скачайки от сайт в сайт попаднах на това

Все същите
Аватар
Dark Angel

скачайки от сайт в сайт попаднах на това

Мнение от Dark Angel »

Изображение

комунизъмъ не ме кефи
ич
премного е взел

но не ме кефи и звездата на земята :(
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

А алеята на славата?

Изображение

:0ff:

Извън темата, но се чудех къде да го пусна - има лека връзчица със звездицата.
Защото сме социалисти!

Да живее БСП! Дано по-дълго тази партия просъществува, за да можем да й се нарадваме максимално на неадекватните изпълнения. И ако случката с трамвайното клипче можеше да бъде поставена в графата „Най-смешните домашни видеоклипове на България”, то книгата на другаря Станишев „Защото сме социалисти” следва да се причисли към безсмислените трудове.
Фактът, че това книжле се раздавало безплатно на пленума на БСП е ясно доказателство за неговата стойност. Пък и още от корицата ти става ясно, че не бива да четеш книгата, защото на една снимка са събрани хора, които не са един за друг. Много се извинявам, но допреди 25 години слушането на „Бийтълс” беше противозаконно в България. Наказваха за това, биеха, наричаха те с лоши епитети. И изведнъж Сергей Станишев се накиприл до символа на свободата и демокрацията Джон Ленън. Това си е жива наглост – дете на партийно величие от ЦК, човек, който е израсъл с облагите на червената върхушка да си мисли, че има нещо общо с Джон Ленън.
Това не е единственото несъответствие, защото на корицата виждаме още Стинг, Нелсън Мандела, борци за правата на чернокожите и много други свободолюбиви люде. И нашият Станишев се наредил барабар с тях. БКП, а после и БСП никога не са били символ на свободата в България. Няма как партията създала концентрационните лагери, избила хиляди в измислен Народен съд, откраднала частната собственост, да си разрешава наглостта да използва лицата на всепризнати световни демократи.
Освен всичко се правят и много фалшиви внушения във въпросното четиво. А именно, че едва ли не БСП е равно на лейбъристката партия в Англия или на демократическата в САЩ. Това са пълни измишльотини. Общото между Обама и Станишев е, че и двамата носят костюми. И с това се изчерпва всичко.
Иначе Обама си е американски патриот, въпреки че има нещо кенийско в кръвта си. Докато Сергей Станишев по принцип е чист българин, но незнайно защо със съветската фамилия Дмитриевич.
Пич, имаш още много хляб да изядеш, докато стигнеш хората от корицата на книгата ти! Те сега ти водят с една обиколка....
Деян Михайлов
Корица на книгата:

Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

алея на славата като чуя си представям военно гробище....
пролели кръвта си за свободата

малко от америчко ме кефи
затова и изпитвам доволство че младежа не учи в американския колеж

а за Станишев и сие - не знам, но тия хора са ми смешни
и както са ми смешни ме и плашат щото народа върви като стадо насам-натам без да гледа
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

БоЕВ написа: Извън темата, но се чудех къде да го пусна - има лека връзчица със звездицата.
Оня ден неккъв си (ни го знам, ни го познавам, ни го запомних), ама от висшите в БСП, беше при Лора. И тя го пита за тая прословута корица, кво търсят Ленън, Стинг и сие.. Мрън, мрън, ма накрая вика "Ами така го е видял художникът в крайна сметка...". Да се смееш ли, да плачеш ли :mad:

А снощи имаше убийствена пародия на клипа в "Господари на ефира", с алюзия към "Пич, сбъркал си рейса", смяла съм се до сълзи :rotfl24::rotfl24:

Неам думи, Боев, неам :(
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

всъщност, корицата е просто ужасна
и срамна
и Станишев изобщо няма място на нея
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

То за това трябва да се ходи да се гласува. За да ги няма повече точно тези смешници по върховете. Защото всеки един неподаден глас е един в повече точно в техните урни.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

да
съгласна съм за гласуването
Аватар
Глас в пустиня

Dark Angel написа: и както са ми смешни ме и плашат щото народа върви като стадо насам-натам без да гледа
Плашещо е да - особено като знаеш, че хора от нашето поколение, включително и от тук списващите са им фенове.
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:
Неам думи, Боев, неам :(
То си е за рев направо.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

maggot написа:То за това трябва да се ходи да се гласува. За да ги няма повече точно тези смешници по върховете. Защото всеки един неподаден глас е един в повече точно в техните урни.
кАжи му на Гаспода, че ме побърква с неговото негласуване

а Станишев разби всичките илюзии, които са имала за него. А толкоз харесвам "жена му". Чудя се защо ли (и дали) не му е казала нещо по темата предварително?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

Dark Angel написа:всъщност, корицата е просто ужасна
и срамна
Станишев изобщо никъде няма място - доколкото знам, няма един ден трудов стаж преди да стане премиер.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа:
и срамна
Станишев изобщо никъде няма място - доколкото знам, няма един ден трудов стаж преди да стане премиер.
айде бе, дали е верно това?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

maggot написа:То за това трябва да се ходи да се гласува. За да ги няма повече точно тези смешници по върховете. Защото всеки един неподаден глас е един в повече точно в техните урни.
Нямам пропуск...даже и ББ съм го бил три пъти на тая игра.:grin:

Обаче все се каня да питам Грийна за новото шеф на СДС - интересни работи чувам за него.:roll:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Обаче все се каня да питам Грийна за новото шеф на СДС - интересни работи чувам за него.:roll:
я разкажи, ако ти се пише, че аз напоследък ни вестници чета, ни телевизионни изяви гледам

а съм заклет седесар
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа:
и срамна
айде бе, дали е верно това?
Журналист на свободна практика - дали е работа?
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
БоЕВ написа: Обаче все се каня да питам Грийна за новото шеф на СДС - интересни работи чувам за него.:roll:
я разкажи, ако ти се пише, че аз напоследък ни вестници чета, ни телевизионни изяви гледам

а съм заклет седесар
Грийн трябва да каже - той е по напред с материала.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Журналист на свободна практика - дали е работа?
е що да не е работа, аз съм "преводач на свободна практика" :-)

но въпросът е, че никога не съм чувала да се изявявал като журналист, пишел е в "Дума" ли :lol:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

latrevw написа:кАжи му на Гаспода, че ме побърква с неговото негласуване

а Станишев разби всичките илюзии, които са имала за него. А толкоз харесвам "жена му". Чудя се защо ли (и дали) не му е казала нещо по темата предварително?
Ха! Всеки си има някакво вътрешно убеждение защо прави това или онова. Ако Гаспода до сега не е убеден, че трябва да гласува, то и Господа няма да помогне :grin:

Бе четох нейде, че бил леворък, па момата му - и тя - обратна. Инак и аз я харесвам - мъжко момиче е. По е мъж от него поне - то може и за това да са се събрали :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 17:34, променено общо 1 път.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

и мен Станишевата невяста ме кефи много
просто е страхотна (в това което виждам разбира се)
и да, по мъж е от него със сигурност
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 17:34, променено общо 1 път.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Имаш ли предпочитания?

само едно - да гласуваш!
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
но въпросът е, че никога не съм чувала да се изявявал като журналист,...
Там е и отговора.:lol:
Аватар
Глас в пустиня

maggot написа:... мъжко момиче е. По е мъж от него поне ...:lol:
Тва щот има мустаци ли?:grin:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

БоЕВ написа: Тва щот има мустаци ли?:grin:
Къде? :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
само едно - да гласуваш!
Мани не го карай, тоя е червен и у чревцата.:lol:

Как мислиш навремето се правеше кариера без да си партиен член и без да си писал тук-там за колеги, каква музика слушат, какви вицове си разказват....:cool:

Ама много си наивна!:grin:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

БоЕВ написа: Как мислиш навремето се правеше кариера без да си партиен член и без да си писал тук-там за колеги, каква музика слушат, какви вицове си разказват....:cool:

абе има и изключения :lol: - баща ми

но никога не съм обичала изключенията, защото само потвърждават правилото
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

latrevw написа:
БоЕВ написа: Как мислиш навремето се правеше кариера без да си партиен член и без да си писал тук-там за колеги, каква музика слушат, какви вицове си разказват....:cool:

абе има и изключения :lol: - баща ми

И моят.
Вече не е изключение.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 17:35, променено общо 1 път.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 17:35, променено общо 1 път.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: абе има и изключения :lol: - баща ми

има разбира се
и моят е изключение, жив и здрав да е :-)
баща му враг на народа
Последно промяна от Dark Angel на 25.11.08, 14:52, променено общо 1 път.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
latrevw написа:

а съм заклет седесар
Грийн трябва да каже - той е по напред с материала.
Нищо не знам. Кого са избрали? Изборите не трябваше ли да са през декември?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Станишев ще яхне кризата, той го показа, каза го открито, а ако се замислите то си е и логично. Най- логичното нещо на света. Либералната идея, идеята на свободния, саморегулиращ се пазар доведе до сегашната криза. Това, тази идея е нещо в което твърдо вярвах, тя се изповядва от "моите" десни партии. "Освободи предприемача, помогни му, дай най- обща посока на инициативата, там където е изгодно на държавата, там дай преференции и само стой и гледай как хората се замогват, има работа, инфраструктурата се оправя и т.н." Да ама тва улете! Ясно стана, че без регулация нещата не могат да станат другояче. Регулацията и плановата икономика, обаче, са в идейната платформа, на другите, левите. На бесепарите.
Аз мисля че и тая икономика претърпя крах, ама иди го обяснявай това по средата на сегашната криза. Затова бат Серго ще ни надува главата сега 5 месеца с това, как тяхната "здраво стъпила на земята" икономическа платформа ще оправи нещата. И понеже, както вече съм казвал, тълпата не знае средно положение, а само крайности, сега ще улетиме в планирането и регулациите. В цял свят. Но, дет се вика - в частност- и тук!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

да, регулирана икономика чака света
аз също мисля така
ще се ограничат много свободи
за да се гарантират някакви свободи
абе Станишев добре се насочва и както казах по-горе ем ми е смешно, ем ми се плаче
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа: Нищо не знам. Кого са избрали? Изборите не трябваше ли да са през декември?
Мартин Димитров - вдигна се шум сякаш са го избрали.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

кати ни натепат чипове у личните карти
и сме почти готови за филмите у фантастиката
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Quid написа:кати ни натепат чипове у личните карти
Споко. Ше доде и момент дето ше ни ги тепат и зад ушето
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа:
Quid написа:кати ни натепат чипове у личните карти
Споко. Ше доде и момент дето ше ни ги тепат и зад ушето
И кво? Нема да има нужда да си пишем?? Направо ще си пращаме мисли??? :rotfl24::rotfl24:

Пу-пу, страхотия си е :(
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа: Нищо не знам. Кого са избрали? Изборите не трябваше ли да са през декември?
Мартин Димитров - вдигна се шум сякаш са го избрали.
Ми търся, търся, май няма, бе Боев! На 18ти са си изборите.
1. Иван Георгиев Сотиров
2. Румен Димитров Христов
3. Александър Йорданов Александров
4. Мартин Димитров Димитров
5. Петър Георгиев Паунов
6. Цоньо Георгиев Ботев
http://www.sds.bg/bg/publications/read/528?type=13

Бе, изпята е тяхната за тия избори.(не тия, де, ами парламентарните) Не мога да възлагам надежди на партия, за която цел в живота е да мине 4%. Ако попитам в СДС, дали ще почне някакъв съществен дебат по осъвременяване на либерализма, те няма да разберат за какво говоря, изобщо. Не знам! Със собствен ум си мисля за тези неща, тва се лаская, че винаги го правя, що се отнася до общесвени въпроси. И как не. То никъде не пише и никой не говори за това, което ме интересува в политиката. Какво се променя в либералната стратегия? Ще чакаме бизнеса ли, да даде тон, или обратното- политиката да има някаква цел, все пак за хора, за общество, за социум и отношенията вътре става въпрос. Хубаво е да се гледа бизнеса, но това ли е единственото което трябва да бъде индикатор за дясната политика в тоя свят? 100%, ли? Кога ще почне разговора за това? Абсолютно дясната политика умря, само аз ли го виждам? Къде са разговорите, дебатите по темата?
Сега излизат интересни бизнес партии. На мен ми харесват, умно говорят, вътре в темата са. За корупция, парите от ЕС, за грешките и тъпотиите на досегашните управляващи, бе много ми харесват. Ама не са политически, тия партии. Бизнес са! А управлението на една страна трябва да бъде с дългосрочна стратегия. За 200, примерно години. Айде преувеличавам, пак, не са 200, по- малко са, обаче пак са много за една бизнес стратегия. Политици трябват. И бизнесмени, също, но и политици. Е тва ми е болката понастоящем. Няма политици, които да говорят нещата, които ме интересуват. И още по- ясно, и още по- право, няма политици изобщо.
Последно промяна от Green Light на 25.11.08, 17:01, променено общо 1 път.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Green Light написа:.. Няма политици, които да говорят нещата, които ме интересуват. И още по- ясно, и още по- право: няма политици изобщо.
Те могат и да ти ги говорят, ама като дойдат на власт ще си променят мнението.

Проблема по-скоро е, че нямаме богати политици. Такива, които имат достатъчно пари за да не се лакомят за простотии и са израсли в бизнес семейства - така че да им е ясно какво трябва да се прави.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Публикувай отговор