Пиянството може да бъде и красиво
- Житената Питка
- BOFH
- Green Light
- Green Light
Споко, не се давИ! Няма да го показвам на Бейби, че да не те подюркаGreen Light написа: ей! аз чай пия тука, бе! олях се
Ама на Питката довечера лошо му се пише... мисля на връщане да купя 2-3 камбанки.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ето едно поздравче и от мен :)
Сори, ма ще го оставя като ПовърПойнт... всички опити да го направя на флашче, примерно, водят до загуба на ценни неща от него... Та така
Сори, ма ще го оставя като ПовърПойнт... всички опити да го направя на флашче, примерно, водят до загуба на ценни неща от него... Та така
Мъжка му работаGaspode написа:Ето едно поздравче и от мен :)
Ти не ми се плези, ами обясни какви ги вършеше снощи (или пък беше миналата вечер) в моя телевизор? А?4avdar4e написа:Мъжка му работаGaspode написа:Ето едно поздравче и от мен :)
Възможно е...4avdar4e написа:Припознал си се явноGaspode написа: Бе може и да съм се объркал... ама много приличаше на тебе... пък и среща някаква на преводачи някакви беше...
Ти по такива сбирки не ходиш ли? Некъв съюз на преводачите май беше... една лелка обясняваше как нямало сми да се учи немски... само английски и френски, разб`ийш ли :)
Там работата е веселаGaspode написа: Възможно е...
Ти по такива сбирки не ходиш ли? Некъв съюз на преводачите май беше... една лелка обясняваше как нямало сми да се учи немски... само английски и френски, разб`ийш ли :)
А другото за езика е тъпотия, аз що натискам нашия да учи немски, на неговата основа английският му се вижда песен