комунизъмъ не ме кефи
ич
премного е взел
но не ме кефи и звездата на земята

Корица на книгата:Защото сме социалисти!
Да живее БСП! Дано по-дълго тази партия просъществува, за да можем да й се нарадваме максимално на неадекватните изпълнения. И ако случката с трамвайното клипче можеше да бъде поставена в графата „Най-смешните домашни видеоклипове на България”, то книгата на другаря Станишев „Защото сме социалисти” следва да се причисли към безсмислените трудове.
Фактът, че това книжле се раздавало безплатно на пленума на БСП е ясно доказателство за неговата стойност. Пък и още от корицата ти става ясно, че не бива да четеш книгата, защото на една снимка са събрани хора, които не са един за друг. Много се извинявам, но допреди 25 години слушането на „Бийтълс” беше противозаконно в България. Наказваха за това, биеха, наричаха те с лоши епитети. И изведнъж Сергей Станишев се накиприл до символа на свободата и демокрацията Джон Ленън. Това си е жива наглост – дете на партийно величие от ЦК, човек, който е израсъл с облагите на червената върхушка да си мисли, че има нещо общо с Джон Ленън.
Това не е единственото несъответствие, защото на корицата виждаме още Стинг, Нелсън Мандела, борци за правата на чернокожите и много други свободолюбиви люде. И нашият Станишев се наредил барабар с тях. БКП, а после и БСП никога не са били символ на свободата в България. Няма как партията създала концентрационните лагери, избила хиляди в измислен Народен съд, откраднала частната собственост, да си разрешава наглостта да използва лицата на всепризнати световни демократи.
Освен всичко се правят и много фалшиви внушения във въпросното четиво. А именно, че едва ли не БСП е равно на лейбъристката партия в Англия или на демократическата в САЩ. Това са пълни измишльотини. Общото между Обама и Станишев е, че и двамата носят костюми. И с това се изчерпва всичко.
Иначе Обама си е американски патриот, въпреки че има нещо кенийско в кръвта си. Докато Сергей Станишев по принцип е чист българин, но незнайно защо със съветската фамилия Дмитриевич.
Пич, имаш още много хляб да изядеш, докато стигнеш хората от корицата на книгата ти! Те сега ти водят с една обиколка....
Деян Михайлов

Оня ден неккъв си (ни го знам, ни го познавам, ни го запомних), ама от висшите в БСП, беше при Лора. И тя го пита за тая прословута корица, кво търсят Ленън, Стинг и сие.. Мрън, мрън, ма накрая вика "Ами така го е видял художникът в крайна сметка...". Да се смееш ли, да плачеш лиБоЕВ написа: Извън темата, но се чудех къде да го пусна - има лека връзчица със звездицата.
кАжи му на Гаспода, че ме побърква с неговото негласуванеmaggot написа:То за това трябва да се ходи да се гласува. За да ги няма повече точно тези смешници по върховете. Защото всеки един неподаден глас е един в повече точно в техните урни.
айде бе, дали е верно това?БоЕВ написа:Станишев изобщо никъде няма място - доколкото знам, няма един ден трудов стаж преди да стане премиер.Dark Angel написа:всъщност, корицата е просто ужасна
и срамна
и Станишев изобщо няма място на нея
Нямам пропуск...даже и ББ съм го бил три пъти на тая игра.maggot написа:То за това трябва да се ходи да се гласува. За да ги няма повече точно тези смешници по върховете. Защото всеки един неподаден глас е един в повече точно в техните урни.
я разкажи, ако ти се пише, че аз напоследък ни вестници чета, ни телевизионни изяви гледамБоЕВ написа: Обаче все се каня да питам Грийна за новото шеф на СДС - интересни работи чувам за него.
Журналист на свободна практика - дали е работа?latrevw написа:айде бе, дали е верно това?БоЕВ написа:Станишев изобщо никъде няма място - доколкото знам, няма един ден трудов стаж преди да стане премиер.Dark Angel написа:всъщност, корицата е просто ужасна
и срамна
и Станишев изобщо няма място на нея
е що да не е работа, аз съм "преводач на свободна практика"БоЕВ написа: Журналист на свободна практика - дали е работа?
Ха! Всеки си има някакво вътрешно убеждение защо прави това или онова. Ако Гаспода до сега не е убеден, че трябва да гласува, то и Господа няма да помогнеlatrevw написа:кАжи му на Гаспода, че ме побърква с неговото негласуване
а Станишев разби всичките илюзии, които са имала за него. А толкоз харесвам "жена му". Чудя се защо ли (и дали) не му е казала нещо по темата предварително?
абе има и изключенияБоЕВ написа: Как мислиш навремето се правеше кариера без да си партиен член и без да си писал тук-там за колеги, каква музика слушат, какви вицове си разказват....
Ама много си наивна!
И моят.latrevw написа:абе има и изключенияБоЕВ написа: Как мислиш навремето се правеше кариера без да си партиен член и без да си писал тук-там за колеги, каква музика слушат, какви вицове си разказват....
Ама много си наивна!- баща ми
но никога не съм обичала изключенията, защото само потвърждават правилото
има разбира сеlatrevw написа: абе има и изключения- баща ми
но никога не съм обичала изключенията, защото само потвърждават правилото
Нищо не знам. Кого са избрали? Изборите не трябваше ли да са през декември?БоЕВ написа:Грийн трябва да каже - той е по напред с материала.latrevw написа:я разкажи, ако ти се пише, че аз напоследък ни вестници чета, ни телевизионни изяви гледамБоЕВ написа: Обаче все се каня да питам Грийна за новото шеф на СДС - интересни работи чувам за него.
а съм заклет седесар
Споко. Ше доде и момент дето ше ни ги тепат и зад ушетоQuid написа:кати ни натепат чипове у личните карти
и сме почти готови за филмите у фантастиката
Ми търся, търся, май няма, бе Боев! На 18ти са си изборите.БоЕВ написа:Мартин Димитров - вдигна се шум сякаш са го избрали.Green Light написа: Нищо не знам. Кого са избрали? Изборите не трябваше ли да са през декември?
Те могат и да ти ги говорят, ама като дойдат на власт ще си променят мнението.Green Light написа:.. Няма политици, които да говорят нещата, които ме интересуват. И още по- ясно, и още по- право: няма политици изобщо.