И го казвам. Ти можеш ли? Или подмяташ от тук от там, захапваш и после бегаш. Айде казвай квото имаш, че шси ода и аз.holi_day написа:Ти... можеш да кажеш всичко. хахаххаvyara написа:Аз какво казвам, че всеки описва себе си в трето лице.
Ха-ха-ха, паднах направо! :)
хахах не знаех, че бягам, мъ щом казваш... така е.vyara написа:И го казвам. Ти можеш ли? Или подмяташ от тук от там, захапваш и после бегаш. Айде казвай квото имаш, че шси ода и аз.holi_day написа:Ти... можеш да кажеш всичко. хахаххаvyara написа:Аз какво казвам, че всеки описва себе си в трето лице.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Ми кво ма заговаряш тогава, помислих, че нещо определено ще ми казваш.holi_day написа:хахах не знаех, че бягам, мъ щом казваш... така е.vyara написа:И го казвам. Ти можеш ли? Или подмяташ от тук от там, захапваш и после бегаш. Айде казвай квото имаш, че шси ода и аз.holi_day написа:Ти... можеш да кажеш всичко. хахаххаvyara написа:Аз какво казвам, че всеки описва себе си в трето лице.
- Глас в пустиня
Твой е разбира се, но приеми, че е, и на още куп други хора.vyara написа:Тоз форум е и мой, дорогой, в другия само ще надничаш зад пердето. Ку не верваш, че е и мой, питай Маготича да ти обясни.БоЕВ написа: Верче, мила, ти съвсем изтреще!:lol:
Прочети темата от вчера пак и ела отново да ми говориш, кой ходи да "души насам-натам", да привиква и насъсква.
За другия какво да кажа - нали е отворен, общ, обществен и всеки е добре дошъл - не виждам къде е пердето? Посочи ми го?:lol:
Или е отворен за всички, или не е - или има условия и предпочитания от сорта - "преценете и изберете".
И какво излиза сега - всеки е добре дошъл, ама има хора дето не са много добре дошли!
пп Интересно ми е, ако се регна при вас, дали пък няма да ме баннете и да се наложи да си търсите друг форум щото тоя вече ще е модериран!:lol:
То се вижда колко са били истински. Благодаря ти, че ми призна чувствата си. Ама казвай си нещата по-директно, де, няма страшно, че не ме харесваш.holi_day написа:поне установихме взаимностvyara написа:Знам те бе, напомняш редовно за себе си, ама все не мога да се сетя с кво точно.
но аз имам и добри спомени от теб, погрижи се да избледнеят
Докато не си регистриран си зад пердето, какво му е сложното.БоЕВ написа:Твой е разбира се, но приеми, че е, и на още куп други хора.vyara написа:Тоз форум е и мой, дорогой, в другия само ще надничаш зад пердето. Ку не верваш, че е и мой, питай Маготича да ти обясни.БоЕВ написа: Верче, мила, ти съвсем изтреще!:lol:
Прочети темата от вчера пак и ела отново да ми говориш, кой ходи да "души насам-натам", да привиква и насъсква.
За другия какво да кажа - нали е отворен, общ, обществен и всеки е добре дошъл - не виждам къде е пердето? Посочи ми го?:lol:
Или е отворен за всички, или не е - или има условия и предпочитания от сорта - "преценете и изберете".
И какво излиза сега - всеки е добре дошъл, ама има хора дето не са много добре дошли!
пп Интересно ми е, ако се регна при вас, дали пък няма да ме баннете и да се наложи да си търсите друг форум щото тоя вече ще е модериран!:lol:
А аз тук си говоря само с който ме обича. Другиго не притеснявам, виждаш.
мисли си квото искашvyara написа:То се вижда колко са били истински. Благодаря ти, че ми призна чувствата си. Ама казвай си нещата по-директно, де, няма страшно, че не ме харесваш.holi_day написа:поне установихме взаимностvyara написа:Знам те бе, напомняш редовно за себе си, ама все не мога да се сетя с кво точно.
но едно ударение в думата знаеш ли колко променя смисъла на цялото
`пОгрижи се` и `погрижИ се`
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Слагай си тогаз ударенията или избирай други думи, еднозначни, щото пак не разбирам. Ся пОгрижи се ли да го чета. Кажи бе. Както ти е угодно, така ще го прочета, няма проблеми ни-как-ви.holi_day написа:мисли си квото искашvyara написа:То се вижда колко са били истински. Благодаря ти, че ми призна чувствата си. Ама казвай си нещата по-директно, де, няма страшно, че не ме харесваш.holi_day написа:поне установихме взаимностvyara написа:Знам те бе, напомняш редовно за себе си, ама все не мога да се сетя с кво точно.
но едно ударение в думата знаеш ли колко променя смисъла на цялото
`пОгрижи се` и `погрижИ се`
- Глас в пустиня
Логично.vyara написа:Аз може да съм интуитивна, ама и логиката не ми е совсем чужда.БоЕВ написа:Така ли?vyara написа: Докато не си регистриран си зад пердето, какво му е сложното.
Значи преминавайки през десетките сайтове на ден в които не си регистриран си "надничал зад пердето"!
Има логика шъ знайш.
Ти не ги оставяш. Като си казала а, кажи и б, кво толкоз. Да ги оставиш значи да не казваш дори а. Иначе искаш да покажеш нещо, ама не ти стиска докрай. Те такива двусмислия оправят отношенията между хората, мда.holi_day написа:За мен - също. Но както ти е угодно, така да четешvyara написа: Както ти е угодно, така ще го прочета, няма проблеми ни-как-ви.
Затова оставям така нещата. Всеки да има избор. Удобен за него.
Както искаш разбирай и тълкувайvyara написа:Ти не ги оставяш. Като си казала а, кажи и б, кво толкоз. Да ги оставиш значи да не казваш дори а. Иначе искаш да покажеш нещо, ама не ти стиска докрайъ Те такива двусмислия оправят отношенията между хората, мда.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Аз като не разбирам нещо докрай, го оставям открито. Хората имат право на шанс.holi_day написа:Както искаш разбирай и тълкувайvyara написа:Ти не ги оставяш. Като си казала а, кажи и б, кво толкоз. Да ги оставиш значи да не казваш дори а. Иначе искаш да покажеш нещо, ама не ти стиска докрайъ Те такива двусмислия оправят отношенията между хората, мда.
- Глас в пустиня
- Green Light
- Глас в пустиня
- Green Light
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
- Green Light
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Капинчо написа:Веждите са й хубави. Само ще ги развалиш.Strunz написа: А аз вежди ще й рисувам.
:)
Ама на, опитай.
аз, па, ше и рисувам нос...?
Последно промяна от Green Light на 26.11.08, 14:05, променено общо 1 път.
Така не се харесвам, цяла съм по-хубава. На парче най не обичам нещата, начи!Капинчо написа:..
Последно промяна от vyara на 26.11.08, 13:51, променено общо 1 път.
Айде, нема да гледаш зад пердето.Strunz написа:Имаш ли й снимка на Верчето, че не мен не дава.БоЕВ написа:Няма бе, Верчето е приятел, а пък Ести има ташаци(така каза Чавето).Strunz написа:
Вий ще са изплющити май? :)
Щял съм да й избода очите.
А аз вежди ще й рисувам.
Една
Кавказка!
:)
Последно промяна от vyara на 26.11.08, 13:55, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо