П.П. И, Мнемо, бях права: няма приятели, има (бизнес) интереси. Жалко!
П.П.1. Надявам се, че някои от вас все пак са били искрени!!!
....хе-хеМнемозина написа:Какво ли да ти кажа... не се знае кой ще затвори вратата и ще угаси лампата.
Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая, но очевидно е единственото възможно за теб в момента.
В трудна ситуация ни поставяш и нас така.
Както го чувстваш сега - така е сега. А за после... не се заричай. Утрото е по-мъдро.
Кажи и го и ти. Поне теб да послуша. Аз и бях казал§ и пример и бях дал с наши приятели- разведени. Как е възможо и с двете страни да се запазят добри отношения. Чавето не вярва в това. А аз- да.Мнемозина написа:Какво ли да ти кажа... не се знае кой ще затвори вратата и ще угаси лампата.
Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая, но очевидно е единственото възможно за теб в момента.
Както го чувстваш сега - така е сега. А за после... не се заричай. Утрото е по-мъдро.

Не само не е най-доброто, но е губещото. Чаве, веднъж вече ти го казах, казах ви го в оная тема и на двамата, точно преди да я изтрият. Казах ти за нашите, как като се разведоха, независимо че баща ми беше тоя който си тръгна, не спрях да го обичам, хем заряза майка ми с три деца точно като тебе. Любовта към единия няма нищо общо с любовта към другия. Като със спорещите тук. Нима не обичаш двама, които се мразят?!Мнемозина написа: Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая
йо хо, йо хо ....няма такъв написа:.. ти оставаш да гасиш лампата. Това беше. Чао!! И целувки. Ще ми е тъжно за това място, но то вече е зад гърба ми. Не ми пишете тук, няма да влизам. Не знам как се трие цял профил, като/ако науча - ще го направя... Имате ми телефона, скайпа, кю-то, мейла, адреса дори.. ако някой иска да ми каже нещо, нека е лично. Игрите, предателствата и меренето на ... его наистина ми е в повече. Искам да остана добър човек, личност и думите да не болят.
Виж, нямам свой личен опит вътре в такава ситуация, слава Богу.[unknown] написа:Кажи и го и ти. Поне теб да послуша. Аз и бях казал§ и пример и бях дал с наши приятели- разведени. Как е възможо и с двете страни да се запазят добри отношения. Чавето не вярва в това. А аз- да.Мнемозина написа:Какво ли да ти кажа... не се знае кой ще затвори вратата и ще угаси лампата.
Ако визираш мен - нямам интереси.няма такъв написа:.. ти оставаш да гасиш лампата. Това беше. Чао!! И целувки. Ще ми е тъжно за това място, но то вече е зад гърба ми. Не ми пишете тук, няма да влизам. Не знам как се трие цял профил, като/ако науча - ще го направя... Имате ми телефона, скайпа, кю-то, мейла, адреса дори.. ако някой иска да ми каже нещо, нека е лично. Игрите, предателствата и меренето на ... его наистина ми е в повече. Искам да остана добър човек, личност и думите да не болят.
Сега. Да обясна. Не е това. Ти го знаеш. Поне така си мисля. Не е това.. Няма да позволя никога повече на никого да ме ползва за боксова круша в пряк и преносен смисъл. Никога. Няма да позволя никога повече да бъде унижавана. Независимо дали е публично или не. Да се подиграват с чувствата и мислите ми. В един форум... Божеееее...Мнемозина написа: Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая, но очевидно е единственото възможно за теб в момента.
Съжалявам. Заричам се. Утрото е за мен и за децата, не и за революцията на Сет (сори, Сет, ама смени вахтата..)Мнемозина написа: В трудна ситуация ни поставяш и нас така.
![]()
Аз те уважавам!няма такъв написа:Сега. Да обясна. Не е това. Ти го знаеш. Поне така си мисля. Не е това.. Няма да позволя никога повече на никого да ме ползва за боксова круша в пряк и преносен смисъл. Никога. Няма да позволя никога повече да бъде унижавана. Независимо дали е публично или не. Да се подиграват с чувствата и мислите ми. В един форум... Божеееее...Мнемозина написа: Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая, но очевидно е единственото възможно за теб в момента.
Съжалявам. Заричам се. Утрото е за мен и за децата, не и за революцията на Сет (сори, Сет, ама смени вахтата..)Мнемозина написа: В трудна ситуация ни поставяш и нас така.
![]()

