Пиянството може да бъде и красиво

Все същите
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

:grin:

пийс!!!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

хаааа! Истинската коледна песен. Песента на песните. 3 пъти си я пуснах
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Са остава да се научите и да подрънквате така с камбанките и цена няма да имате! :unibrow:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

maggot написа:Са остава да се научите и да подрънквате така с камбанките и цена няма да имате! :unibrow:
ей! аз чай пия тука, бе! олях се
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

докато дрънкаше ли?
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Green Light написа: ей! аз чай пия тука, бе! олях се
Споко, не се давИ! Няма да го показвам на Бейби, че да не те подюрка :roll:
Ама на Питката довечера лошо му се пише... мисля на връщане да купя 2-3 камбанки. :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Ето едно поздравче и от мен :)

Сори, ма ще го оставя като ПовърПойнт... всички опити да го направя на флашче, примерно, водят до загуба на ценни неща от него... Та така
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа:Ето едно поздравче и от мен :)

Сори, ма ще го оставя като ПовърПойнт... всички опити да го направя на флашче, примерно, водят до загуба на ценни неща от него... Та така
Мъжка му работа :blum:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

4avdar4e написа:
Gaspode написа:Ето едно поздравче и от мен :)

Мъжка му работа :blum:
Ти не ми се плези, ами обясни какви ги вършеше снощи (или пък беше миналата вечер) в моя телевизор? А?

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа: Ти не ми се плези, ами обясни какви ги вършеше снощи (или пък беше миналата вечер) в моя телевизор? А?
Моля, моля? :shocked:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

4avdar4e написа:
Gaspode написа: Ти не ми се плези, ами обясни какви ги вършеше снощи (или пък беше миналата вечер) в моя телевизор? А?
Моля, моля? :shocked:
Бе може и да съм се объркал... ама много приличаше на тебе... пък и среща някаква на преводачи някакви беше... :-)

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа: Бе може и да съм се объркал... ама много приличаше на тебе... пък и среща някаква на преводачи някакви беше... :-)
Припознал си се явно :-)
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

4avdar4e написа:
Gaspode написа: Бе може и да съм се объркал... ама много приличаше на тебе... пък и среща някаква на преводачи някакви беше... :-)
Припознал си се явно :-)
Възможно е...
Ти по такива сбирки не ходиш ли? Некъв съюз на преводачите май беше... една лелка обясняваше как нямало сми да се учи немски... само английски и френски, разб`ийш ли :)

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа: Възможно е...
Ти по такива сбирки не ходиш ли? Некъв съюз на преводачите май беше... една лелка обясняваше как нямало сми да се учи немски... само английски и френски, разб`ийш ли :)
Там работата е весела :lol: Има един Съюз от време оно и един алтернативен (като сичко в тая държава). От "официалния" от 2 години ме натискат да стана чуен, ама аз нищъ засега (къде по липса на заинтересованост, къде - на време). Иначе работя с тях. Освен това трябва да се чака сесия, както и да докажа, че съм превела еди-колко-си страници. Та ги питах и трите харда ли да нося за доказателство? :grin: В съвета по приемане средната възраст е 60 години. :lol: Обаче се замислям, понеже в Ойропата много държат на такива сдружения, пък Съюза на преводачите е единственият легитимен... Шъ видим.

А другото за езика е тъпотия, аз що натискам нашия да учи немски, на неговата основа английският му се вижда песен :-) А и има една поговорка "Всеки чужд език е една златна паричка в джоба"
Публикувай отговор