Аре бе...

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Аре бе...

Мнение от Глас в пустиня »

...три пъти я почвом тая тема и все нещо не ми уйдисва да я пусна.:mad:
А много искам да споделя ей тая песен

vbox7.com/play:ddce5b1b

с вас.

Крив съм и ми е рошаво, не искам да се примирявам с мисълта, че има майка, която да мрази и пожелава лоши неща на чуждите деца.:mad:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Аре бе...

Мнение от frisky lioness »

БоЕВ написа:...три пъти я почвом тая тема и все нещо не ми уйдисва да я пусна.:mad:

с вас.

Крив съм и ми е рошаво, не искам да се примирявам с мисълта, че има майка, която да мрази и пожелава лоши неща на чуждите деца.:mad:
Дай и текста, че не чувам

По-страшно е това, че има майки, които са като мащехи за собствените си деца
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: По-страшно е това, че има майки, които са като мащехи за собствените си деца
Има и още по-страшни неща... Млък.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: По-страшно е това, че има майки, които са като мащехи за собствените си деца
Има и още по-страшни неща... Млък.
Винаги има ПО

понякога има и НАЙ

П.П. Само мълчите тука, бе:mad: :shutup:

После..що хората ги нямало...
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
eti4ka

Мнение от eti4ka »

БоЕВ написа:...три пъти я почвом тая тема и все нещо не ми уйдисва да я пусна.:mad:

с вас.

на какви майки съм се нагледала:(:mad:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

БоЕВ написа:

:kiss:
БоЕВ, няма какво да се кОсиш,
"майки" всякакви. И по-лоши неща има.

И понеже въпросната налетя на моето дете, ще ти кажа
- изобщо не ме интересува каква помия имат в мозъчетата си разни дребни човечета - те си живеят в нея, тяхна си е.:cool:
Аватар
eti4ka

Мнение от eti4ka »

Амаранта написа:
БоЕВ написа:

:kiss:
БоЕВ, няма какво да се кОсиш,
"майки" всякакви. И по-лоши неща има.

И понеже въпросната налетя на моето дете, ще ти кажа
- изобщо не ме интересува каква помия имат в мозъчетата си разни дребни човечета - те си живеят с нея, тяхна си е.:cool:

умно!
но.... получава е като омагьосан кръг...... децата виждат това поведение и ти стават такива...... после те предават на своите деца .....
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

eti4ka написа: но.... получава е като омагьосан кръг...... децата виждат това поведение и ти стават такива...... после те предават на своите деца .....
Не, те не трябва да го виждат. Принципно... Душите им са светли и чисти, е, поне до една възраст. После спират да вярват в Дядо Коледа, феята на зъбките и щъркелите (не точно в тоя ред в повечето случаи) :winkw:
Аватар
eti4ka

Мнение от eti4ka »

4avdar4e написа:
eti4ka написа: но.... получава е като омагьосан кръг...... децата виждат това поведение и ти стават такива...... после те предават на своите деца .....
Не, те не трябва да го виждат. Принципно... Душите им са светли и чисти, е, поне до една възраст. После спират да вярват в Дядо Коледа, феята на зъбките и щъркелите (не точно в тоя ред в повечето случаи) :winkw:

те сега вярват в Batman, Ю-ги-ьо (май така ке пише:winkw:) и разни други такива "приказни" герои :grin:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

eti4ka написа: те сега вярват в Batman, Ю-ги-ьо (май така ке пише:winkw:) и разни други такива "приказни" герои :grin:
Изоставаш - Наруто е топа на топа. И некъф Бен 10 май беше, дето не съм се запознавала все още, слава Богу!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа:Наруто
Таз думичка може ли поне тук да не я виждам, ааааа :wand: :wand:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

с вас.

къде пък налетя на такава майка?
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

кво
има мнооо готини майки:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Публикувай отговор