Wasser
- Dark Angel
Re: Wasser
интересна снимка...
но първото ,което ми хрумна беше
Wasser.....mann...

но първото ,което ми хрумна беше
Wasser.....mann...
мерсиDark Angel написа:
окъпано глухарче:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Нещо друго ще да е, но е много красиво.Кент написа: окъпано глухарче:-)
Мерси Дарки!
- Dark Angel
- Dark Angel
Вярвам!!!Dark Angel написа:Чавдарче, премнго огън има в кръвта ми
вероятно затова вее студ от снимките
Найш кво се замислих сега..
Кента - неговите снимки са като отрязани със скалпел, чист фоторазказ, без излишни емоции, обича да показва близките си, да се потупа (кат един истински водолей) в гърдите..
Боев - чиста емоция, търсене на усещане и миг, на разказ, история.. но няма връзка с конкретно събитие сякаш.
Гаспода - хъм, той е някъде по средата между горепосочените
Ягична - мърррр, нейните снимки са психология, понякога адски ме натоварват, понякога ме разплакват, дразнят ми (дори и отрицателно) сетивата, но събуждат емоции.
Твоите последни са такива - будят нещо у мен..
Хъм, Фриски - при нея е (стремеж към) чист арт, кога шега, кога тъга, кога просто - арт
Адиели още ми е леко мътен като типаж, но и при него има стремеж по-скоро към картина, отколкото към разказ..
Уважаеми студенти, с това лекцията на професор Чавдарчева относно фотографското изкуство в ерата на зочо за тази вечер приключва
Тази ми прилича на принцесата ти.. Ухание, свежест, лекота и нещо скрито закачливоDark Angel написа: а тази?
кажи ми ти, ще ти кажа мъж ми какво каза
Малииий, къф критик съ извъдих
Казвала съм, ужасно и благородно завиждам на хората, които зад фотоапарата не виждат само обувките си като мен
- Dark Angel
прилича ми на памукDark Angel написа:
има едни растения, не знам как се казват, като с памучни шапчици отгоре, търкалят се по пътищата и вятърът побутва пухкавите топчета като в Имало едно време в Америка...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
4avdar4e написа:
Уважаеми студенти, с това лекцията на професор Чавдарчева относно фотографското изкуство в ерата на зочо за тази вечер приключва
Извинете, професоре, ще ми пишете ли три ако кажа, че при Дарк студа идва и от апарата ...
Питай професорката, защо е пропуснала бубите на Питката.Semiramis написа:4avdar4e написа:
Уважаеми студенти, с това лекцията на професор Чавдарчева относно фотографското изкуство в ерата на зочо за тази вечер приключва:lol::lol:
Извинете, професоре, ще ми пишете ли три ако кажа, че при Дарк студа идва и от апарата ...:lol: извинете пак
Какво и навява от там.
- Dark Angel
esti написа:Питай професорката, защо е пропуснала бубите на Питката.Semiramis написа:4avdar4e написа:
Уважаеми студенти, с това лекцията на професор Чавдарчева относно фотографското изкуство в ерата на зочо за тази вечер приключва:lol::lol:
Извинете, професоре, ще ми пишете ли три ако кажа, че при Дарк студа идва и от апарата ...:lol: извинете пак
Какво и навява от там.
неудобно ми е ....
вероятно има втори курс, професора....
Dark Angel написа:Semiramis написа::lol::lol:
я кажи теб кога ще те водим на планина?
сега се сетих, че ти ходенето го нямаш за нищо
възмутена съм, че не познаваш Боев наживо - все му пишеш, че ще минеш оттам..ще се обадиш... поне от една година....
някак на себе си разчитам първо....и...трудно намирам някой, който да ми следва "мърдащите" мераци и идеи, та ..ще ми е приятно
- Dark Angel
о не, аз съм премного сериознаSemiramis написа:несериозна си ти
възмутена съм, че не познаваш Боев наживо - все му пишеш, че ще минеш оттам..ще се обадиш... поне от една година....
искате ли аз да ви заведа на планина?
някак на себе си разчитам първо....и...трудно намирам някой, който да ми следва "мърдащите" мераци и идеи, та ..ще ми е приятно
напоследък не съм му писала, че ще се обаждам
усещам неприязън
за какво да се силя
искам, заведи ме
но не тия дни
а иначе днес отиваме отново, даже имаме едно място в колата
:)))
Дарки, снимката ти много ми допадна и ме подсети за "Снежната кралица":-), като се вгледах в нея кристалите ми грабнаха очите, имат форма на сълза, много рядко съм виждала на други снимки така ясно изразена форма. Радвам се че я сподели. 
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
4avdar4e написа:Вярвам!!!Dark Angel написа:Чавдарче, премнго огън има в кръвта ми
вероятно затова вее студ от снимките
Найш кво се замислих сега..
Кента - неговите снимки са като отрязани със скалпел, чист фоторазказ, без излишни емоции, обича да показва близките си, да се потупа (кат един истински водолей) в гърдите..
Боев - чиста емоция, търсене на усещане и миг, на разказ, история.. но няма връзка с конкретно събитие сякаш.
Гаспода - хъм, той е някъде по средата между горепосочените
Ягична - мърррр, нейните снимки са психология, понякога адски ме натоварват, понякога ме разплакват, дразнят ми (дори и отрицателно) сетивата, но събуждат емоции.
Твоите последни са такива - будят нещо у мен..
Хъм, Фриски - при нея е (стремеж към) чист арт, кога шега, кога тъга, кога просто - арт
Адиели още ми е леко мътен като типаж, но и при него има стремеж по-скоро към картина, отколкото към разказ..
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.