Не може да няма някакво дзен-решение -Мнемозина написа:
Това винаги е било сложното в такива ситуации.
Ако се обадиш, подклаждаш конфликта.
Ако не се обадиш, си има други недостатъци, коментирали сме ги.
И така.
нещо като да се обадиш, мълчейки.
Или да замълчиш, обаждайки се.Амаранта написа:Не може да няма някакво дзен-решение -Мнемозина написа:
Това винаги е било сложното в такива ситуации.
Ако се обадиш, подклаждаш конфликта.
Ако не се обадиш, си има други недостатъци, коментирали сме ги.
И така.
нещо като да се обадиш, мълчейки.
Тенкс!4avdar4e написа:Да преведа?? Щото аз па го разбрахБоЕВ написа: Ако те разбрах, те па на!
Можеш да харесваш Дарки, може и да сте си дружки...ама да й оправдаваш дебелашкото поведение ми иде малце в повечко.
Боев, мисля, че никой тук не оправдава поведението на Дарки в такива случаи. Аз лично в прав текст съм й го казвала, и във форума, и на лични бележки, и съвсем лично... Ама и вие наливате в огъня.. Няма невинни, НЯМА. Включително и аз. А за другия Оня (щото има още един Оня, не според мен, според него си...), споменат от Кента, на който (не на когото, грешката е умишлена) не пиша, като за мъртъв, т.е. нищо
Камуфлаж другарко, камуфлаж. За да изтребваме враговете изневиделицаesti написа:Защо не ми светиш в различен цвят ако си админ?Set написа:Аз съм скритата лимонка на революцията другарко!esti написа: Другарю Водолей, ти пак ли си станал админ?
А може ли да си направим лимонада, като намерим лимонката?
Виж. За да мразиш някого, трябва преди това да си го обичал. Това са двете противоположности на краищата на люлката... Те затова не ти вярвам, нито вярвам да Дарки. Че вие никога не сте се обичали за да се мразите искренно..БоЕВ написа:..момата с една глава по-ниска

Чак пъкБоЕВ написа:
монго, много омраза изпитвам, рядко ми се случва, но е от душа и сърце.

Много хубав пост, Фриски! Много ми харесва! Поздравления, супер е всяко едно изречение в него! Според мен.frisky lioness написа:Чак пъкБоЕВ написа:
монго, много омраза изпитвам, рядко ми се случва, но е от душа и сърце.
..
Как може да мразиш някого без дори да го познаваш, така да се каже
Това са страшно силни чувства, носещи огромна енергия, която за жалост е крайно деструктивна..
Опитай се да се владееш
Не заради другите, а заради теб самия
По-лесно ще ти е да преминеш през живота
Омразата е като любовта. Не можеш да я раздаваш наляво-надясно, просто ей така..
Това си силни и специални чувства
Не ми обръщай внимание...Разсъждавам си, така, утринно
Ми да идва Кента, тогаваdoktorka написа:вдигай я ,вдигай я...frisky lioness написа:Изтрезняла е, но не може да става, щот се е обезводнилаQuid написа:тая пияница не изтрезня ли бре:rotfl24:
или Кента да се отнася натам с линейката.
че вече е направила рабдомиолиза и бъбречна недостатъчност...
няма да я бъде...