На 29-ти

Все същите
Аватар
Kent
Обратна връзка:

На 29-ти

Мнение от Kent »

декември, ще съм в Сф от сутринта, та чак до 23 часа нощес...на връщане от Рила. Който иска да ме/ни види да праща тел. на лич.бел. :grin:
П.П. Тва горе вАжи само, ако връщането от Планина не се финализира в Пирогов или травматология на Горна Баня, де :twisted:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Звенения

Re: На 29-ти

Мнение от Звенения »

Kent написа:декември, ще съм в Сф от сутринта, та чак до 23 часа нощес...на връщане от Рила. Който иска да ме/ни види да праща тел. на лич.бел. :grin:
П.П. Тва горе вАжи само, ако връщането от Планина не се финализира в Пирогов или травматология на Горна Баня, де :twisted:

cool :grin:

Нема се чупиш, ей! :cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Kent написа: П.П. Тва горе вАжи само, ако връщането от Планина не се финализира в Пирогов или травматология на Горна Баня, де :twisted:
Пу-пу-пу Как можа да го кажеш/да си го помислиш това....

Няма да те видя, жалко:( Весело изкарване:-):winkw: И ......чакаме фотки:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Пу-пу-пу Как можа да го кажеш/да си го помислиш това....

Няма да те видя, жалко:( Весело изкарване:-):winkw: И ......чакаме фотки:-)[/quote]

Ми за Велик Ден сме в Орехово /отново/, та има и време за срещи :-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Kent написа:декември, ще съм в Сф от сутринта, та чак до 23 часа нощес...на връщане от Рила. Който иска да ме/ни види да праща тел. на лич.бел. :grin:
пратих бележка, ама говорех по телефона - може на кафе, на късно кафе, абе по някое време през деня :-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Kent написа:Пу-пу-пу Как можа да го кажеш/да си го помислиш това....

Няма да те видя, жалко:( Весело изкарване:-):winkw: И ......чакаме фотки:-)
Ми за Велик Ден сме в Орехово /отново/, та има и време за срещи :-)[/quote]

Това чак напролет докторе, има време:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Чупенето забранено!!!

Желая ти прекрасно изкарване в Планината!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Ако ходиш на Рила по ски/борд повод/причина/екипировка/пускане (а не пешеходен туризъм) ... и няма причина да има нежелани свидетели (причините може да са руси, брюнетки и т.н.) + ако има сняг ... може да се опитам да стана след купона предната вечер :blum:

Горното може да важи и за други желаещи да запълним 29-ти със снегови спорт...Приемат се от начинаещи до експерти!

Инак - сега ти пускам и биляжка...:blum:
Публикувай отговор