Техники за
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Техники за
креативно мислене? Или както там се казват. Някой знае ли, че съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
- Dark Angel
в ква областFairy of the Flowers написа:Е какъв обхват? Просто да излезеш от клишето, от тунела, да видиш нещата от друг ъгъл, имах предвид.Quid написа:кокретизирай обхвата малко ако може
наука ,изкуство, психология /с ква насоченост / ......
научно,популярно,практическо
език - англииски ,руски
формат - ел книга ,мп3
обхват на цена:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Re: Техники за
Ами... излизаш на кафе с подходящата приятелка.Fairy of the Flowers написа:креативно мислене? Или както там се казват. Някой знае ли, че съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
Panta rhei...
е как ще я избереш тая приятелка ?Мнемозина написа:Ами... излизаш на кафе с подходящата приятелка.Fairy of the Flowers написа:креативно мислене? Или както там се казват. Някой знае ли, че съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
всичко си е поставено на научна основа
Ами като каже какъв й е точно проблемът, веднага ще я насочим към подходящата.Quid написа:е как ще я избереш тая приятелка ?Мнемозина написа:Ами... излизаш на кафе с подходящата приятелка.Fairy of the Flowers написа:креативно мислене? Или както там се казват. Някой знае ли, че съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
Аз лично подхождам емпирично.
За теб не знам.
Panta rhei...
що па си мислиш че всеки иска да се товари с чужди проблеми:-)Мнемозина написа:Ами като каже какъв й е точно проблемът, веднага ще я насочим към подходящата.Quid написа:е как ще я избереш тая приятелка ?Мнемозина написа:Ами... излизаш на кафе с подходящата приятелка.Fairy of the Flowers написа:креативно мислене? Или както там се казват. Някой знае ли, че съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
Аз лично подхождам емпирично.
За теб не знам.
- Dark Angel
Е зависи от представата за приятелство.Quid написа:
що па си мислиш че всеки иска да се товари с чужди проблеми:-)
И за проблеми.
И за товарене...
Стигам до извода, че освен да изложи проблема, няма да е зле да ни представи и пълен списък на приятелките си с кратки психологически характеристики.
Panta rhei...
- Dark Angel
и ние да се отдадем на кротко четене?Мнемозина написа: Стигам до извода, че освен да изложи проблема, няма да е зле да ни представи и пълен списък на приятелките си с кратки психологически характеристики.
аз не стигам до никакъв извод щото не съм си поставял такава цел.Мнемозина написа:Е зависи от представата за приятелство.Quid написа:
що па си мислиш че всеки иска да се товари с чужди проблеми:-)
И за проблеми.
И за товарене...
Стигам до извода, че освен да изложи проблема, няма да е зле да ни представи и пълен списък на приятелките си с кратки психологически характеристики.
има въпрос
аз отговарям
а кой кво има у кошницата си е негова работа:-)
Да, нещо такова.Dark Angel написа:и ние да се отдадем на кротко четене?Мнемозина написа: Стигам до извода, че освен да изложи проблема, няма да е зле да ни представи и пълен списък на приятелките си с кратки психологически характеристики.
Panta rhei...
Е тъй де. Според въпроса - и отговорът.Quid написа:
аз не стигам до никакъв извод щото не съм си поставял такава цел.
има въпрос
аз отговарям
а кой кво има у кошницата си е негова работа:-)
Panta rhei...
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Не разбирам много смисъла на искането ти - дали трябва да го обосновеш научно това или нещо друго ти е нужно, но ако ти трябва практичен съвет, мога да ти дам примерче:Fairy of the Flowers написа:няма време за психологически характеристики. В общи линии схванах идеята. Имах предвид нещо като брейнсторминг, мисловни карти, алабала, но не точно.
За да искаш креативно мислене ти трябва някой, който не е наясно с евентуалните проблеми, които могат да изникнат. Т.е. - правиш брейнсторминг
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
да станеш пентиум у мозъкаFairy of the Flowers написа:няма време за психологически характеристики. В общи линии схванах идеята. Имах предвид нещо като брейнсторминг, мисловни карти, алабала, но не точно.
и кво
бързо да четеш , да смяташ , да взимаш управленски решения ..........
- Dark Angel
добре казаноmaggot написа:..... Когато предложат добра идея, в която виждаш слаби места, първата реакция не трябва да е "не става защото...", а "добре, обаче как да решим този проблем..." и идеите пак тръгват. Нищо, че са лаишки, винаги могат да се облекат подобаващо.