а кому е нужно да давате акъл?Мнемозина написа:Виж, нямам свой личен опит вътре в такава ситуация, слава Богу.[unknown] написа:Кажи и го и ти. Поне теб да послуша. Аз и бях казал§ и пример и бях дал с наши приятели- разведени. Как е възможо и с двете страни да се запазят добри отношения. Чавето не вярва в това. А аз- да.Мнемозина написа:Какво ли да ти кажа... не се знае кой ще затвори вратата и ще угаси лампата.
Вероятно се минава през такъв период и той е труден, не знам.
Всичко е въпрос на време може би.
Кой и къде е давал акъл?doktorka написа: а кому е нужно да давате акъл?
аз само да питам....
и то публично....
за лични взаимоотношения...

Не мисля, че някой тук е искал да те унижава. Даже не знам кое конкретно имаш предвид. Не можем всички да ти четем мислите и да знаем в детайли какво ти се случва извън ефир.няма такъв написа:Сега. Да обясна. Не е това. Ти го знаеш. Поне така си мисля. Не е това.. Няма да позволя никога повече на никого да ме ползва за боксова круша в пряк и преносен смисъл. Никога. Няма да позволя никога повече да бъде унижавана. Независимо дали е публично или не. Да се подиграват с чувствата и мислите ми. В един форум... Божеееее...Мнемозина написа: Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая, но очевидно е единственото възможно за теб в момента.
Ако ти трябва време да премислиш нещата - разбирам теняма такъв написа:П.П.1. Надявам се, че някои от вас все пак са били искрени!!!
И аз да се присъединя към това...holi_day написа: Никой няма за цел да те унижава
Не си внушавай подобни глупости

+1Мнемозина написа:
Не мисля, че някой тук е искал да те унижава. Даже не знам кое конкретно имаш предвид. Не можем всички да ти четем мислите и да знаем в детайли какво ти се случва извън ефир.
Просто искаш от нас да усещаме неща, за които може би нямаме сетива.
То пък кое ли е това "нас", като всеки си е различен и единомислие не може да се очаква. Но аз лично дори не бих се и сетила, че това може да не е Звеневия...
Както и да е. Едва ли има смисъл да те убеждавам. Дано размислиш все пак.
Чаве, излишни емоции.няма такъв написа:
Сега. Да обясна. Не е това. Ти го знаеш. Поне така си мисля. Не е това.. Няма да позволя никога повече на никого да ме ползва за боксова круша в пряк и преносен смисъл. Никога. Няма да позволя никога повече да бъде унижавана. Независимо дали е публично или не. Да се подиграват с чувствата и мислите ми. В един форум... Божеееее...
хе хе...Мнемозина написа:Аз пък не намирам за нужно да ти отговарям. Точно на теб. Отдавна.doktorka написа:ахм...Мнемозина написа:Ти ли питаш?doktorka написа: а кому е нужно да давате акъл?
аз само да питам....
и то публично....
за лични взаимоотношения...
Точно ти?
аз.
питам теб ( не Незнайко)...
Всичко е в ефир. Всичко. Извън ефира... само хубави неща, за щастие. Затова е крайно време да изчистя този дразнител.Мнемозина написа: Не мисля, че някой тук е искал да те унижава. Даже не знам кое конкретно имаш предвид. Не можем всички да ти четем мислите и да знаем в детайли какво ти се случва извън ефир.
То пък кое ли е това "нас", като всеки си е различен и единомислие не може да се очаква. Но аз лично дори не бих се и сетила, че това може да не е Звеневия...
А само ти ли не разбираш, че умишлено никой не я е поздравил?..няма такъв написа: Само аз ли знам, че Пипи има днес рожден ден и от снощи съм подложена на емоционална преса, а?? В ефир, Мнемо, в ефир...
Може и да си права, да виждам призраци. Нека, няма да ви развалям приятелската идилия с личните си драми.

