Set написа:
Риди палячи батко.
Смей се палячо.
Ама това е малко тъжно.
Всъщност

Ри е на френски, мислех че и на италиански е същото. Тъжно ли ти е? Защо? Ти май забрави, че си тук за да се смееш? Аплодисментите също са част от играта, хубаво е че ги има, но не е много важно. Един истински палячо се забавлява, самият той, публиката е от значение само за подаване на диалог. Аз ти го подадох- грешна дума- смей се, това е важно и отговорно, не го забравяй, забавлявай се. Какво да бъде следващото? Някой ще иска да се похвали, че знае интересни факти от физиката. Слушай внимателно, винаги ще се издъни и ще има смех, смех. Може би някой е свирил на кларинет(аз съм) или обой? Ако го подхванеш както трябва, гаранция, че няма да знае я началото на Рапсодия в синьо, я някоя музикална псувня, винаги ще го хванеш, само трябва достатъчно да го предизвикваш. Следват- знаем - модата и парфюмите, тук начините за забавление са безкрай. За картините и художниците- ма веднага. Бе дай да ти подам аз направо реплика- Каналето театър ли беше или кво? Смешно е, всичко е повод за смях, хората са прости, по- прости от нас, ясни са като две и две и чакай да ти кажа най- смешното - глупави, защото им се говори, пък правят грешки. Мислят си че могат да лафят е така безнаказано и да се правят на интересни. Те шми разправят на мене че ебали. Бе кой ебали, бе? Те шми разправят че нещо знаят, ха. Непрекъснато бъркат, пънат се, бъркат, и после пак се пънат и ебаси майтапа- пак бъркат. А грешките на хората са супер смешно нещо.
Само един проблем има, според мен. Много често трябва да си го напомняш това, че се забавляваш, щото на- забравяш.