П.П. Тва горе вАжи само, ако връщането от Планина не се финализира в Пирогов или травматология на Горна Баня, де
На 29-ти
На 29-ти
декември, ще съм в Сф от сутринта, та чак до 23 часа нощес...на връщане от Рила. Който иска да ме/ни види да праща тел. на лич.бел.
П.П. Тва горе вАжи само, ако връщането от Планина не се финализира в Пирогов или травматология на Горна Баня, де
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: На 29-ти
Kent написа:декември, ще съм в Сф от сутринта, та чак до 23 часа нощес...на връщане от Рила. Който иска да ме/ни види да праща тел. на лич.бел.![]()
cool
Нема се чупиш, ей!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пу-пу-пу Как можа да го кажеш/да си го помислиш това....Kent написа: П.П. Тва горе вАжи само, ако връщането от Планина не се финализира в Пирогов или травматология на Горна Баня, де
Няма да те видя, жалко:( Весело изкарване:-):winkw: И ......чакаме фотки:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Пу-пу-пу Как можа да го кажеш/да си го помислиш това....
Няма да те видя, жалко:( Весело изкарване:-):winkw: И ......чакаме фотки:-)[/quote]
Ми за Велик Ден сме в Орехово /отново/, та има и време за срещи
Няма да те видя, жалко:( Весело изкарване:-):winkw: И ......чакаме фотки:-)[/quote]
Ми за Велик Ден сме в Орехово /отново/, та има и време за срещи
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Dark Angel
пратих бележка, ама говорех по телефона - може на кафе, на късно кафе, абе по някое време през деняKent написа:декември, ще съм в Сф от сутринта, та чак до 23 часа нощес...на връщане от Рила. Който иска да ме/ни види да праща тел. на лич.бел.![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ми за Велик Ден сме в Орехово /отново/, та има и време за срещиKent написа:Пу-пу-пу Как можа да го кажеш/да си го помислиш това....
Няма да те видя, жалко:( Весело изкарване:-):winkw: И ......чакаме фотки:-)
Това чак напролет докторе, има време:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Чупенето забранено!!!Kent написа:декември, ще съм в Сф от сутринта, та чак до 23 часа нощес...на връщане от Рила. Който иска да ме/ни види да праща тел. на лич.бел.![]()
Желая ти прекрасно изкарване в Планината!
Ако ходиш на Рила по ски/борд повод/причина/екипировка/пускане (а не пешеходен туризъм) ... и няма причина да има нежелани свидетели (причините може да са руси, брюнетки и т.н.) + ако има сняг ... може да се опитам да стана след купона предната вечерKent написа:декември, ще съм в Сф от сутринта, та чак до 23 часа нощес...на връщане от Рила. Който иска да ме/ни види да праща тел. на лич.бел.![]()
Горното може да важи и за други желаещи да запълним 29-ти със снегови спорт...Приемат се от начинаещи до експерти!
Инак - сега ти пускам и биляжка...