Мнемо, Мнемооооооо ...

Все същите
Аватар
4avdar4e

Мнемо, Мнемооооооо ...

Мнение от 4avdar4e »

.. ти оставаш да гасиш лампата. Това беше. Чао!! И целувки. Ще ми е тъжно за това място, но то вече е зад гърба ми. Не ми пишете тук, няма да влизам. Не знам как се трие цял профил, като/ако науча - ще го направя... Имате ми телефона, скайпа, кю-то, мейла, адреса дори.. ако някой иска да ми каже нещо, нека е лично. Игрите, предателствата и меренето на ... его наистина ми е в повече. Искам да остана добър човек, личност и думите да не болят.

П.П. И, Мнемо, бях права: няма приятели, има (бизнес) интереси. Жалко!

П.П.1. Надявам се, че някои от вас все пак са били искрени!!! :kiss:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

И ти ли Чаве, и ти ли!:shocked:

пп Баси му, то не бе октомври, не бе чудо, а сме само още в началото.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Какво ли да ти кажа... не се знае кой ще затвори вратата и ще угаси лампата.

Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая, но очевидно е единственото възможно за теб в момента.
В трудна ситуация ни поставяш и нас така.

Както го чувстваш сега - така е сега. А за после... не се заричай. Утрото е по-мъдро. :lol:
:kiss:
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Мнемозина написа:Какво ли да ти кажа... не се знае кой ще затвори вратата и ще угаси лампата.

Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая, но очевидно е единственото възможно за теб в момента.

Както го чувстваш сега - така е сега. А за после... не се заричай. Утрото е по-мъдро. :lol:
....хе-хе
а реалистите
разучават калашник-а:rotfl24:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:Какво ли да ти кажа... не се знае кой ще затвори вратата и ще угаси лампата.

Кажи и го и ти. Поне теб да послуша. Аз и бях казал§ и пример и бях дал с наши приятели- разведени. Как е възможо и с двете страни да се запазят добри отношения. Чавето не вярва в това. А аз- да.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа: Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая
Не само не е най-доброто, но е губещото. Чаве, веднъж вече ти го казах, казах ви го в оная тема и на двамата, точно преди да я изтрият. Казах ти за нашите, как като се разведоха, независимо че баща ми беше тоя който си тръгна, не спрях да го обичам, хем заряза майка ми с три деца точно като тебе. Любовта към единия няма нищо общо с любовта към другия. Като със спорещите тук. Нима не обичаш двама, които се мразят?!
Стига вече, уморих се...
Изображение
Аватар
doktorka

Re: Мнемо, Мнемооооооо ...

Мнение от doktorka »

няма такъв написа:.. ти оставаш да гасиш лампата. Това беше. Чао!! И целувки. Ще ми е тъжно за това място, но то вече е зад гърба ми. Не ми пишете тук, няма да влизам. Не знам как се трие цял профил, като/ако науча - ще го направя... Имате ми телефона, скайпа, кю-то, мейла, адреса дори.. ако някой иска да ми каже нещо, нека е лично. Игрите, предателствата и меренето на ... его наистина ми е в повече. Искам да остана добър човек, личност и думите да не болят.

йо хо, йо хо ....
and a pirate's life for me...
and for you....

:winkw:

ще ставаме пиратки...
п.с. Радка да я вземем ли?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

[unknown] написа:

Кажи и го и ти. Поне теб да послуша. Аз и бях казал§ и пример и бях дал с наши приятели- разведени. Как е възможо и с двете страни да се запазят добри отношения. Чавето не вярва в това. А аз- да.
Виж, нямам свой личен опит вътре в такава ситуация, слава Богу.
Вероятно се минава през такъв период и той е труден, не знам.
Всичко е въпрос на време може би.
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

няма такъв написа:.. ти оставаш да гасиш лампата. Това беше. Чао!! И целувки. Ще ми е тъжно за това място, но то вече е зад гърба ми. Не ми пишете тук, няма да влизам. Не знам как се трие цял профил, като/ако науча - ще го направя... Имате ми телефона, скайпа, кю-то, мейла, адреса дори.. ако някой иска да ми каже нещо, нека е лично. Игрите, предателствата и меренето на ... его наистина ми е в повече. Искам да остана добър човек, личност и думите да не болят.

Ако визираш мен - нямам интереси.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая, но очевидно е единственото възможно за теб в момента.
Сега. Да обясна. Не е това. Ти го знаеш. Поне така си мисля. Не е това.. Няма да позволя никога повече на никого да ме ползва за боксова круша в пряк и преносен смисъл. Никога. Няма да позволя никога повече да бъде унижавана. Независимо дали е публично или не. Да се подиграват с чувствата и мислите ми. В един форум... Божеееее...
Мнемозина написа: В трудна ситуация ни поставяш и нас така.
Съжалявам. Заричам се. Утрото е за мен и за децата, не и за революцията на Сет (сори, Сет, ама смени вахтата..)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

няма такъв написа:
Мнемозина написа: Усещането "който не е с мен, е против мен" не знам дали е най-доброто в случая, но очевидно е единственото възможно за теб в момента.
Сега. Да обясна. Не е това. Ти го знаеш. Поне така си мисля. Не е това.. Няма да позволя никога повече на никого да ме ползва за боксова круша в пряк и преносен смисъл. Никога. Няма да позволя никога повече да бъде унижавана. Независимо дали е публично или не. Да се подиграват с чувствата и мислите ми. В един форум... Божеееее...
Мнемозина написа: В трудна ситуация ни поставяш и нас така.
Съжалявам. Заричам се. Утрото е за мен и за децата, не и за революцията на Сет (сори, Сет, ама смени вахтата..)
Аз те уважавам!
Чувствам се неловко, че трябва да го казвам, щото мислех, че го знаеш...

Изображение
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:
[unknown] написа:

Виж, нямам свой личен опит вътре в такава ситуация, слава Богу.
Вероятно се минава през такъв период и той е труден, не знам.
Всичко е въпрос на време може би.
а кому е нужно да давате акъл?
аз само да питам....
и то публично....
за лични взаимоотношения...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

doktorka написа: а кому е нужно да давате акъл?
аз само да питам....
и то публично....
Кой и къде е давал акъл?
Във всеки случай, аз не съм!!!
Последно промяна от Ън на 09.10.08, 21:46, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

няма такъв написа:
Не мисля, че някой тук е искал да те унижава. Даже не знам кое конкретно имаш предвид. Не можем всички да ти четем мислите и да знаем в детайли какво ти се случва извън ефир.

Просто искаш от нас да усещаме неща, за които може би нямаме сетива.
То пък кое ли е това "нас", като всеки си е различен и единомислие не може да се очаква. Но аз лично дори не бих се и сетила, че това може да не е Звеневия...

Както и да е. Едва ли има смисъл да те убеждавам. Дано размислиш все пак.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

аз само да питам....
и то публично....
Ти ли питаш?
Точно ти?
Panta rhei...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

няма такъв написа:П.П.1. Надявам се, че някои от вас все пак са били искрени!!! :kiss:
Ако ти трябва време да премислиш нещата - разбирам те
Ако това ще ти донесе хармония - нека ми липсват мненията ти
Но ако това е това е агресия - един вид да ме накажеш - сигурно съм го заслужила
Уморява ме толкова драматизъм
Помниш ли хоуп - като се дразни на нещо, скача и почва да чисти:-), къщата й блести от чистота - начи толкова лош е светът
но ку шъ съ терзаеш още повече, изтрий от съзнанието си ситуацията - кой какво казал, и те искам пак тук, нищо че те `имам` другаде
драсваш ред и казаното е заминало, забравено, избледяло

Никой няма за цел да те унижава
Не си внушавай подобни глупости
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:
аз само да питам....
и то публично....
Ти ли питаш?
Точно ти?
ахм...
аз.
питам теб ( не Незнайко)...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

holi_day написа: Никой няма за цел да те унижава
Не си внушавай подобни глупости
И аз да се присъединя към това...

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Мнемозина написа:
Не мисля, че някой тук е искал да те унижава. Даже не знам кое конкретно имаш предвид. Не можем всички да ти четем мислите и да знаем в детайли какво ти се случва извън ефир.

То пък кое ли е това "нас", като всеки си е различен и единомислие не може да се очаква. Но аз лично дори не бих се и сетила, че това може да не е Звеневия...

+1

:-)

пп Чаве, ти си знаеш!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
Мнемозина написа:
аз само да питам....
и то публично....
Ти ли питаш?
Точно ти?
ахм...
аз.
Аз пък не намирам за нужно да ти отговарям. Точно на теб. Отдавна.
Panta rhei...
esti

Мнение от esti »

няма такъв написа:
Чаве, излишни емоции.
Много му пука на който и да е, какво позволяваш и какво не.
Гледай себе си и си пести нервите.:kiss:

знам, знам....само аз липсвам тук.:shy:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:
doktorka написа:
Мнемозина написа:
аз само да питам....
и то публично....
Ти ли питаш?
Точно ти?
ахм...
аз.
Аз пък не намирам за нужно да ти отговарям. Точно на теб. Отдавна.
хе хе...
:lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Не мисля, че някой тук е искал да те унижава. Даже не знам кое конкретно имаш предвид. Не можем всички да ти четем мислите и да знаем в детайли какво ти се случва извън ефир.

Всичко е в ефир. Всичко. Извън ефира... само хубави неща, за щастие. Затова е крайно време да изчистя този дразнител.

Само аз ли знам, че Пипи има днес рожден ден и от снощи съм подложена на емоционална преса, а?? В ефир, Мнемо, в ефир...

Може и да си права, да виждам призраци. Нека, няма да ви развалям приятелската идилия с личните си драми.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

esti написа: Гледай себе си и си пести нервите.:kiss:
Ахъм. Трябваше да чуя Сноу и Грийн. :kiss:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

няма такъв написа: Само аз ли знам, че Пипи има днес рожден ден и от снощи съм подложена на емоционална преса, а?? В ефир, Мнемо, в ефир...

Може и да си права, да виждам призраци. Нека, няма да ви развалям приятелската идилия с личните си драми.
А само ти ли не разбираш, че умишлено никой не я е поздравил?..

Изображение
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

[unknown] написа:
няма такъв написа: Само аз ли знам, че Пипи има днес рожден ден и от снощи съм подложена на емоционална преса, а?? В ефир, Мнемо, в ефир...

аз я поздравих
умишлено
тя Е човек.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

doktorka написа:
[unknown] написа:

аз я поздравих
умишлено
тя Е човек.
Да съм притиснат до стената. Аз мразя така...

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

няма такъв написа:
Мнемозина написа: Не мисля, че някой тук е искал да те унижава. Даже не знам кое конкретно имаш предвид. Не можем всички да ти четем мислите и да знаем в детайли какво ти се случва извън ефир.

Всичко е в ефир. Всичко. Извън ефира... само хубави неща, за щастие. Затова е крайно време да изчистя този дразнител.

Само аз ли знам, че Пипи има днес рожден ден и от снощи съм подложена на емоционална преса, а?? В ефир, Мнемо, в ефир...

Всички знаем, че Пипи има рожден ден, то си го пише отдолу в календара.
Но че от снощи си подложена на емоционална преса... от кого? Въпросът ми е риторичен.
Не става дума за това, че ни разваляш приятелската идилия с личните си драми - то се случва само защото виждаш призраците тук, а ги виждаш, защото ги има у теб. Аз не ги виждам, сигурно защото много неща не знам. Вече почти нищо не знам. Предполагам, че и за другите е така, поне за повечето.

Не смесвай нещата... Тук никой не ти желае нищо лошо. :kiss:
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
няма такъв написа:

Всички знаем, че Пипи има рожден ден, то си го пише отдолу в календара.
Но че от снощи си подложена на емоционална преса... от кого? Въпросът ми е риторичен.
Не става дума за това, че ни разваляш приятелската идилия с личните си драми - то се случва само защото виждаш призраците тук, а ги виждаш, защото ги има у теб. Аз не ги виждам, сигурно защото много неща не знам. Вече почти нищо не знам. Предполагам, че и за другите е така, поне за повечето.

Не смесвай нещата... Тук никой не ти желае нищо лошо. :kiss:
Баси, тва са моите мисли... :lol:

Изображение
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

няма такъв написа: Съжалявам. Заричам се. Утрото е за мен и за децата, не и за революцията на Сет (сори, Сет, ама смени вахтата..)

Споко :kiss:

Оставаш. :kiss:

Къде иначе може да видиш толкоз морал:cool:

Аз нали са върнах от там дет ти искаш да ходиш.

