А много искам да споделя ей тая песен
vbox7.com/play:ddce5b1b
с вас.
Крив съм и ми е рошаво, не искам да се примирявам с мисълта, че има майка, която да мрази и пожелава лоши неща на чуждите деца.
Дай и текста, че не чувамБоЕВ написа:...три пъти я почвом тая тема и все нещо не ми уйдисва да я пусна.
с вас.
Крив съм и ми е рошаво, не искам да се примирявам с мисълта, че има майка, която да мрази и пожелава лоши неща на чуждите деца.

Има и още по-страшни неща... Млък.frisky lioness написа: По-страшно е това, че има майки, които са като мащехи за собствените си деца
Винаги има ПО4avdar4e написа:Има и още по-страшни неща... Млък.frisky lioness написа: По-страшно е това, че има майки, които са като мащехи за собствените си деца

БоЕВ написа:...три пъти я почвом тая тема и все нещо не ми уйдисва да я пусна.
с вас.
БоЕВ написа:
Амаранта написа:БоЕВ написа:
БоЕВ, няма какво да се кОсиш,
"майки" всякакви. И по-лоши неща има.
И понеже въпросната налетя на моето дете, ще ти кажа
- изобщо не ме интересува каква помия имат в мозъчетата си разни дребни човечета - те си живеят с нея, тяхна си е.
Не, те не трябва да го виждат. Принципно... Душите им са светли и чисти, е, поне до една възраст. После спират да вярват в Дядо Коледа, феята на зъбките и щъркелите (не точно в тоя ред в повечето случаи)eti4ka написа: но.... получава е като омагьосан кръг...... децата виждат това поведение и ти стават такива...... после те предават на своите деца .....
4avdar4e написа:Не, те не трябва да го виждат. Принципно... Душите им са светли и чисти, е, поне до една възраст. После спират да вярват в Дядо Коледа, феята на зъбките и щъркелите (не точно в тоя ред в повечето случаи)eti4ka написа: но.... получава е като омагьосан кръг...... децата виждат това поведение и ти стават такива...... после те предават на своите деца .....
Изоставаш - Наруто е топа на топа. И некъф Бен 10 май беше, дето не съм се запознавала все още, слава Богу!eti4ka написа: те сега вярват в Batman, Ю-ги-ьо (май така ке пише:winkw:) и разни други такива "приказни" герои
Таз думичка може ли поне тук да не я виждам, аааааmaggot написа:Наруто
къде пък налетя на такава майка?БоЕВ написа:...три пъти я почвом тая тема и все нещо не ми уйдисва да я пусна.
с вас.