Формата

Все същите
Аватар
wild_moon

Формата

Мнение от wild_moon »

Формата над съдържанието или дали целта оправдава/онеправдава средствата (б@си ква изобщо пък беше целта!? то кой ли помни...)

Неуютно ти е. Искаш нещо да промениш, но не знаеш какво. Няма как да е самия теб, ти си прекалено съвършен. Къде ти!? Почваш ремонт - у вас или пък където и да е, където си се чувстваш като у дома си, само да е извън тебе. Ей сега ти е паднало да си отмъстиш на съседите. Ами така де, все някой трябва да го отнесе. Къртене, прах, дупки по стените, вибрации с магнитут 3.7 по скалата на Рихтер. Важното е да разтовариш агресията си! Мърморещи съседи. Пак ти е криво. Никакъв напредък с ремонта. Но на теб какво ти дреме - крив ти е света! И шъ го оправиш, неговата мама! Вече няколко съседа отекоха. Отиде и стената на съседа от ляво. И той нещо ти е крив. Ама то няма някой, който да не ти е крив де. По-важното е да ги изкараш из нерви - всички до един! Вече не помниш защо, то никой не помни. Съседът пък щото е голям зевзек, а и кибритлия си купи също дрелка и почна да пробива, кърти и прочее. Той не заради дупките, ами един вид отпор да даде. И така неколко съседа. От време на време пробиваш и на пода, не защото ти трябват дупки там, а щото не поносяш съседката отдолу. Тя пък идва и се опитва да ти обясни, че не може така. Хак да й е, казваш си с ехидна усмивка. Аааааама ха, искала да диша, тая за ква се взема! А останалите съседки и тях под списък ги караш. И така до кога?

Дали това, че си си сложил шапка, направена от вестник "Литературная газета", постелил си на пода пропагандни плакати и си си подпрял дрелката на няколко тома философска литература те прави Месия?
То пък и на кой ли му дреме!?

п.п. Всякаква прилика със сибития и факти от действителността е напълно случайна. Просто си упражнявам перото. Нали целта оправдавала средствата!?

п.п.п. Опаааа! Без да искам си пуснах мислите на лаудспийкър... Ама ти не ми обръщай внимание де, драскай си. И аз така. Гледай само да сме в различни теми, че прахоляка нещо ми пречи да дишам.

п.п.п.п. Ако нещо ти дойде акъла в главата, дай да седнем да поговорим като хората в градинката пред блока. Чувам, че и ти и съседите сте готини хора, всеки по свой начин. Ще ми се да вярвам, че все още е така.:-)
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
jazz

Мнение от jazz »

формата е временна
таланта е вечен :lol:
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

Аз съм изкарвала късмет с крадливи съседи .
Но като цяло са много мили хора( я олио ще подат , я прилеп ще изгонят ) - глей край какви нигодяи живееш , уайлд муун !
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Формата

Мнение от bead_ »

wild_moon написа:
п.п. Всякаква прилика със сибития и факти от действителността е напълно случайна. Просто си упражнявам перото. Нали целта оправдавала средствата!?

.:-)
ако писането за ремонт води до фактическо избягване на ремонта и духовен катарзис - средствата няколко пъти са оправдани.
бе, направо си въплъщение на юнговата /и на още куп момци кат него/ идея за психотерапия чрез изкуство в по-брутален вариант
just perfect
esti

Мнение от esti »

bead_ написа:ако писането за ремонт води до фактическо избягване на ремонта и духовен катарзис - средствата няколко пъти са оправдани.
бе, направо си въплъщение на юнговата /и на още куп момци кат него/ идея за психотерапия чрез изкуство в по-брутален вариант
Пак уби рибата. :grin:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

wild_moon написа:Формата над съдържанието или дали целта оправдава/онеправдава средствата (б@си ква изобщо пък беше целта!? то кой ли помни...)
ГЕНИАЛНО!!!!!

:lovekiss: :lovekiss: :lovekiss:

П.П. Подпис и под изказването на Змея!

П.П. Вчера беше сладкодумецът Грийн, днес ти!
Ей за такива неща си струва!
Аватар
eti4ka

Мнение от eti4ka »

п.п.п.п. Ако нещо ти дойде акъла в главата, дай да седнем да поговорим като хората в градинката пред блока. Чувам, че и ти и съседите сте готини хора, всеки по свой начин. Ще ми се да вярвам, че все още е така.:-)[/quote]

я по добре в градинката пред блока...... ще ти кажа за мойте съседи, ама не тук че е прашно.....:grin:

благодаря!!! умееш да ги казваш нещата........ :batting:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Аз теми с толкова много мръсни думи НЕ чета :wbee:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

В тази тема не ми остава нищо друго, освен да се изтегна блажено под топлите лъчи на всемирната любов и хармония, :beach:
после, след като се позатопля,
ще разхладя ходила в морето от кристално-чиста нравственост и духовна извисеност.
Ще вляза внимателно, и ще заплувам към каменистия бряг на мъдрите мисли,
където ще се гмуркам за литературни находки.
Мислено ще разтварям грубоватите им метафорични черупки, в търсене на бисерите на истинското прозрение....

ПП О, фриволна грухталност!:rotfl24:

ПП/1 Приликата с действителни лица и събития е случайна или неволна.

ПП/2 Просто си изпробвам клавиатурата, защото й бяха опадали копчетата,
и не знаех дали съм ги подредила правилно.:grin:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Амаранта написа: ПП/2 Просто си изпробвам клавиатурата, защото й бяха опадали копчетата,
Ох, ох, днес само се кикотя.. Луничке, сори, малко спам..

Та, Ама Ранто :winkw: По едно време работех с една мацка, току-що приключила кариерата си на манекенка и станала шеф на офис (Куелю още не беше популярен в Б-я, не ме питай, не знам :grin:). Та тя беше поръчала фирмени визитки, на които офисът се намираше на ул. "Витошка" и др. такива (а дори не беше блондинка, маамустара:shy:).

Що се сетих? Щото периодически си разглобяваше клавуатурката и ужасяващо съсредоточено почистваше всяко бутонче с тампонче и спирт. Отнемаше й доста време, дни даже да го прави. Изпитвах истинско, най-дълбоко и човешко съчуствие като .. почнеше да ги реди обратно :rotfl24::rotfl24:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Амаранта написа:В тази тема не ми остава нищо друго, освен да се изтегна блажено под топлите лъчи на всемирната любов и хармония, :beach:
после, след като се позатопля,
ще разхладя ходила в морето от кристално-чиста нравственост и духовна извисеност.
Ще вляза внимателно, и ще заплувам към каменистия бряг на мъдрите мисли,
където ще се гмуркам за литературни находки.
Мислено ще разтварям грубоватите им метафорични черупки, в търсене на бисерите на истинското прозрение....

ПП О, фриволна грухталност!:rotfl24:

ПП/1 Приликата с действителни лица и събития е случайна или неволна.

ПП/2 Просто си изпробвам клавиатурата, защото й бяха опадали копчетата,
пп/2...
справяш се добре.
с клавиатурата ...
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Амаранта написа:
Виждам разпознала си се в някой от образите щом така уютно се чувстваш в темата! Дори си се изтегнала тука :lol:
Сарказмът ти само се зъби и няма как да ме засегне. Търсиш неща, които не са вложени като смисъл само, за да не би да стане така, че да не си се изказала по темата в подобаващ стил :lol: Заповядай, то затова са форумите - всеки да се изкаже.

Само не се опитвай да ми вменяваш роли, които аз не съм избрала или пък играла. Не съм от драм състава. Аз мога и на себе си да погледна с чувство за хумор - както виждаш част съм от ремонтната група и не се опитвам да соча правия или кривия път! Просто моя път :-)
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

4avdar4e написа: Ох, ох, днес само се кикотя.. Луничке, сори, малко спам..
Ама нямаш грижи, чувствай се като у дома си! Нали сме си вкъщи :lol:
Само дръж по-здраво чашката с кафето, щото като почнат пак с дрелките и може да ти отиде кафенцето зян :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

wild_moon написа:
Амаранта написа:
Виждам разпознала си се в някой от образите щом така уютно се чувстваш в темата! Дори си се изтегнала тука :lol:
Сарказмът ти само се зъби и няма как да ме засегне. Търсиш неща, които не са вложени като смисъл само, за да не би да стане така, че да не си се изказала по темата в подобаващ стил :lol: Заповядай, то затова са форумите - всеки да се изкаже.

....
Ееее, споко де. Изпробвах си клавиатурата, казах вече.:winkw:
Но ти благодаря за поканата де, пак ще пиша.:grin:
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Амаранта написа:
Ееее, споко де. Изпробвах си клавиатурата, казах вече.:winkw:
Но ти благодаря за поканата де, пак ще пиша.:grin:
дръж се естествено, нали сме си вкъщи! :lol:
прави каквото ти душа иска, всички сме така.
ей на и на теб едно кафенце, Гаспода ги раздава :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

wild_moon написа: Ама нямаш грижи, чувствай се като у дома си! Нали сме си вкъщи :lol:
Само дръж по-здраво чашката с кафето, щото като почнат пак с дрелките и може да ти отиде кафенцето зян :lol:
Тенкс! Аз нямам проблеми със съседите, те имат с мен :grin::grin:
Пък и кафе по това време е как да го кажа, неприлично някак :-)

П.П. Ти нещо дръпната ли ми се струваш тия дни или това е само ... илюзия?? :kiss:
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

4avdar4e написа:
П.П. Ти нещо дръпната ли ми се струваш тия дни или това е само ... илюзия?? :kiss:
Аааа, няма такова нещо. Нито съм дръпната, нито съм раздърпана :blum:
Може някой бушон да ми е прегрял, но тва е щото ей го на 7 часа е, а аз съм още на тръстиката... иначе съм си същата гарга :-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

wild_moon написа: Може някой бушон да ми е прегрял, но тва е щото ей го на 7 часа е, а аз съм още на тръстиката... иначе съм си същата гарга :-)
Как те разбирам... уджас, мен това ме чака от .. утре (ъгейн както се казва), ама със страшнаааааа сила :crying:
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

4avdar4e написа:
Как те разбирам... уджас, мен това ме чака от .. утре (ъгейн както се казва), ама със страшнаааааа сила :crying:
Нищо, важно е трудовият ентусиазъм да не секва и бушоните да не изгарят тотално! :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Боде формата, понякога. Единство се получава защото съдържанието също боде. А противоречието иде от там, че бодливостта може да доставя удоволствие! :-)
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

- написа:П.П. Вчера беше сладкодумецът Грийн, днес ти!
Ей за такива неща си струва!
Анджък!
Правилно!
Другото са просто някакви съмнения...
Струва си и това е!:kiss:
Чети внимателно кво ти пиша, но дваж по-внимателно това, което си написала тук.:kiss:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Всъщност много формално формализирате формата :lol:

Всъщност:rotfl24:
Memento mori.
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Set написа:Всъщност много формално формализирате формата :lol:

учим се от тебе, Вожде! :pray:

п.п. Ще ми се да прочета някое наистина твое изречение. Не от онези фермани с копи пейст или тези знаково-схематичните с изполягалите човечета. Ще ми се да поговоря с теб :-)
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:Боде формата, понякога. Единство се получава защото съдържанието също боде. А противоречието иде от там, че бодливостта може да доставя удоволствие! :-)
Веднъж давах пример как се пишело - беше закачка към Рем и Незнайни, та тогава споменах, че като се остави многоточие, та секи да може да довърши в мислите си и да се съгласи; като се остави място за съмнение/варианти (аз слагам "ку" или "ку така или ку иначе:); и присъства "понякога" нещата стават точни хаха
Ей това твоето "понякога" дава верността на единството и няма как да не се съгласиш, че понякога е така и естествено понякога е иначе.:cool:
Ку се вгледаме - боде формата, понякога. Единство се получава, защото съдържанието също боде... А противоречието, иде оттам, че бодливостта може да доставя удоволствие! :-) Плагиатствам си.
Ф.Песоа

Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Изображение

формата....
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

wild_moon написа:

п.п. Ще ми се да прочета някое наистина твое изречение. Не от онези фермани с копи пейст или тези знаково-схематичните с изполягалите човечета. Ще ми се да поговоря с теб :-)
аз подозирам , че като мълчи и се съблича е по секси , за ко ти е да ти говори :rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
глей какви драми предизвиква :grin:
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Barbie написа:
wild_moon написа:

аз подозирам , че като мълчи и се съблича е по секси , за ко ти е да ти говори :rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
формата...
:winkw:
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

wild_moon написа:

Всъщност :rotfl24:

Всъщност копи пейста е превилегия на дедко :cool:

Аз пъ си говоря с Амаранта и си се разбираме точ в точ.

Ти културна ли си? :cool:

Memento mori.
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Barbie написа:
аааа, мерси. няма нужда да ми се съблича! достатъчно се разголи и без друго :lol:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

4avdar4e написа: Щото периодически си разглобяваше клавуатурката и ужасяващо съсредоточено почистваше всяко бутонче с тампонче и спирт. Отнемаше й доста време, дни даже да го прави. Изпитвах истинско, най-дълбоко и човешко съчуствие като .. почнеше да ги реди обратно :rotfl24::rotfl24:
Хмммм И аз го правя това понякога... Само че ред по ред. Като зе замисля даже с удоволствие. Невъобразимо много прахоляк се събира... Дискомфортно ми е като ги има...
Ф.Песоа

Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Barbie написа:
wild_moon написа:

Ти ся май нещо закъснаваш за дискотеката :grin:

Memento mori.
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

не ме пускат днеска :(
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

wild_moon написа:
Barbie написа:
аааа, мерси. няма нужда да ми се съблича! достатъчно се разголи и без друго :lol:
Ти ся ще искаш да ти ударя и една патка, щот съм ловец.

Memento mori.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

Barbie написа:не ме пускат днеска :(
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Ми иди на млечен бар тогаз :grin:

Memento mori.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Set написа:
wild_moon написа:
Barbie написа:

за мен може ли глиган?
повече месо има,а и някак към паткит питая сестрински чувства...
:shy:
плииииййййзззз
Аватар
wild_moon

Мнение от wild_moon »

Set написа:

Всъщност копи пейста е превилегия на дедко :cool:

Аз пъ си говоря с Амаранта и си се разбираме точ в точ.

Ти културна ли си? :cool:

Е и ти я придърпваш тая привилегия периодично :lol:
а каква съм аз трудно можеш да разбереш, ако подходиш с рогата напред.
то май за всички ни се отнася. каквото повикало такова се обадило.
но от толкова много ехо не мож си чуем приказката. :lol:
иначе тука си е старата история - създаване на излишни потенциали, махала и такива работи... но няма да те занимавам със Зеланд тази вечер и няма да изнасям беседи :-)
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

doktorka написа:
Set написа:
wild_moon написа:
Barbie написа:

за мен може ли глиган?
плииииййййзззз
аз обичам зайчета :)
такива крехки ... :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

doktorka написа:
Set написа:
wild_moon написа:
Barbie написа:

за мен може ли глиган?
плииииййййзззз
Абе да нямам сто ръце! :grin:

Ще ви оправям наесен :lol:

Memento mori.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Barbie написа:аз обичам зайчета :)
такива крехки ... :)
за теб е ясно...
то вкуса се оформя с годините...
имаш още време,докато разбереш кое си "струва"...
:blum:
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

всъщност :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
То е късна есен !
И фризерът е празен .
докторке , ти какъв дивеч каза , че искаш :) я ме посъветвай :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Публикувай отговор