Седи мирен да си водим революцията:lol:

Memento mori.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Set написа:Оставаш. :kiss:
Така е
Това е поръчение!
Чавдарчето е примерно дете, то (и така нататък - забравям аз)
Ф.Песоа

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

holi_day написа: Чавдарчето е примерно дете, то (и така нататък - забравям аз)
По нататък беше-
Чавдарчето е любимото ни другарче,
и никой зло не и желае,
напротив- ние всичко за нея
най- хубаво мечтаем...
и по- нататък... и аз забравих...
Аре продължете, който си спомня как беше. :lol:

Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

[unknown] написа:
holi_day написа: Чавдарчето е примерно дете, то (и така нататък - забравям аз)
По нататък беше-
Чавдарчето е любимото ни другарче,
и никой зло не и желае,
напротив- ние всичко за нея
най- хубаво мечтаем...
и по- нататък... и аз забравих...
Аре продължете, който си спомня как беше. :lol:
Чавдарчето за малко да се фръцне
(защо така внезапно полудя?!)
и форума си да остави пожела
Но като прочете туй сърдечно послание -
за нея намек и възвание -
през сълзи се смя
как може в някво малко съчинение
да има толкоз грешки, (губи ми се дума) но да има вдъхновение
- Как - рече си - шъ ги оставя в неведение?!
Яяяяя бързо във Нетландия при 3о4о-ланци
да се върна и да ги прегърна,
докато редовете редактирам
А чаве-то е детенце изпълнително,
другарите свои в тъмата не остави,
а с речник под мишницата се завърна
и когото прецени - с листовете му загърна
на мен - кориците ми подари - за отопление,
защото зимата не ще ме пощади
Ф.Песоа

Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Чаве, стой си тук...
не вярвам да има някой, който да не те цени и уважава.

Дори сред тези, които те мразят.

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

holi_day написа: как може в някво малко съчинение
Когато грешен е човек, и да греши се случва,
Светците луди ги наричаме сред нас,
От днес нататък искам да съм луда,
И да оставя светостта на вас.

Не си помисляйте, че същата съм вече,
Обида и предателство гори,
Но ако щеш повярвай ми, човече,
Прераждането никак не боли!
:grin::grin:
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Така ли?? написа:
holi_day написа: как може в някво малко съчинение
Когато грешен е човек, и да греши се случва,
Светците луди ги наричаме сред нас,
От днес нататък искам да съм луда,
И да оставя светостта на вас.

Не си помисляйте, че същата съм вече,
Обида и предателство гори,
Но ако щеш повярвай ми, човече,
Прераждането никак не боли!
:grin::grin:
Революцията другарко, е наставница сурова :kiss:
Memento mori.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Set написа: :kiss:

Споко :kiss:

Оставаш. :kiss:

Къде иначе може да видиш толкоз морал:cool:

Аз нали са върнах от там дет ти искаш да ходиш.

Седи мирен да си водим революцията:lol:

така ли???? Сете, ти ся админ ли си, бе, брато?? Щото като почна да разгонвам последните мохикани от прерията, като останем с теб, копеле, последните рИволюционери, да няма после плач??
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Така ли?? написа: така ли???? Сете, ти ся админ ли си, бе, брато?? Щото като почна да разгонвам последните мохикани от прерията, като останем с теб, копеле, последните рИволюционери, да няма после плач??
Кого ще разгонваш?

Кажи направо да си ходим и да се приключва.
Panta rhei...
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Така ли?? написа:
така ли???? Сете, ти ся админ ли си, бе, брато?? Щото като почна да разгонвам последните мохикани от прерията, като останем с теб, копеле, последните рИволюционери, да няма после плач??
Рангели уби ли съ!

Ни съм! Ама ш съ убия! :kiss:
Memento mori.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Мнемозина написа: Кого ще разгонваш?

Кажи направо да си ходим и да се приключва.
Чакай да помисля в новото или в старото си амплоа да ти отговоря...

Или да карам по Станиславски направо???

За разлика от всичките хора, които си тръгнаха, не и без моя намеса, в смисъл, участвах в съсипването на клуба индиректно (ако някой каже - директно- да му мисли!!!), не, не на клуба, на атмосферата в него, аз съм подвластна на сталинисткото нашокване на репата. Донт гив ъп...

Ако искате стойте, ако искате - махайте се, от днес нататък на мен, точно като на Сет, не ми пука за това място. Не и по оня начин от преди ... 2-3 часа. Това е, някои хора си постигнаха целта, а моята е да им помогна. Както е било винаги.
Публикувай отговор