ти как мислишSemiramis написа:последно какво става тука?
кво мое да става тук:blum:
изкара някой куид оттука?Quid написа:ти как мислишSemiramis написа:последно какво става тука?
кво мое да става тук:blum:
Е, не тъ е срамъ. Да додиш и дансъ обадиш. Тц, тц, тц...holi_day написа:Уфффф как ми извъртяхте темата.
Ясно е, че до неделя ще е. Шъ видя кога. Има време.
Не мисля, че ще се обадя на някого, се пак шъ ходя на панаир, не по срещи.

Г-не, не се иска ногу такт темата да потъне.[unknown] написа:Е, не тъ е срамъ. Да додиш и дансъ обадиш. Тц, тц, тц...
Мисли му...
Добре де, разбирам от намеци!holi_day написа:Г-не, не се иска ногу такт темата да потъне.[unknown] написа:Е, не тъ е срамъ. Да додиш и дансъ обадиш. Тц, тц, тц...
Мисли му...
Нека Ви се намери от тоз матриал по джобовете. Молъ.
Не щъ. А на един предател му подхвърлих, като се прибра от работа, тая идея, чак му допадна, че и за него се отнасяла, че пъ се и съгласи. Да е писал, да е чел, пъ да върви на срещи хахаха.
Честно - за мен са си добре така нещата.

Да бе, ама нямаш живо доказателство - нали?!:lol:[unknown] написа: Ама бъркаш, да знаеш. Аз хора не ям...все още
Ния изчезна от клуба. Дали да не се обадя в полицията? Твърде подозрителено е.БоЕВ написа:Да бе, ама нямаш живо доказателство - нали?!:lol:
Ако ти трябва детектив Сноу е най-добрата.holi_day написа:Ния изчезна от клуба. Дали да не се обадя в полицията? Твърде подозрителено е.БоЕВ написа:Да бе, ама нямаш живо доказателство - нали?!:lol:![]()
Къде е кантората на Монк?
Сам по себеси всеки човек е И цяла вселена.4avdar4e написа:Тия дни Георги Лозанов (оня с папионките и готината грива) обясняваше, че всъщност на голяма част от лудите трябва да им завиждаме, защото те си живеят в свой свят, а не в нашта мръсотияБоЕВ написа: И то не от вчера, ама много ми е харно така.
пп Октомври наближава-а-а-а-а-а-аТа, харно викаш