Ех, че хубав клуб!!!
-
Дядо Капинчо
с удоволствие...Капинчо написа:Бе, ще дойдете вие на моя ама ...doktorka написа:ще се преименуваме на 3о4опет...БоЕВ написа:Напоследък все по-често си го задавам и аз този въпрос.holi_day написа: И да питам - като навърша 40 накъде да се дявам?
звучи ми като мотопед...
"пляс,пляс педалите..
пляс ,пляс педалите.."
п.с. не мога обаче да вкарам в картинката 20-30...
помощ?
живот и здраве
-
Дядо Капинчо
Никъде, тук ще си останем.holi_day написа: И да питам - като навърша 40 накъде да се дявам?
Но трябва да променим заглавието и да сложим ограничения за младоците - мнооо ме изнервят тези младите.
И ме комплексират и депресират и.....абе нямат работа тук с тази енергия....млада кожа....блясък в очите....хъс.....красота..ентусиазъм...вяра.....абе да се махат бе!
Чакай, чакай....esti написа:Никъде, тук ще си останем.holi_day написа: И да питам - като навърша 40 накъде да се дявам?
Но трябва да променим заглавието и да сложим ограничения за младоците - мнооо ме изнервят тези младите.
И ме комплексират и депресират и.....абе нямат работа тук с тази енергия....млада кожа....блясък в очите....хъс.....красота..ентусиазъм...вяра.....абе да се махат бе!
Това "абе нямат работа тук с тази енергия....млада кожа....блясък в очите....хъс.....красота..ентусиазъм...вяра....." не се отнася за голяма част от "младите". Доста пихтиесто поколение. Така мисля и така ги виждам.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
И за нас казваха същото едно време.[unknown] написа:
Чакай, чакай....
Това "абе нямат работа тук с тази енергия....млада кожа....блясък в очите....хъс.....красота..ентусиазъм...вяра....." не се отнася за голяма част от "младите". Доста пихтиесто поколение. Така мисля и така ги виждам.
Според мен, както е било с нас, така ще бъде и с тях и тяхното време - едни ще изплуват, други ще затънат.
Нищо ново под слънцето.