един от многото написа:
Хех!
Точно това е Ести, не се предоверявай ами погледни часовете и датите на темите/постовете и после много ще се срамуваш от себе си.
Всъщност, на мен ми е интересен тоя феномен на "свобода" и "тоталитаризъм" - упреквате ни че "каним" хората персонално, а Литъла кой го "покани", а Кмета, а Юрото що още не се появява...тия хора как ви намират, не е ли след "лична покана" и увещания?
Лицемерно ми се види също да каниш хората и в същото време да се криеш от тях, като си правиш акаунт някъде си из нета, където само след одобрение и "лична покана" на бележки получаваш адреса за споделяне на снимки и др.
Лицемерно е да твърдиш, че всички са добре дошли и в същото време да афишираш игноропцията, която имаш намерение да ползваш - не е ли по-добре "определени хора" да не бъдат "добре дошли" или ако не дойдат няма да има интрижка?
Такива ми ти нещица, четейки ви се опитвам да разбера по какво се различаваме или просто твърде много си приличаме и затова започваме да се мразим.
Сега ми е чудно, и трудно да преценя - на теб ли да вярвам или на "самоизтритият пост" на капина в който твърди, че всеки който отиде във вашия форум ще бъде немедлено баннат?:lol:
пп Всичко това щеше да бъде много смешно, ако не беше толкова тъжно!
ппп Моля да ме извиниш, че ще спра да пиша по тази и по други теми от тоя род.
Боев, единственото от което се срамувам е, че сега ти отговарям.
Но ще го преживея някак.
Що се отнася до Литъл Джо и изобщо до хората, които споменаваш ще ти кажа само едно. ТУК още от първите минути от създаването на форума се пусна линк.
А това, че всеки има право да си покани приятели, които не влизат тук мисля е съвсем нормално. А това е доста ялов напън от твоя страна да постигнеш поредното очерняне по наш адрес.
Ако лекичко се замислиш, ще се сетиш в зочо как идваха нови хора и откъде се беше родила дежурната фраза "ти на кого си човек".
Та, няма какво да се напъваш в тази посока.
Сега за игнор опцията.
Ако пак мъничко се замислиш и се опиташ да четеш повече, отколкото да пишеш ще видиш, че не ние, а аз държа на нея. АЗ казах, че бих я използвала.
И ще я използвам ако се наложи.
Не мога да дам списък с недобре дошлите, защото моите недобре дошли може да са добре дошли за друг - затова опцията би ми свършила чудесна работа.
По-елементарно не мога да ти го обясня.
А ти стига си повтарял, че мразиш лицемерието, защото за да намразиш нещо, то първо трябва да се научиш да го разпознаваш.
Това е, и аз приключвам с този разговор.