NG

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

NG

Мнение от frisky lioness »

Миналата година се абонирах през нета. И тази искам така, ама нещо...не си спомням :huhthink: къде точно я свърших тази работа:shy: Някой ще получава ли списанието догодина?

Рем, мисля, че страницата, за която говоря е същата, от която ти си беше направил абонамента, ку не греше:?
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Да ги !~@#!@$!@%@#$^%#&^$*&^(*%&@$%#$@%@$#%#$@!%@#$5 и в страницата и в Саномата и в доставката. От 12 броя са ми доставили 7 след като съм бил достатъчно любезен и след това достатъчно нелюбезен по телефона. Благодаря. Тази година ще се абонирам от друго място. Ще ти потърся обаче страницата. Не я ли пише в последното списание?
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Ето това е обявено в последния брой:

За абонамент

Но има ограничение до 20.12.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Remmivs написа:Да ги !~@#!@$!@%@#$^%#&^$*&^(*%&@$%#$@%@$#%#$@!%@#$5 и в страницата и в Саномата и в доставката. От 12 броя са ми доставили 7 след като съм бил достатъчно любезен и след това достатъчно нелюбезен по телефона. Благодаря. Тази година ще се абонирам от друго място. Ще ти потърся обаче страницата. Не я ли пише в последното списание?
Ти мъ уби:shocked: Как 7, бе?! Тия съ за утррепване:mad::evil: Ние цяла година нямамхме никакви проблеми с доставката. Да ти кажа, не е от страницата, а от фирмата, която всъщност се занимава с така направения вече абонамент по места. Ако и двамата сме се абонирали на едно и също място, а само ти си имал проблеми.......:blink: На нас списанието ни го носеше пощаджийката, дето си ни носи по принцип всичката поща.....

Виж моля те за страницата. Мързи ме да ходя до някой пощенски клон. Намерихме онзи ден някакви в нета, ама пък аз от тях имам лоши спомени от преди доста години-Артефакт :bad:

Не съм видяла в последния брой какво пише....Тази сутрин на будка за вестници видях нов брой, дето ние още не сме го получили.....:?:blink:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

На мен не ми хареса! Гола вода беше.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

и на мен не особено
но за дечките е добре
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа:На мен не ми хареса! Гола вода беше.
Доставката или списанието??? Щото нашия младеж го изчита от кора до кора, събира ги и си ги препрочита:-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:Ето това е обявено в последния брой:

За абонамент

Но има ограничение до 20.12.
А, е тва беше. Благодаря :58:
Изображение

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ние кпуваме, т.е. най-вече аз щото движа пеша

мисълта за примамливо стърчащи списания от пощенската кутия ме отказва веднагически от идеи за абонамент
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:На мен не ми хареса! Гола вода беше.
Тоя брой специално носи критика, нещо не можа да ме грабне, щото писаха за неща дето си ги знаем или щото очакванията бяха голями...:(
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Dark написа:ние кпуваме, т.е. най-вече аз щото движа пеша

мисълта за примамливо стърчащи списания от пощенската кутия ме отказва веднагически от идеи за абонамент
И аз така, купувам, от сергия, там работи една женица две - три годинки не и достигат до пенсия...
Аватар
ELBI

Re: NG

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:Миналата година се абонирах през нета. И тази искам така, ама нещо...не си спомням :huhthink: къде точно я свърших тази работа:shy: Някой ще получава ли списанието догодина?

Рем, мисля, че страницата, за която говоря е същата, от която ти си беше направил абонамента, ку не греше:?
Днес си купих последния брой (статия за тракийските съкровища в България, карта на планетите) и там пише (за абонамента):

до 15-ти - във всяка пощенска станция
до 20-ти - в Геопортал (София) - тел 981 5396

до 22.12 - Артефакт, Близнаци, Братя Герини прес, Доби прес, Книжарница Пингвини

37.50 е год. абонамент + подарък 11 карти.

Такива ми ти работи
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ELBI написа:
Такива ми ти работи
Вчера я свърших тази работа с абонамента:-)
Изображение

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
ELBI написа:
Такива ми ти работи
Вчера я свърших тази работа с абонамента:-)
Да я бе свършила и за мене... сега трябва се мъча...:blum: Оказа се, че едното офис дето става абонамент е на нашта улица...:blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ELBI написа: Оказа се, че едното офис дето става абонамент е на нашта улица...:blum:
Значи ти требе 10-15 минути и..............си готов:-)
Изображение

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
ELBI написа: Оказа се, че едното офис дето става абонамент е на нашта улица...:blum:
Искаш да кажеш, че за толкова време ще ме оправиш? :cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ELBI написа:
frisky lioness написа:
Зависи. И за по-малко може ако е спешно:lol::lol::lol:
Изображение

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
ELBI написа:
frisky lioness написа:
Не съм се съмнявал за секунда в твоите способности. Просто не знам как вървят при теб експерсните услуги. И ... не заради цената ... просто предпочитам да не е набързо :blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ELBI написа:
Не съм се съмнявал за секунда в твоите способности. Просто не знам как вървят при теб експерсните услуги. И ... не заради цената ... просто предпочитам да не е набързо :blum:
Нали? Бързата работа-срам за майстора" Защо ли обаче всики бързи/експресни услуги са по-скъпи :huhthink:
Изображение

Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

щото иначе купуваш на едро :harhar:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

frisky lioness написа:
ELBI написа:
Нали? Бързата работа-срам за майстора" Защо ли обаче всики бързи/експресни услуги са по-скъпи :huhthink:
А ти си майсторка...:blum:

Кога ще ни черпите ПА? Кога да идваме при вас (пък ще видим какви бавни/бързи предлагате...:cool:)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа:
ELBI написа:
frisky lioness написа:
аз, таковато, ненам що си припомних филма "Парола Риба Меч" :rotfl24:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

ELBI написа:
Кога ще ни черпите ПА? Кога да идваме при вас (пък ще видим какви бавни/бързи предлагате...:cool:)
Ораганизирайте се (кат гледам тва го умеете) и............ние ви чакаме. На линия сме. Нали док?! Аз до 30-ти съм в Пловдив
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Ораганизирайте се (кат гледам тва го умеете) и............ние ви чакаме. На линия сме. Нали док?! Аз до 30-ти съм в Пловдив
А после накъде ще хвашащ??:shocked:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
frisky lioness написа: Ораганизирайте се (кат гледам тва го умеете) и............ние ви чакаме. На линия сме. Нали док?! Аз до 30-ти съм в Пловдив
А после накъде ще хвашащ??:shocked:
Ку ни ми мине котка път.........Трявна, там някъде:grin:
Изображение

Публикувай отговор