аз я поздравих[unknown] написа:А само ти ли не разбираш, че умишлено никой не я е поздравил?..няма такъв написа: Само аз ли знам, че Пипи има днес рожден ден и от снощи съм подложена на емоционална преса, а?? В ефир, Мнемо, в ефир...
Може и да си права, да виждам призраци. Нека, няма да ви развалям приятелската идилия с личните си драми.
Да съм притиснат до стената. Аз мразя така...doktorka написа:аз я поздравих[unknown] написа:А само ти ли не разбираш, че умишлено никой не я е поздравил?..няма такъв написа: Само аз ли знам, че Пипи има днес рожден ден и от снощи съм подложена на емоционална преса, а?? В ефир, Мнемо, в ефир...
умишлено
тя Е човек.

Всички знаем, че Пипи има рожден ден, то си го пише отдолу в календара.няма такъв написа:Всичко е в ефир. Всичко. Извън ефира... само хубави неща, за щастие. Затова е крайно време да изчистя този дразнител.Мнемозина написа: Не мисля, че някой тук е искал да те унижава. Даже не знам кое конкретно имаш предвид. Не можем всички да ти четем мислите и да знаем в детайли какво ти се случва извън ефир.
Само аз ли знам, че Пипи има днес рожден ден и от снощи съм подложена на емоционална преса, а?? В ефир, Мнемо, в ефир...
Баси, тва са моите мисли...Мнемозина написа:Всички знаем, че Пипи има рожден ден, то си го пише отдолу в календара.няма такъв написа:Всичко е в ефир. Всичко. Извън ефира... само хубави неща, за щастие. Затова е крайно време да изчистя този дразнител.Мнемозина написа: Не мисля, че някой тук е искал да те унижава. Даже не знам кое конкретно имаш предвид. Не можем всички да ти четем мислите и да знаем в детайли какво ти се случва извън ефир.
Само аз ли знам, че Пипи има днес рожден ден и от снощи съм подложена на емоционална преса, а?? В ефир, Мнемо, в ефир...
Но че от снощи си подложена на емоционална преса... от кого? Въпросът ми е риторичен.
Не става дума за това, че ни разваляш приятелската идилия с личните си драми - то се случва само защото виждаш призраците тук, а ги виждаш, защото ги има у теб. Аз не ги виждам, сигурно защото много неща не знам. Вече почти нищо не знам. Предполагам, че и за другите е така, поне за повечето.
Не смесвай нещата... Тук никой не ти желае нищо лошо.

По нататък беше-holi_day написа: Чавдарчето е примерно дете, то (и така нататък - забравям аз)

Чавдарчето за малко да се фръцне[unknown] написа:По нататък беше-holi_day написа: Чавдарчето е примерно дете, то (и така нататък - забравям аз)
Чавдарчето е любимото ни другарче,
и никой зло не и желае,
напротив- ние всичко за нея
най- хубаво мечтаем...
и по- нататък... и аз забравих...
Аре продължете, който си спомня как беше.
Когато грешен е човек, и да греши се случва,holi_day написа: как може в някво малко съчинение
да има толкоз грешки, (губи ми се дума) но да има вдъхновение
Революцията другарко, е наставница суроваТака ли?? написа:Когато грешен е човек, и да греши се случва,holi_day написа: как може в някво малко съчинение
да има толкоз грешки, (губи ми се дума) но да има вдъхновение
Светците луди ги наричаме сред нас,
От днес нататък искам да съм луда,
И да оставя светостта на вас.
Не си помисляйте, че същата съм вече,
Обида и предателство гори,
Но ако щеш повярвай ми, човече,
Прераждането никак не боли!
така ли???? Сете, ти ся админ ли си, бе, брато?? Щото като почна да разгонвам последните мохикани от прерията, като останем с теб, копеле, последните рИволюционери, да няма после плач??Set написа:
Споко
Оставаш.
Къде иначе може да видиш толкоз морал
Аз нали са върнах от там дет ти искаш да ходиш.
Седи мирен да си водим революцията:lol:
Чакай да помисля в новото или в старото си амплоа да ти отговоря...Мнемозина написа: Кого ще разгонваш?
Кажи направо да си ходим и да се приключва.