Ха-ха-ха, паднах направо! :)
-
Дядо Капинчо
Да дойде Странничето и да каже, че ме обича тогаз. И Боев!holi_day написа:Големи призраци ви гонят и не само... стигнали са ви с Къпин...vyara написа: Бе като мразите, мразете докрай, да му се не види макар.
Какво да кажа на това...
Някаква враждебност ви се привижда и в най-елементарната шега...
Но така е като сте се съсредоточили в правописа.
Няма как аз да променя това.
Хуморът ми често е неадекватен - това е факт.
Но и доста сериозно написани постинги са със същата характеристика.
Начи да разбирам, че с тебе сме ок? Ще го отдам на хумора твоето. Капинчо не е единствен, че не разбира. И аз не те разбирам често, признавам си, но обикновено ми е хубаво да го тълкувам от положителната страна...
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
vyara написа:Да дойде Странничето и да каже, че ме обича тогаз. И Боев!
Начи да разбирам, че с тебе сме ок? Ще го отдам на хумора твоето. Капинчо не е единствен, че не разбира. И аз не те разбирам често, признавам си, но обикновено ми е хубаво да го тълкувам от положителната страна...
Всеки отговаря за себе си.
Не мога на никого да вменя някакви реплики и да ги подава в удобния момент. Нито на някому е нужно това.
Но и когато ти не искаш да чуеш нещо, както и да ти се каже, ти просто отказваш да го чуеш.
Това и аз го правя...
И почти на всеки се случва...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Ами Верче, ти идваш тук с нагласата да "наритваш", да раздаваш правосъдие, да разобличаваш...какво очакваш да срещнеш? Бъди себе си, коментирай по същество и може би ще видиш и нещо друго.vyara написа: И с мен е така. Тази прикритост ме довършва просто. Бе като мразите, мразете докрай, да му се не види макар. Какво има да мажете и да градите имидж на нежни същества, а аз да усещам с всичките си сетива злобата ви. Като питам къф е проблема - мълчание или двусмислия - разбирай както искаш... Аман!
- Глас в пустиня
Къпин, така си приемал нещата...Капинчо написа:Искаш да кажеш, че никога не си била враждебна към мен? Просто питам.
Няма да се обяснявам постинг по постинг...
Така пиша, пъ такъв ми бил изказът...
Това съм аз.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Защо ти е болно, кажи. Аз съм си добре със себе си, доволна съм от живота, честна дума. Не знам какво те боли и защо. Наистина не те разбирам. Защо аз ако не страдам, ще страдаш ти заради мен, обясни ми.БоЕВ написа:Погледни по-надолу от твоя и по-нагоре от тоя пост!:lol:vyara написа: И Боев!![]()
Верче, аз не те мразя - болно ми е за теб. Ти и Ести първи се отрекохте от мен и взехте да ме нападате и упреквате във всички земни грехове:lol: Каква очакваш да ми е реакцията?
Господи!!! Колко повече да съм себе си, бе хора!!! Дайте го това същество да го коментираме. Де го?!?БоЕВ написа:Ами Верче, ти идваш тук с нагласата да "наритваш", да раздаваш правосъдие, да разобличаваш...какво очакваш да срещнеш? Бъди себе си, коментирай по същество и може би ще видиш и нещо друго.vyara написа: И с мен е така. Тази прикритост ме довършва просто. Бе като мразите, мразете докрай, да му се не види макар. Какво има да мажете и да градите имидж на нежни същества, а аз да усещам с всичките си сетива злобата ви. Като питам къф е проблема - мълчание или двусмислия - разбирай както искаш... Аман!
