Може ли да спреш, а?Капинчо написа:...
Ха-ха-ха, паднах направо! :)
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Виждам още парчетии, не си.Капинчо написа:Те са си твои (поне едното) и щом искаш, отивам и ги изтривам. Ей на, изтрих ги.vyara написа:Изтрий ми парчетата и трийвам линка. Дагаварились?Капинчо написа:....
Е сега Верче да те убивам ли за изнасяне на секретна информация.
Айде, щом е за Щрунца - може.
Добре, че не си лепнах образа и аз там.
-
Дядо Капинчо
Той си е оставен на съвестта отдавна.Капинчо написа:Грийна ме е цитирал. Не мога да му бръкна в ... поста.vyara написа:Виждам още парчетии, не си.Капинчо написа:Те са си твои (поне едното) и щом искаш, отивам и ги изтривам. Ей на, изтрих ги.vyara написа:Изтрий ми парчетата и трийвам линка. Дагаварились?Капинчо написа:....
Е сега Верче да те убивам ли за изнасяне на секретна информация.
Айде, щом е за Щрунца - може.
Добре, че не си лепнах образа и аз там.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Верче, апа линка е останал в мнението на Капин!:-)Капинчо написа:Този пост е редактиран в чест на Вяра и въпреки капинчовата глупост и простотия!
Последно промяна от Глас в пустиня на 26.11.08, 19:07, променено общо 1 път.
- Green Light
- Глас в пустиня
Щеше да е смешно, ако не беше плачевно!Green Light написа:Ма супер смешно, бе Боев!БоЕВ написа: Верче, апа линка е останал в мнението на Капин!:-)
Само и заострям вниманието, да трие до край, кви са тия игрички - пущам нещо, ама нещо не ми изнася, ще го трия, няма да го трия, ама я по-добре да го изтрия...
А сутринта не беше на мнение, че триенето е полезно:
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=212016#212016
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
Изтрий го пък ти бе. Какъв е смисълът начи аз да трия. Божкееее, няма се разберем у тоз форум и тва е.Капинчо написа:С кой линк бе тъпчо? Вяра пусна линка и си го изтри. На мен не ми пречи и не го трия. Ако Вяра поиска, ще го изтрия. На теб къв ти е проблема с линка.БоЕВ написа:...и още колко време ще ти е необходимо, за да си редактираш мнението с линка, с което всъщност(:rotfl24:) ядоса Вяра.Капинчо написа:
Дааа, всъщност как да разбереш, че си тъп, като си тъп.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Ми аз кво казвам?! Съгласих се, че не съм поставила правилно ударението.Капинчо написа:Аз просто те подсетих коя дума, а именно „погрИжи” е трябвало да използваш в обяснението вместо „пОгрижи”, за да звучи първоначалния ти израз двусмислено, както го искаш ти.
Т.е. смешката за мен е, че въпреки моята грешка беше прието, че НЕ говоря еднозначно.
Ку мислиш, че пак не съм разбрала за ударенията - пак ми обясни.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
То грешка не е имАло, щото ударение не е имАло.holi_day написа:Ми аз кво казвам?! Съгласих се, че не съм поставила правилно ударението.Капинчо написа:Аз просто те подсетих коя дума, а именно „погрИжи” е трябвало да използваш в обяснението вместо „пОгрижи”, за да звучи първоначалния ти израз двусмислено, както го искаш ти.
Т.е. смешката за мен е, че въпреки моята грешка беше прието, че НЕ говоря еднозначно.
И не е било прието, а ти сама си го каза...
Да бъдем точни, де, аз не за друго, извинете пак и отново...
- Green Light
Бе не е така, бе аман и стига, егати. Още отначалото забелязах и какво иска да каже Холидей, както и грешката и в ударението. Даже тръгнах да се майтапя по въпроса обаче едно че ме замота работата и е така си седеше поста започнат и недописан докато забравих кво мама му стара имам да казвам и друго- БЕ ТВА Е НЕПРЕКЪСНАТО, БЕ ХОРА. ПОСТОЯННО ПРАВИМ ГРЕШКИ, БЕ! ЕГАТИ. АКО ИМАМЕ НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО, ТОВА Е ЧЕ НИ СЕ РАЗБИРА КАКВО ИСКАМЕ ДА КАЖЕМ. И КОГАТО ПИШЕМ, ПОНЕ СТАВА ЯСНО.vyara написа:То грешка не е имАло, щото ударение не е имАло.holi_day написа:Ми аз кво казвам?! Съгласих се, че не съм поставила правилно ударението.Капинчо написа:Аз просто те подсетих коя дума, а именно „погрИжи” е трябвало да използваш в обяснението вместо „пОгрижи”, за да звучи първоначалния ти израз двусмислено, както го искаш ти.
И не е било прието, а ти сама си го каза...
Да бъдем точни, де, аз не за друго, извинете пак и отново...
Аз па непрекъснато натискам "й"!
Егати тва "й" направо го сънувам. Най- заобикаляната от мен буква на клавиатурата, и най- често излиза е така по средата на "кафяво" примерно прас- "й" -кайфяво. Бе как така, мамицата му, баси и буквата, баси и лаптопа , баси и клавиатурата. Ми направо ще ме разковете (баш па не тебе, нали, да го разправям) ако ме почнете за тва 'й" Ма как я мразя тая буква, представа си нямате
Така е, ама ти говориш за неволни правописни грешки, там проблеми никога не е имало. Проблема е като ми казват, че за мен, за мене лично и персонално, мирът бил мръсна дума, а идват нарочно да ме кълват. Нали разбираш какво ти казвам...Green Light написа: Бе не е така, бе аман и стига, егати. Още отначалото забелязах и какво иска да каже Холидей, както и грешката и в ударението. Даже тръгнах да се майтапя по въпроса обаче едно че ме замота работата и е така си седеше поста започнат и недописан докато забравих кво мама му стара имам да казвам и друго- БЕ ТВА Е НЕПРЕКЪСНАТО, БЕ ХОРА. ПОСТОЯННО ПРАВИМ ГРЕШКИ, БЕ! ЕГАТИ. АКО ИМАМЕ НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО, ТОВА Е ЧЕ НИ СЕ РАЗБИРА КАКВО ИСКАМЕ ДА КАЖЕМ. И КОГАТО ПИШЕМ, ПОНЕ СТАВА ЯСНО.
Аз па непрекъснато натискам "й"!
Егати тва "й" направо го сънувам. Най- заобикаляната от мен буква на клавиатурата, и най- често излиза е така по средата на "кафяво" примерно прас- "й" -кайфяво. Бе как така, мамицата му, баси и буквата, баси и лаптопа , баси и клавиатурата. Ми направо ще ме разковете (баш па не тебе, нали, да го разправям) ако ме почнете за тва 'й" Ма как я мразя тая буква, представа си нямате
-
Дядо Капинчо
Стената на плача.Капинчо написа:holi_day написа:Ми аз кво казвам?! Съгласих се, че не съм поставила правилно ударението.Капинчо написа:Аз просто те подсетих коя дума, а именно „погрИжи” е трябвало да използваш в обяснението вместо „пОгрижи”, за да звучи първоначалния ти израз двусмислено, както го искаш ти.
Ку мислиш, че пак не съм разбрала за ударенията - пак ми обясни.Верчето ти е отговорила, ама понеже питаш мен, пък и аз, както казах, обичам да обяснявам, положението е следното.holi_day написа: Ми аз кво казвам?! Съгласих се, че не съм поставила правилно ударението.
Ти каза нещо. Думичката "погрижи", в зависимост от ударението може да се тълкува двузначно - 1. вече се е погрижила или 2. да се погрижи.
Никой не твърди, че ти си искала да звучи двузначно и не е приел, че не говориш еднозначно.
Ти самата каза на Вяра, че имало разлика в думата в зависимост от ударението и по после, че ще я оставиш така:Аз не съм коментирал по същество разговора ви, а граматическата грешка в примера ти с ударението, което поражда двузначност.holi_day написа: Затова оставям така нещата. Всеки да има избор. Удобен за него.
СЕГА ОТДЕЛНО ОТ ТОЗИ КОНКРЕТЕН СЛУЧАЙ
ще ти кажа, че действително в изказа ти по принцип усещам някаква двузначност и затова ти бях казал, че ме напрягаш и не разбирам кога какво е отношението ти към мен като събеседник – кога си пряма и кога иронизираш например.
Получила съм двойка.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
И с мен е така. Тази прикритост ме довършва просто. Бе като мразите, мразете докрай, да му се не види макар. Какво има да мажете и да градите имидж на нежни същества, а аз да усещам с всичките си сетива злобата ви. Като питам къф е проблема - мълчание или двусмислия - разбирай както искаш... Аман!Капинчо написа: СЕГА ОТДЕЛНО ОТ ТОЗИ КОНКРЕТЕН СЛУЧАЙ
ще ти кажа, че действително в изказа ти по принцип усещам някаква двузначност и затова ти бях казал, че ме напрягаш и не разбирам кога какво е отношението ти към мен като събеседник – кога си пряма и кога иронизираш например.
Друго?Капинчо написа:СЕГА ОТДЕЛНО ОТ ТОЗИ КОНКРЕТЕН СЛУЧАЙ
Това вече ми е известно.
Сведох постингите си до теб до санитарния минимум.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Големи призраци ви гонят и не само... стигнали са ви с Къпин...vyara написа: Бе като мразите, мразете докрай, да му се не види макар.
Какво да кажа на това...
Някаква враждебност ви се привижда и в най-елементарната шега...
Но така е като сте се съсредоточили в правописа.
Няма как аз да променя това.
Хуморът ми често е неадекватен - това е факт.
Но и доста сериозно написани постинги са със същата характеристика.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо