Етикети аз не лепя - ти сама си го лепна. И другата, дето и тя пафкала и било готино...и виждала големи звезди и кво беше там.летяща написа:ами на мен не ми се губят моменти от съзнателния живот, изобщо!maggot написа:Абе виж, сега. Естито, че наистина малко рязко отговаря - така си е. Обаче най-вероятно си има причини. Но и аз съм на нейното мнение, че едно е да си пристрастен към цигарите, съвсем друго е да НЕ си пристрастен към тревата, ама да ти се губят моменти от съзнателния живот, нали така?летяща написа: не ми се струва, че си рязка, защато си рязка. но няма проблем. това, което ме очудва е как без изобщо да ме познаваш и да знаеш каква съм, просто заради това, че пуша трева можеш ме сметнеш за някакво трето качество човек?! та нали говориш за осъзната възраст?! защо без да попиташ и без да потърсиш повече информация, просто заклеймяваш?!
и точно заради сина си, би следвало да искаш да научиш повече неща за това, защото за съжаление децата в момента са изложени ужасно много на опасността от наркотиците.
не, тревата не е точно дрога в смисъла на хероина, кокаина и екстазито. знам, че вече съмсем ще ме заклеймиш, но ако потърсиш малко инфо сама ще го прочетеш - тревата е по-безвредна от цигарите! и това го казвам не защото искам да накарам някой да пуши трева. просто има факти, с които е добре човек да се запознае преди да лепи етикети, по начина, по който го правиш ти.
извинявай, ако аз на свой ред съм рязка, но едно от нещата, които най-трудно мога да приема са крайните мнения, които не почиват на адекватни факти.
има някои моменти от съзнателния живот, които ми се губят от алкохола, но от тревата такива случаи не съм имала. не знам кой ви е казал, че така им се случва на хората като пушат трева...
А относно информацията - можеш да си сигурна, че съм чела и знам много повече от теб. Най-голямото доказателство за това е, факта, че ти пушиш, а аз не.
има някои моменти от съзнателния живот, които ми се губят от алкохола - после да не кажеш, че аз ти лепя етикети, но от това личи, че имаш проблеми с мярката и самоконтрола.
Интересно, дали си си задавала въпроса, какво се е случвало с теб, докато си била умопомрачена...или какво ти си случвала на някой друг, когато си била в това състояние.
Както и да е, проблемите са си твои и аз нямам намерение да се занимавам повече с тях.
За мен темата приключи.
ПП. Магот, причината да съм рязка според вас е тази, че просто имам непоносимост към слаби и безотговорни хора.
Реагирам така към такива, които се напиват, друсат, правят сех навън без гуми и към такива, които чупят километража на колите си само защото им е кеф, след което помитат невинно чакащите хора на някоя спирка.