да, поведението на трол.esti написа:А Сет явно е напипал нещо болезнено и затова реакциите са толкова бурни.
Мъжката тема - таковата...
Последно промяна от Semiramis на 31.10.08, 11:41, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Dark Angel
Хмммм, е тогаз целия тоз маскарад де го играят нимфите е бил ненуженdoktorka написа:ma za vietnamkite da ti obqsnq.Set написа:Ей ама тук за култура ли говорим или за виетнамки
Всъщност
rajdat si bebetata sushtiq razmer kato nashite bebeta..
shte reche ...vse edin i suht razmer sme i nie..
Всъщност
Memento mori.
- Dark Angel
Ма деди е пич бе. Той нали е мъж. Ще ми го каже мъжкатаlatrevw написа:абсолютно несъвместмо е да се прави аналогия, според менesti написа: Видя ли Дарк, какво е написала за Капин?
Ако някой напише нещо такова за теб, какво ще стане?
Предполагам последното, което ще направиш е да тръгнеш с борба да доказваш, че не си миризлива.
А Сет явно е напипал нещо болезнено и затова реакциите са толкова бурни.
кво болезнено е напипал, бе
че не сме културни и как ни заболя като ни казаха в очите:lol::lol:
моята реакция е бурна, защото от както се държи така, клуба опустя, ей това е, и защото ми е адски неприятно да обижда Мнемо и да нарича Капин "деди"
А мнемо ако не е културна - сори....
Всъщност.
Memento mori.
за днес стига ли ти? че трябва да бягам, ще потраеш до довечера, ако още не ти е начесано еготоSet написа:
Ма деди е пич бе. Той нали е мъж. Ще ми го каже мъжката
Всъщност.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Колко ми лииииипсваааа, начинъъъът по койтооооо ....latrevw написа:за днес стига ли ти? че трябва да бягам, ще потраеш до довечера, ако още не ти е начесано еготоSet написа:
Ма деди е пич бе. Той нали е мъж. Ще ми го каже мъжката
Всъщност.
Всъщност довечера ме няма, че си чистя оръжията и си подготвям нещата за лов. Но ти може да ми пожелаеш успех и сега
Всъщност
Memento mori.
чак пък благодарностиesti написа:Трябва да сме му благодарни, че се появи и сега имаме с кого/какво да оправдаем опустяването на клуба. Нищо, че не съвпада по време...latrevw написа:
моята реакция е бурна, защото от както се държи така, клуба опустя, ей това е
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Dark Angel написа:със или без няма разликаSet написа: Ооооо Сиси Боата!
Да излизаш без змията!
Всъщност
Последно промяна от Semiramis на 31.10.08, 11:51, променено общо 1 път.
ох, беее, не си търся виновник за всички беди, ясно ми е, че ние си направихме каквото си направихмеesti написа:Трябва да сме му благодарни, че се появи и сега имаме с кого/какво да оправдаем опустяването на клуба. Нищо, че не съвпада по време...latrevw написа:
моята реакция е бурна, защото от както се държи така, клуба опустя, ей това е
той се включи в подходящ момент
би ли ми обяснила поведението към Мнемо?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аз па ако каеш че съм в лоши с теб ще излъжеш пред всичкиSssssssssssssssss написа:Dark Angel написа:със или без няма разликаSet написа: Ооооо Сиси Боата!
Да излизаш без змията!
Всъщност
точно, затова разни хора предпочитат да са в добри отношения с мен, ма ако ставаше такааа
Всъщност
Memento mori.
успех, ти си истински мъж, докажи се още веднъж, осигури прехраната, ние ще ти измием краката и ще изпием водатаSet написа: Всъщност довечера ме няма, че си чистя оръжията и си подготвям нещата за лов. Но ти може да ми пожелаеш успех и сега
Всъщност
Такова нещо не искам.latrevw написа:успех, ти си истински мъж, докажи се още веднъж, осигури прехраната, ние ще ти измием краката и ще изпием водатаSet написа: Всъщност довечера ме няма, че си чистя оръжията и си подготвям нещата за лов. Но ти може да ми пожелаеш успех и сега
Всъщност
Аз от вас искам само любов и още нещо
Всъщност:rotfl24:
Memento mori.
-
Дядо Капинчо
приятелско, адекватно за клуба, приятно, да четеш и да се кефишesti написа: И какво е поведението му?
