Имате ли -15?lancelote написа: Що тук в Пловдив нямаме такова нещо - уж е студено, пък прозорците все едно чистачката ги е измила с антифриз.
Тук, край великата европейска река е така.
Тц, бе. Това е цикас. Има една такава южна палма. Обаче как е попаднала в снежна буря...БоЕВ написа:Да. Третата(от горе на долу) обаче аз я виждам като високи тополови дървета в снежна буря.vyara написа:Като пера...БоЕВ написа:Хвала на Кент-а за идеята, тая сутрин снимах специално за вас произведенията на най-великият художник.
...
желание е достатъчноБоЕВ написа: Бих се пробвал, само да имам възможност.
Пак заговорихме за палмите, портокалите, бананите и други цитрусови плодове.БоЕВ написа:Мистерия - глобалното затопляне е виновно предполагам!:lol:vyara написа: Тц, бе. Това е цикас. Има една такава южна палма. Обаче как е попаднала в снежна буря...

Нтц, това е като вица за това че желанията са безплатни.БоЕВ написа:Дай Боже всекиму, желанията да се покриват с възможностите!:-)Dark Angel написа:желание е достатъчноБоЕВ написа: Бих се пробвал, само да имам възможност.
възможност се намира
пс/ ледените цветя са прекрасно-красиви
Какво значи произхода на човека, пред това:БоЕВ написа:Екзотика! Или просто далечен спомен от менюто и времето на прадядомаймуночовек.lancelote написа: Пак заговорихме за палмите, портокалите, бананите и други цитрусови плодове.

vyara написа:Е, техния е ясен, те са произлезнали от:БоЕВ написа:Пред произхода на лебедите.lancelote написа:Какво значи произхода на човека, пред това:БоЕВ написа:Екзотика! Или просто далечен спомен от менюто и времето на прадядомаймуночовек.lancelote написа: Пак заговорихме за палмите, портокалите, бананите и други цитрусови плодове.
Преди кое?
Ихтиолозите са го доказали, че едни от малкото оцелели динозаври са...птичият свят. Така че за Нова Година като похапвате пълнено печено пиле с картофи, да знаете че хапвате динозавър... ЕДИТ - Едно време те нас, сега ние тях.

там си бяха, но ме мързеше да снимам, по-лесно беше да потърся в интернет снимките на гобленитеDark Angel написа:Сноу, това съвсем морско и бурно и дивоsnowprincess написа:в нашия хол сме сложили тези три гоблена по стените
аз нямам спомен, къде ли съм бляла че не ги помня
пс/ обаче помня щерките ти, още са ми пред очите и особено малката

Ама много ме е яд ей така като забутате някой такъв разкош на средна страница на някоя тема - и после като се сетиш, ходи да го търсиш!БоЕВ написа:Хвала на Кент-а за идеята, тая сутрин снимах специално за вас произведенията на най-великият художник.
...
snowprincess написа:По едно време преди две години тук едната колежка отсъствуваше. Бяха поканили една пенсионирала се...Тази шиеше гоблени. Бе яка агитация... Още малко и сам щях да ги прошия...lancelote написа:май се казва "фрегатата в бой"snowprincess написа:в нашия хол сме сложили тези три гоблена по стените
Сноуи, този със фрегата е страхотен! Нещо като Ла Лутин!:blum:
обожавам гоблените, не само тези, които е ушила майка миДва месеца тука шиха едни коне...
snowprincess написа:обичам морето, за малко да кажа, че от морски - горски не се става, но ти си едно голямо изключениеМнемозина написа:Довели сте си морето вкъщи.snowprincess написа:в нашия хол сме сложили тези три гоблена по стените
:lol:

Хехе, при мен има и други утежняващи обстоятелства, като малка бях дълбоко убедена, че съм хваната от гората - познай що съм го мислела, но само наум.snowprincess написа:обичам морето, за малко да кажа, че от морски - горски не се става, но ти си едно голямо изключениеМнемозина написа:Довели сте си морето вкъщи.snowprincess написа:в нашия хол сме сложили тези три гоблена по стените
Мнемозина написа:Хехе, при мен има и други утежняващи обстоятелства, като малка бях дълбоко убедена, че съм хваната от гората - познай що съм го мислела, но само наум.snowprincess написа:обичам морето, за малко да кажа, че от морски - горски не се става, но ти си едно голямо изключениеМнемозина написа:Довели сте си морето вкъщи.snowprincess написа:в нашия хол сме сложили тези три гоблена по стените
![]()
Но морското не се губи, където и да се запилееш после.

Мнемозина написа:Да се задълбоча ли?:winkw:lancelote написа:
Не, не е затова.
това е хитлеровата зима, имал я е картината в кабинета си, но се казва по друг начин, не помня как, може да е "зимата с луната"lancelote написа:В смисъл - нещо от Русия или Германия?Магия написа:В дома на родителите ми има една картина,
нарича се- Хитлерова зима. Въпреки, че е на стената повече от 20 години,
все още обичам да си стоя и да я гледам, има нещо хипнотизиращо в нея.

Целта оправдава средствата!Мнемозина написа:Не, не търсиш където трябва.lancelote написа:Да се задълбоча ли?:winkw:Мнемозина написа:
Не, не е затова.
Тоест... там, където търсиш, винаги можеш да намериш каквото ти трябва, но пътят ще е различен.