Кремиковци

Все същите
Аватар
Green Light

Кремиковци

Мнение от Green Light »

Ако преди една година беше мъдрото решение да се тръгне към преструктуриране и към освобождаване на площадките на "Кремиковци", сега трябва да има кураж правителството да вземе това решение, за което говорим, защото този кураж ще спаси и част от производството на комбината, и голяма част от работниците, и ще даде възможност софиянци да дишат по-чист въздух.
Другото е една агония, която и ние ще плащаме, което е изключително неприятен вариант, и аз не бих се съгласил никога", изтъкна своите виждания за решението на драмата със завода главният архитект на столицата.
http://bulgaria.actualno.com/news_191565.html

Сори, че само цитат праскам тука и толко, обаче този цитат изцяло изразява мнението ми по въпроса. Докога тва абсолютно губещо недоразумение ще продължава да ми трови въздуха? Половината прах във въздуха на София идва от димовете на Кремиковци. Да речеш - супер печелившо е и затова да търпиме, а то, братче, от 20 години трупа дългове! Металургичен комбинат там където няма железна руда? Сетих се! Те нали с кораби я прекарват рудата, та може би Кремиковци е тука заради пристанището.
Ебаси идиотщината, ебаси чудото
Аватар
4avdar4e

Re: Кремиковци

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Ебаси идиотщината, ебаси чудото
Ей ся Цветанка го коментира горе-долу така: що, бе, аджеба, за едно частно предприятие правителството прави тук отстъпчица, там - отстъпчище, а за парното и топлата вода на хората - не??? :evil::evil:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

4avdar4e написа:
Green Light написа: Ебаси идиотщината, ебаси чудото
Ей ся Цветанка го коментира горе-долу така: що, бе, аджеба, за едно частно предприятие правителството прави тук отстъпчица, там - отстъпчище, а за парното и топлата вода на хората - не??? :evil::evil:
Коя е Цветанка? По БТВ джурналистката ли?
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:Коя е Цветанка? По БТВ джурналистката ли?
Ризова, по Нова

пфу, изтървах предаването
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Коя е Цветанка? По БТВ джурналистката ли?
Ризова, Нова, едно от малкото останали :(публицистични предавания "На четири очи"..
С гусин Костов си говореха, с Ботьо Ботев... Интересно, както обикновено.

Аз си имам часове, в които телевизорът е само мой и на никого не го давам, нежно го обгръщам с ръце, допирам буза до екрана и ... :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

4avdar4e написа:
Green Light написа: Коя е Цветанка? По БТВ джурналистката ли?
Ризова, Нова, едно от малкото останали :(публицистични предавания "На четири очи"..
С гусин Костов си говореха, с Ботьо Ботев... Интересно, както обикновено.

Аз си имам часове, в които телевизорът е само мой и на никого не го давам, нежно го обгръщам с ръце, допирам буза до екрана и ... :lol:
С Ботьо Ботев го гледах. Бе предавнето- хубаво, ама Ботьо много взе да се вживява в криминални романи. Едно време колко го харесвах тоя. Взе да ми пада в очите.
Преди тва за Кремиковци ли говореха? Жалко изтървал съм, ма едва ли щях нещо различно да мисля
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа: Преди тва за Кремиковци ли говореха? Жалко изтървал съм, ма едва ли щях нещо различно да мисля
Абе, за разни неща.. Но тя пътьом го вметна това, че правителството за пореден път мери с двоен аршин. Щото енергоразпределителните дружества, видите ли, са частни, държавата няма право да се меси. Ами що се меси при Кремиковци тогава, а???

Днес четох една интересна статия и понеже хич нямам време да я преразкажа, а ме вчепетли, ей ся ще я намеря...

http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001101

Има интересни неща (не за Кремиковци, ама сетих се ей така...)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
Днес четох една интересна статия и понеже хич нямам време да я преразкажа, а ме вчепетли, ей ся ще я намеря...

http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001101

Има интересни неща (не за Кремиковци, ама сетих се ей така...)
Този го харесвам, ама сигурно само щото е философ. :grin:
Странно е как можеш да харесаш статия, чийто смисъл не ти допада.

Обаче пък седмицата ми започна хубаво. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

кофти е ситуацията в момента и Кремиковци би могъл да работи единствено на загуба
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 22.12.08, 18:54, променено общо 1 път.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Капинчо написа:Кремиковце не е бивало да бъде създаден.
Най-доброто, което може да се направи е да се разруши напълно и погребе. След 50 години земята ще може да се ползва.

Да, знам - 6000 работници. В БТК съкратиха 12000 работници. Измряха ли. Тц.
да бе да:blum:
ако не беше създадено тва братчед къде щяха да ме лашнат по разпределение ?
кремиковци по мое време имаше 25000 щат бре
кво е тва бтк с 12000
внимателно с цифрите:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Публикувай отговор