ести... не разбирам
не ми задавай въпроси, аз търся отговори, ако искаш да ми отговориш, кажи, иначе няма смисъл да си разменяме ненужни реплики
Моите вини съм си ги признала. Много чатя във форума. Мога да се "появявам" и в други варианти.esti написа:Защо не?holi_day написа: чак пък благодарности
Нямаше да е приятно да търсим причините в себе си.
Той е доста удобен в момента.
Кажи за теб?
За другите?
Кой го обвинява него? В какво?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Капинчо написа:Лат, не се коси за мен. Аз обичам да ме наричат "деди". Хем мило, хем уважително някак си. Едно време точно дядото е бил на върха на йерархията в задругата, ако ми позволите тази асоциация.latrevw написа: моята реакция е бурна, защото ... ми е адски неприятно да ... нарича Капин "деди"
ПП Извинете, че се обаждам без да ме питате. Аз тихичко ще изляза. Вие си говорете, говорете си.
Всъщност
Memento mori.
не той.esti написа:Да си оправдаем кусурите с теб.Set написа:
За кво бе!![]()
Ако се разпаднем ти ще си виновен, а ние ще сме чисти, като сълзи.
Жертви на простотията....
толерирането на простотията ни разпада.
аз не се кося заради тебКапинчо написа: Лат, не се коси за мен. Аз обичам да ме наричат "деди". Хем мило, хем уважително някак си. Едно време точно дядото е бил на върха на йерархията в задругата, ако ми позволите тази асоциация.
ПП Извинете, че се обаждам без да ме питате. Аз тихичко ще изляза. Вие си говорете, говорете си.
самата дума не ме дразни, дразни ме отношението
п.п. извинявам се и на лелече, ако си бях държала устата затворена, нямаше да предизвикам този задушевен разговор
Задавам въпрос, за да мога да ти отговоря - какво му е отношението към Мнемо?latrevw написа:приятелско, адекватно за клуба, приятно, да четеш и да се кефишesti написа: И какво е поведението му?
ести... не разбирам
не ми задавай въпроси, аз търся отговори, ако искаш да ми отговориш, кажи, иначе няма смисъл да си разменяме ненужни реплики
Показва, че не я харесва?
Това налага ли непременно някакво обяснение?
Всички ли трябва да се харесваме и прехласваме помежду си?
И аз не разбирам....
КААААК БЕЕЕЕ!esti написа:Задавам въпрос, за да мога да ти отговоря - какво му е отношението към Мнемо?latrevw написа:приятелско, адекватно за клуба, приятно, да четеш и да се кефишesti написа: И какво е поведението му?
ести... не разбирам
И аз не разбирам....
Аз я харесвам в културната и форма
Когато некултурно не ми отговаря ми е тъжно.
Всъщност
Memento mori.
колко пъти да кажа, че не обвинявам Сет за разпдането на клуба.esti написа:Да си оправдаем кусурите с теб.Set написа:
За кво бе!![]()
това значи ли, че трябва да си мълча по темите му
за да не ставам смешно-тъжна във вашите очите
А в кво ме обвинявашlatrevw написа:колко пъти да кажа, че не обвинявам Сет за разпдането на клуба.esti написа:Да си оправдаем кусурите с теб.Set написа:
За кво бе!![]()
това значи ли, че трябва да си мълча по темите му
за да не ставам смешно-тъжна във вашите очите
Всъщност
Memento mori.
ох, аз май на китайски говоряesti написа: Задавам въпрос, за да мога да ти отговоря - какво му е отношението към Мнемо?
И аз не разбирам....
ми дай тогава всеки да започне да се държи така с всеки, когото не харесва
ще стане приказка
Какво да ти кажа за мен, моята вина ли?holi_day написа: Моите вини съм си ги признала. Много чатя във форума. Мога да се "появявам" и в други варианти.
Кажи за теб?
За другите?
Кой го обвинява него? В какво?
Моята вина е, че ми липсва смелост и сила за някои неща.
Ако ги имах отдавна нямаше да съм тук.
А за него какво, не се ли вижда, че е враг номер 1 в момента....
-
Дядо Капинчо
mi tooo..latrevw написа:ох, аз май на китайски говоряesti написа: Задавам въпрос, за да мога да ти отговоря - какво му е отношението към Мнемо?
И аз не разбирам....
ми дай тогава всеки да започне да се държи така с всеки, когото не харесва
ще стане приказка
temata beshe z akitajkite i za vietnamkite...
ma vie suvsem q opleskahte....