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Какъв е смисълът да ти отговарям, като ти и без друго ще си поставиш някакъв отговор. Не е важно да е верният, а да си сложил отметка срещу въпроса . "отговор получен".Капинчо написа:И този отговор ми върши работа - 3.holi_day написа:Аз не съм ти.Капинчо написа:Аз бих отговорил така:
Напрягам те, а ми се струва, че доста време отделяш да общуваш с мен. Та чак и да ме разбираш... Необходимо ли ти е това?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Хех!vyara написа:Защо ти е болно, кажи. Аз съм си добре със себе си, доволна съм от живота, честна дума. Не знам какво те боли и защо. Наистина не те разбирам. Защо аз ако не страдам, ще страдаш ти заради мен, обясни ми.БоЕВ написа:Погледни по-надолу от твоя и по-нагоре от тоя пост!:lol:vyara написа: И Боев!![]()
Верче, аз не те мразя - болно ми е за теб. Ти и Ести първи се отрекохте от мен и взехте да ме нападате и упреквате във всички земни грехове:lol: Каква очакваш да ми е реакцията?
Точно заради това.
Хах... искаш да страдам.БоЕВ написа:Хех!vyara написа:Защо ти е болно, кажи. Аз съм си добре със себе си, доволна съм от живота, честна дума. Не знам какво те боли и защо. Наистина не те разбирам. Защо аз ако не страдам, ще страдаш ти заради мен, обясни ми.БоЕВ написа:Погледни по-надолу от твоя и по-нагоре от тоя пост!:lol:vyara написа: И Боев!![]()
Точно заради това.
- Глас в пустиня
Хах... искаш да страдам.vyara написа:
Хех!
Точно заради това.
Нищо подобно Верче - просто преиграваш в момента.
пп Мисълта, че си тръгваш огорчена ще ме гложди. Още повече, че преди време обяви, че, ако си тръгнеш от тук, то ще е заради мен. И най на края защото съм егоист и ще ми липсваш.
Капиши!
Нищо подобно Верче - просто преиграваш в момента.БоЕВ написа:Хах... искаш да страдам.vyara написа:
Хех!
Точно заради това.:blink: Дразни те моето щастие. Хах! Нали?! Кажи го.
пп Мисълта, че си тръгваш огорчена ще ме гложди. Още повече, че преди време обяви, че, ако си тръгнеш от тук, то ще е заради мен. И най на края защото съм егоист и ще ми липсваш.
Капиши![/quote]
Ма не си тръгвам, бе. Тука съм и се изяснявам, не е ли ясно. Къде преигравам? Защо? По-открита и да искам не мога да бъда. Това е. Казвай какво те гложди чак пък толкоз.
-
Дядо Капинчо
Ако беше почнал с това... На първо място трябваше да го поставиш.БоЕВ написа: И най на края защото съм егоист и ще ми липсваш.
Е, мъ пъ трудно съ обясняваме.
Докато не те халосат с букета по главата, за партии говориш някакви такива.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Ми нали съм политиканин - ко да праа!:lol:holi_day написа:Ако беше почнал с това... На първо място трябваше да го поставиш.БоЕВ написа: И най на края защото съм егоист и ще ми липсваш.
Е, мъ пъ трудно съ обясняваме.![]()
Докато не те халосат с букета по главата, за партии говориш някакви такива.
пп Да се таковаме у обяснителите - виж хората как си следват линията - въпрос след въпрос и пак от начало...тва отговори, тва мнения, тва....твърдо НЬЕ и...пак отначало - Ама защо...?
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Никва жал нямаш братче!:lol:vyara написа:Господи! Дай ми знак!Капинчо написа:Ризата ми е зелена Холи.holi_day написа:Капинчо написа:Ми да беше дала верният отговор. Твоят си верен отговор. Ама е по-лесно да се правим на интересни - "Аз не съм ти".Добър вечер, Къпин!
И кво бре, като ти е зелена.Извинявай, ама ми стана смешно.
Ти утепа капина направо с чука между рогата.
Затапва Холи-то бе, той много обича и умее да си играе с думите - понякога така се заиграва, че чак се губи целия.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Ми питай го човека, що не го питаш, ми си въобразяваш?БоЕВ написа:Да бе, и един мармот увива шоколада...vyara написа: Чука ти го виждаш...
Последно промяна от vyara на 26.11.08, 20:04, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня