Рем, мисля, че страницата, за която говоря е същата, от която ти си беше направил абонамента, ку не греше:?
NG
- frisky lioness
- Обратна връзка:
NG
Миналата година се абонирах през нета. И тази искам така, ама нещо...не си спомням
къде точно я свърших тази работа:shy: Някой ще получава ли списанието догодина?
Рем, мисля, че страницата, за която говоря е същата, от която ти си беше направил абонамента, ку не греше:?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да ги !~@#!@$!@%@#$^%#&^$*&^(*%&@$%#$@%@$#%#$@!%@#$5 и в страницата и в Саномата и в доставката. От 12 броя са ми доставили 7 след като съм бил достатъчно любезен и след това достатъчно нелюбезен по телефона. Благодаря. Тази година ще се абонирам от друго място. Ще ти потърся обаче страницата. Не я ли пише в последното списание?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти мъ уби:shocked: Как 7, бе?! Тия съ за утррепване:mad::evil: Ние цяла година нямамхме никакви проблеми с доставката. Да ти кажа, не е от страницата, а от фирмата, която всъщност се занимава с така направения вече абонамент по места. Ако и двамата сме се абонирали на едно и също място, а само ти си имал проблеми.......Remmivs написа:Да ги !~@#!@$!@%@#$^%#&^$*&^(*%&@$%#$@%@$#%#$@!%@#$5 и в страницата и в Саномата и в доставката. От 12 броя са ми доставили 7 след като съм бил достатъчно любезен и след това достатъчно нелюбезен по телефона. Благодаря. Тази година ще се абонирам от друго място. Ще ти потърся обаче страницата. Не я ли пише в последното списание?
Виж моля те за страницата. Мързи ме да ходя до някой пощенски клон. Намерихме онзи ден някакви в нета, ама пък аз от тях имам лоши спомени от преди доста години-Артефакт
Не съм видяла в последния брой какво пише....Тази сутрин на будка за вестници видях нов брой, дето ние още не сме го получили.....:?:blink:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Re: NG
Днес си купих последния брой (статия за тракийските съкровища в България, карта на планетите) и там пише (за абонамента):frisky lioness написа:Миналата година се абонирах през нета. И тази искам така, ама нещо...не си спомнямкъде точно я свърших тази работа:shy: Някой ще получава ли списанието догодина?
до 15-ти - във всяка пощенска станция
до 20-ти - в Геопортал (София) - тел 981 5396
до 22.12 - Артефакт, Близнаци, Братя Герини прес, Доби прес, Книжарница Пингвини
37.50 е год. абонамент + подарък 11 карти.
Такива ми ти работи
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вчера я свърших тази работа с абонамента:-)ELBI написа:
Такива ми ти работи

Да я бе свършила и за мене... сега трябва се мъча...frisky lioness написа:Вчера я свърших тази работа с абонамента:-)ELBI написа:
Такива ми ти работи
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи ти требе 10-15 минути и..............си готов:-)ELBI написа: Оказа се, че едното офис дето става абонамент е на нашта улица...

Искаш да кажеш, че за толкова време ще ме оправиш?frisky lioness написа:Значи ти требе 10-15 минути и..............си готов:-)ELBI написа: Оказа се, че едното офис дето става абонамент е на нашта улица...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Зависи. И за по-малко може ако е спешно:lol::lol::lol:ELBI написа:Искаш да кажеш, че за толкова време ще ме оправиш?frisky lioness написа:Значи ти требе 10-15 минути и..............си готов:-)ELBI написа: Оказа се, че едното офис дето става абонамент е на нашта улица...

Не съм се съмнявал за секунда в твоите способности. Просто не знам как вървят при теб експерсните услуги. И ... не заради цената ... просто предпочитам да не е набързоfrisky lioness написа:Зависи. И за по-малко може ако е спешно:lol::lol::lol:ELBI написа:Искаш да кажеш, че за толкова време ще ме оправиш?frisky lioness написа:Значи ти требе 10-15 минути и..............си готов:-)ELBI написа: Оказа се, че едното офис дето става абонамент е на нашта улица...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нали? Бързата работа-срам за майстора" Защо ли обаче всики бързи/експресни услуги са по-скъпиELBI написа:
Не съм се съмнявал за секунда в твоите способности. Просто не знам как вървят при теб експерсните услуги. И ... не заради цената ... просто предпочитам да не е набързо

А ти си майсторка...frisky lioness написа:Нали? Бързата работа-срам за майстора" Защо ли обаче всики бързи/експресни услуги са по-скъпиELBI написа:
Не съм се съмнявал за секунда в твоите способности. Просто не знам как вървят при теб експерсните услуги. И ... не заради цената ... просто предпочитам да не е набързо
Кога ще ни черпите ПА? Кога да идваме при вас (пък ще видим какви бавни/бързи предлагате...
- Dark Angel
аз, таковато, ненам що си припомних филма "Парола Риба Меч"frisky lioness написа:Зависи. И за по-малко може ако е спешно:lol::lol::lol:ELBI написа:Искаш да кажеш, че за толкова време ще ме оправиш?frisky lioness написа:Значи ти требе 10-15 минути и..............си готов:-)ELBI написа: Оказа се, че едното офис дето става абонамент е на нашта улица...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ораганизирайте се (кат гледам тва го умеете) и............ние ви чакаме. На линия сме. Нали док?! Аз до 30-ти съм в ПловдивELBI написа:
Кога ще ни черпите ПА? Кога да идваме при вас (пък ще видим какви бавни/бързи предлагате...)

А после накъде ще хвашащ??:shocked:frisky lioness написа: Ораганизирайте се (кат гледам тва го умеете) и............ние ви чакаме. На линия сме. Нали док?! Аз до 30-ти съм в Пловдив
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ку ни ми мине котка път.........Трявна, там някъде4avdar4e написа:А после накъде ще хвашащ??:shocked:frisky lioness написа: Ораганизирайте се (кат гледам тва го умеете) и............ние ви чакаме. На линия сме. Нали док?! Аз до 30-ти съм в Пловдив