е те точно това ме "убива"
като чуя още преди да съм свършила изречението "Не става защото....." сякаш вместо да се слушаме едни други те вече мислят отговора ( противопоставянето)
- snowprincess
пробвай такаFairy of the Flowers написа:креативно мислене? Или както там се казват. Някой знае ли, че съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
напиши 10 пъти " Аз съм повече...., отколкото..."
проблемът ти с това, което си и не си не може да се реши
това означава нещо да промениш, какво да е то е въпросът който ще ти помогне
например, ето моите качества и недостатъци:
1.аз съм повече мързелива, отколкото работлива
2.аз съм повече доверчива, отколкото недоверчива
3.аз съм повече егоистка, отколкото алтруистка
4.аз съм повече екстроверт, отколкото интроверт
5.аз съм повече искрена, отколкото потайна
6.аз съм повече емоционална, отколкото разионална
7.аз съм повече вярна, отколкото невярна
8.аз съм повече безпринципна, отколкото принципна
9.аз съм повече весела, отколкото тъжна
10.аз съм повече приятел, отколкото враг

Шегувах се с портретите.Fairy of the Flowers написа:няма време за психологически характеристики. В общи линии схванах идеята. Имах предвид нещо като брейнсторминг, мисловни карти, алабала, но не точно.
Ами да, това е най-добре, ако имаш подходящи хора наоколо.
А и много често решението си излиза самичко у теб, когато тръгнеш да формулираш конкретния проблем и какво искаш да постигнеш.
На мен Странниче все ми препоръчва да взема един лист и да пиша, обаче май вече съм забравила как ще пишеше по листи.
Panta rhei...
помислих, че е нещо от Кама сутра...Fairy of the Flowers написа:креативно мислене? Или както там се казват. Някой знае ли, че съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Piqndurnik
Така, така! Имаше един период в развитието ми като преводач, в който идваха все гадни текстове, писани от полуграмотни "специалисти" в професиите си. А това съ много специализирани текстове.Piqndurnik написа:Удари една ракия няколко пъти и действай. Знайш кви идеи идват на пияна глава.
Аз сериозно веднъж направих така - след купон в офиса седнах да си доработя. После така и не можах да разбера защо това, дето го бях писал работеше, ама факт е, че работеше.
След инцидентно "пробване" на такъв текст на 2-3 водки (твоят случай), вече не сядах да ги почвам такива текстове преди обилна вечеря с достатъчно алкохол и бира в хладилника за цялата нощ на бачкане.
Върши работа.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Green Light
понякога са книгите. Ако си отвъртелка, като мене може даже и поезия лекичко тека да пипнеш, риш. Висоцки, Киплинг разни мачовски раб'ти. Наш ква ще станеш?Fairy of the Flowers написа:креативно мислене? Или както там се казват. Някой знае ли, че съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
Пу-шка!
нема да подсказвашELBI написа:помислих, че е нещо от Кама сутра...Fairy of the Flowers написа:креативно мислене? Или както там се казват. Някой знае ли, че съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
немаш си на идея е са как те мразим:blum:
опитай с добро или едно голямо ирландско.Quid написа:нема да подсказвашELBI написа:помислих, че е нещо от Кама сутра...Fairy of the Flowers написа:креативно мислене? Или както там се казват. Някой знае ли, че съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
немаш си на идея е са как те мразим:blum:
Баси, утепах се да търся Немиров. Простаци - или го свършили или не са чували за него... баси...
Дайте жокер от къде да вземаааа,,,,
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аз сериозно ти предложих да се сберем у "Чановете" или у св. некой си /щот е наблизо/ ... ама ти не щеш да се преекспонирашFairy of the Flowers написа:..съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.
Стой си у сенкята и сЪ мЪчи с проблеми. Ние ги разтваряме обикновено у летливи вещиства... /троянска сливова, стралджанска мускатова, т.н. /
- Dark Angel
Феята на Цветята - чудно име си има тя тукМЪЖжжж написа: Аз сериозно ти предложих да се сберем у "Чановете" или у св. некой си /щот е наблизо/ ... ама ти не щеш да се преекспонираш
Стой си у сенкята и сЪ мЪчи с проблеми. Ние ги разтваряме обикновено у летливи вещиства... /троянска сливова, стралджанска мускатова, т.н. /
ако се сбирате да се обадите
За кой ден, казваш е сбирката?МЪЖжжж написа:Аз сериозно ти предложих да се сберем у "Чановете" или у св. некой си /щот е наблизо/ ... ама ти не щеш да се преекспонирашFairy of the Flowers написа:..съм се забила тука в едни проблеми и не мога да се измъкна. Сериозно ви питам.