за колко човека да се готви днес и... първото полувреме свършило...4avdar4e написа:видя ми се някак странно да пиша в темата на Грийн, още повече че ... гледах мача (хвърлях едни очи..):shy: