Кремиковци
- Green Light
Кремиковци
Ако преди една година беше мъдрото решение да се тръгне към преструктуриране и към освобождаване на площадките на "Кремиковци", сега трябва да има кураж правителството да вземе това решение, за което говорим, защото този кураж ще спаси и част от производството на комбината, и голяма част от работниците, и ще даде възможност софиянци да дишат по-чист въздух.
Другото е една агония, която и ние ще плащаме, което е изключително неприятен вариант, и аз не бих се съгласил никога", изтъкна своите виждания за решението на драмата със завода главният архитект на столицата.
http://bulgaria.actualno.com/news_191565.html
Сори, че само цитат праскам тука и толко, обаче този цитат изцяло изразява мнението ми по въпроса. Докога тва абсолютно губещо недоразумение ще продължава да ми трови въздуха? Половината прах във въздуха на София идва от димовете на Кремиковци. Да речеш - супер печелившо е и затова да търпиме, а то, братче, от 20 години трупа дългове! Металургичен комбинат там където няма железна руда? Сетих се! Те нали с кораби я прекарват рудата, та може би Кремиковци е тука заради пристанището.
Ебаси идиотщината, ебаси чудото
Другото е една агония, която и ние ще плащаме, което е изключително неприятен вариант, и аз не бих се съгласил никога", изтъкна своите виждания за решението на драмата със завода главният архитект на столицата.
http://bulgaria.actualno.com/news_191565.html
Сори, че само цитат праскам тука и толко, обаче този цитат изцяло изразява мнението ми по въпроса. Докога тва абсолютно губещо недоразумение ще продължава да ми трови въздуха? Половината прах във въздуха на София идва от димовете на Кремиковци. Да речеш - супер печелившо е и затова да търпиме, а то, братче, от 20 години трупа дългове! Металургичен комбинат там където няма железна руда? Сетих се! Те нали с кораби я прекарват рудата, та може би Кремиковци е тука заради пристанището.
Ебаси идиотщината, ебаси чудото
Re: Кремиковци
Ей ся Цветанка го коментира горе-долу така: що, бе, аджеба, за едно частно предприятие правителството прави тук отстъпчица, там - отстъпчище, а за парното и топлата вода на хората - не???Green Light написа: Ебаси идиотщината, ебаси чудото
- Green Light
Коя е Цветанка? По БТВ джурналистката ли?4avdar4e написа:Ей ся Цветанка го коментира горе-долу така: що, бе, аджеба, за едно частно предприятие правителството прави тук отстъпчица, там - отстъпчище, а за парното и топлата вода на хората - не???Green Light написа: Ебаси идиотщината, ебаси чудото:evil:
Ризова, по НоваGreen Light написа:Коя е Цветанка? По БТВ джурналистката ли?
пфу, изтървах предаването
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ризова, Нова, едно от малкото останалиGreen Light написа: Коя е Цветанка? По БТВ джурналистката ли?
С гусин Костов си говореха, с Ботьо Ботев... Интересно, както обикновено.
Аз си имам часове, в които телевизорът е само мой и на никого не го давам, нежно го обгръщам с ръце, допирам буза до екрана и ...
- Green Light
С Ботьо Ботев го гледах. Бе предавнето- хубаво, ама Ботьо много взе да се вживява в криминални романи. Едно време колко го харесвах тоя. Взе да ми пада в очите.4avdar4e написа:Ризова, Нова, едно от малкото останалиGreen Light написа: Коя е Цветанка? По БТВ джурналистката ли?публицистични предавания "На четири очи"..
С гусин Костов си говореха, с Ботьо Ботев... Интересно, както обикновено.
Аз си имам часове, в които телевизорът е само мой и на никого не го давам, нежно го обгръщам с ръце, допирам буза до екрана и ...
Преди тва за Кремиковци ли говореха? Жалко изтървал съм, ма едва ли щях нещо различно да мисля
Абе, за разни неща.. Но тя пътьом го вметна това, че правителството за пореден път мери с двоен аршин. Щото енергоразпределителните дружества, видите ли, са частни, държавата няма право да се меси. Ами що се меси при Кремиковци тогава, а???Green Light написа: Преди тва за Кремиковци ли говореха? Жалко изтървал съм, ма едва ли щях нещо различно да мисля
Днес четох една интересна статия и понеже хич нямам време да я преразкажа, а ме вчепетли, ей ся ще я намеря...
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001101
Има интересни неща (не за Кремиковци, ама сетих се ей така...)
Този го харесвам, ама сигурно само щото е философ.4avdar4e написа:
Днес четох една интересна статия и понеже хич нямам време да я преразкажа, а ме вчепетли, ей ся ще я намеря...
http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0001101
Има интересни неща (не за Кремиковци, ама сетих се ей така...)
Странно е как можеш да харесаш статия, чийто смисъл не ти допада.
Обаче пък седмицата ми започна хубаво.
Panta rhei...
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
да бе да:blum:Капинчо написа:Кремиковце не е бивало да бъде създаден.
Най-доброто, което може да се направи е да се разруши напълно и погребе. След 50 години земята ще може да се ползва.
Да, знам - 6000 работници. В БТК съкратиха 12000 работници. Измряха ли. Тц.
ако не беше създадено тва братчед къде щяха да ме лашнат по разпределение ?
кремиковци по мое време имаше 25000 щат бре
кво е тва бтк с 12000
внимателно с цифрите
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“