Wasser

Все същите
Аватар
Dark Angel

Wasser

Мнение от Dark Angel »

Изображение
Аватар
doktorka

Re: Wasser

Мнение от doktorka »

интересна снимка...
но първото ,което ми хрумна беше
Wasser.....mann...
:grin:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Dark Angel написа:Изображение
мерси
окъпано глухарче:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Кент написа: окъпано глухарче:-)
Нещо друго ще да е, но е много красиво.

Мерси Дарки!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

:-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Дарки, не знам що така, ама от твойте снимки ми става .. студено :shy: И оная от планините, и тази, бъррррр, красиво е, ама .. тръпчици.

Моля, в думите ми да не бъдат търсени подтекстове и многопластове :grin: И не казвам, че е лошо, не, просто усещане, физическо :shocked:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Чавдарче, премнго огън има в кръвта ми :lol:

вероятно затова вее студ от снимките

ПП/ а всъщност ако разделим хората с които общувам на 2 - едните ще кажат че в кръвта ми тече лед, а другата огън. и не само ще го кажат, но и ще се закълнят :lol:

а тази?

кажи ми ти, ще ти кажа мъж ми какво каза

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark Angel написа:Чавдарче, премнго огън има в кръвта ми :lol:

Вярвам!!!

Найш кво се замислих сега..

Кента - неговите снимки са като отрязани със скалпел, чист фоторазказ, без излишни емоции, обича да показва близките си, да се потупа (кат един истински водолей) в гърдите..

Боев - чиста емоция, търсене на усещане и миг, на разказ, история.. но няма връзка с конкретно събитие сякаш.

Гаспода - хъм, той е някъде по средата между горепосочените :winkw:

Ягична - мърррр, нейните снимки са психология, понякога адски ме натоварват, понякога ме разплакват, дразнят ми (дори и отрицателно) сетивата, но събуждат емоции.

Твоите последни са такива - будят нещо у мен..

Хъм, Фриски - при нея е (стремеж към) чист арт, кога шега, кога тъга, кога просто - арт :winkw:

Адиели още ми е леко мътен като типаж, но и при него има стремеж по-скоро към картина, отколкото към разказ..

Уважаеми студенти, с това лекцията на професор Чавдарчева относно фотографското изкуство в ерата на зочо за тази вечер приключва :glory:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Dark Angel написа: а тази?

кажи ми ти, ще ти кажа мъж ми какво каза
Тази ми прилича на принцесата ти.. Ухание, свежест, лекота и нещо скрито закачливо :winkw:

Малииий, къф критик съ извъдих :rotfl24: Играем си на асоциации, нали, нищо повече :kiss:

Казвала съм, ужасно и благородно завиждам на хората, които зад фотоапарата не виждат само обувките си като мен :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

лека нощ Чавдарче :-)

отивам да спя и искам да сънувам снежни върхове .....
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Dark Angel написа:Изображение
прилича ми на памук
има едни растения, не знам как се казват, като с памучни шапчици отгоре, търкалят се по пътищата и вятърът побутва пухкавите топчета като в Имало едно време в Америка...

:lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

4avdar4e написа:
Уважаеми студенти, с това лекцията на професор Чавдарчева относно фотографското изкуство в ерата на зочо за тази вечер приключва :glory:
:lol::lol::lol:
Извинете, професоре, ще ми пишете ли три ако кажа, че при Дарк студа идва и от апарата ... :shy::lol: извинете пак

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
esti

Мнение от esti »

Semiramis написа:
4avdar4e написа:
Извинете, професоре, ще ми пишете ли три ако кажа, че при Дарк студа идва и от апарата ... :shy::lol: извинете пак
Питай професорката, защо е пропуснала бубите на Питката.
Какво и навява от там. :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Semiramis написа: :lol::lol::lol:

я кажи теб кога ще те водим на планина?
сега се сетих, че ти ходенето го нямаш за нищо
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

esti написа:
Semiramis написа:
4avdar4e написа:
Питай професорката, защо е пропуснала бубите на Питката.
Какво и навява от там. :lol:

неудобно ми е ....:shy: и Питката, и Биби-п, но да не съм все аз допълващата
вероятно има втори курс, професора....
:lol::blum::grin:

Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Dark Angel написа:
Semiramis написа: :lol::lol::lol:

я кажи теб кога ще те водим на планина?
сега се сетих, че ти ходенето го нямаш за нищо
:lol: несериозна си ти
възмутена съм, че не познаваш Боев наживо - все му пишеш, че ще минеш оттам..ще се обадиш... поне от една година....

:lol: искате ли аз да ви заведа на планина?
някак на себе си разчитам първо....и...трудно намирам някой, който да ми следва "мърдащите" мераци и идеи, та ..ще ми е приятно :-)

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Semiramis написа: :lol: несериозна си ти
възмутена съм, че не познаваш Боев наживо - все му пишеш, че ще минеш оттам..ще се обадиш... поне от една година....

:lol: искате ли аз да ви заведа на планина?
някак на себе си разчитам първо....и...трудно намирам някой, който да ми следва "мърдащите" мераци и идеи, та ..ще ми е приятно :-)
о не, аз съм премного сериозна

напоследък не съм му писала, че ще се обаждам
усещам неприязън
за какво да се силя :lol:

искам, заведи ме
но не тия дни

а иначе днес отиваме отново, даже имаме едно място в колата
Аватар
Баба Яга

:)))

Мнение от Баба Яга »

Дарки, снимката ти много ми допадна и ме подсети за "Снежната кралица":-), като се вгледах в нея кристалите ми грабнаха очите, имат форма на сълза, много рядко съм виждала на други снимки така ясно изразена форма. Радвам се че я сподели. :-)
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

4avdar4e написа:
Dark Angel написа:Чавдарче, премнго огън има в кръвта ми :lol:

Вярвам!!!

Найш кво се замислих сега..

Кента - неговите снимки са като отрязани със скалпел, чист фоторазказ, без излишни емоции, обича да показва близките си, да се потупа (кат един истински водолей) в гърдите..

Боев - чиста емоция, търсене на усещане и миг, на разказ, история.. но няма връзка с конкретно събитие сякаш.

Гаспода - хъм, той е някъде по средата между горепосочените :winkw:

Ягична - мърррр, нейните снимки са психология, понякога адски ме натоварват, понякога ме разплакват, дразнят ми (дори и отрицателно) сетивата, но събуждат емоции.

Твоите последни са такива - будят нещо у мен..

Хъм, Фриски - при нея е (стремеж към) чист арт, кога шега, кога тъга, кога просто - арт :winkw:

Адиели още ми е леко мътен като типаж, но и при него има стремеж по-скоро към картина, отколкото към разказ..

:grin::grin::grin: Благодаря за лекцията, ако някога трябва да кажа какво е за мен фотографията ще настане дълга тишина, зная само че оня ден мернах през прозореца на колата нещо, реших да не спирам и след 10 километра се върнах обратно, за ужас на домочадието и за радост на душата ми.:grin:
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Публикувай отговор