О, Боже! Смях!
На мен пък ми стана интересна арт инсталацията на чешкото председателство:

Виждате ли Бг? Елена Джелебова показва България като тоалетна.
Евала

Виждате ли Бг? Елена Джелебова показва България като тоалетна.
Евала
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: О, Боже! Смях!
Това призна бившият премиер Жан Виденов в Благоевград на среща с младежкото крило на социалистите ЕКИП,[unknown] написа:Разочарован
Значи имала и младежки крила тая партия!
Всичко си има тая партия...Stranniche написа:
Значи имала и младежки крила тая партия!
Тя цялата тази... "инсталация" (колко точно казано) прилича на тоалетна. Или на бунище. Пъро помислих, че са някакви отпадъци нахвърляни.Gaspode написа: Виждате ли Бг? Елена Джелебова показва България като тоалетна.
Евала
Мдааааvyara написа:Тя цялата тази... "инсталация" (колко точно казано) прилича на тоалетна. Или на бунище. Пъро помислих, че са някакви отпадъци нахвърляни.Gaspode написа: Виждате ли Бг? Елена Джелебова показва България като тоалетна.
Евала
Очевидно и ти като мен не разбираш от иСкуство
- Dark Angel
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Разплака ме бре, човек....разчувства ме, и сега кът ма налегна една депресия...горкият, горкият човечец...разочарован...ужас:rotfl24::rotfl24::rotfl24:[unknown] написа:Разочарован
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Ами щото не четете.Gaspode написа:Мдааааvyara написа:Тя цялата тази... "инсталация" (колко точно казано) прилича на тоалетна. Или на бунище. Пъро помислих, че са някакви отпадъци нахвърляни.Gaspode написа: Виждате ли Бг? Елена Джелебова показва България като тоалетна.
Евала
Очевидно и ти като мен не разбираш от иСкуство
В линка пише, че чехите са поискали от художниците да изобразят "стереотипите или предразсъдъците в собствената си държава".
Онзи ден тук си говорихме за тоалетните, и за боклуци често си говорим...
Panta rhei...
И аз се дивих на тази вест.[unknown] написа:Разочарован
Сега ако реша да гаднея, ще взема да питам дали пък няма да направи опозиционна партия.
Обаче нещо ми е особено всичкото това.
Panta rhei...
да! и моята първа асоциация беше с бунище.vyara написа:Тя цялата тази... "инсталация" (колко точно казано) прилича на тоалетна. Или на бунище. Пъро помислих, че са някакви отпадъци нахвърляни.Gaspode написа: Виждате ли Бг? Елена Джелебова показва България като тоалетна.
Евала
не стои добре визуално
посланието на нашта мома е най-ярко,лесно се разбира, и не че не е истина ако си говорим честно ама ми е тъпо, че така е решила да ни представи
чувствам се унизена
Така е, говорихме, но тоалетните ги споменавахме основно за в другите страни.Мнемозина написа: Ами щото не четете.
В линка пише, че чехите са поискали от художниците да изобразят "стереотипите или предразсъдъците в собствената си държава".
Уффф, никак не ми върви смешнописането.
Сигур щото не ми е смешно. Ако ние самите се виждаме като тоалетна какво искаме от другите. Баси стереотипите, баси чудото. А нема нужда.
От друга страна, не ми пречи това, че някоя си творкиня (творецка не звучи, мисля) се вижда като тоалетна. Нейно право е все пак. Добре поне, че е чиста, че можеше...
Ами защото творкинята не се е сетила, че има и "добри" стереотипи и предразсъдъци и че това, което трябва да направи, има и други задачи освен... ъъъ... естетическите, да го кажем.Gaspode написа:Така е, говорихме, но тоалетните ги споменавахме основно за в другите страни.Мнемозина написа: Ами щото не четете.
Уффф, никак не ми върви смешнописането.
Сигур щото не ми е смешно. Ако ние самите се виждаме като тоалетна какво искаме от другите. Баси стереотипите, баси чудото. А нема нужда.
От друга страна, не ми пречи това, че някоя си творкиня (творецка не звучи, мисля) се вижда като тоалетна. Нейно право е все пак. Добре поне, че е чиста, че можеше...
Предполагам само.
Panta rhei...
Партизан за бой се стяга, мята пушка на рамооооо![unknown] написа:Разочарован
Във ранна утрин, когато станах видях и Тройната у нас!!!
Бандера россссаааааааа!:rotfl24:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

хаха, само едно нещо ме впечатли, сякаш е верно, че той наистина не е намесен в политически и икономически скандали, значи освен, че е некадърен политик, дори не се е научил и да краде; да напуска партията - ок, ама да отправя критики е повече от смешно, и то сега когато хората сравняват сегашното дереже с времето, когато той "управляваше"Мнемозина написа:И аз се дивих на тази вест.[unknown] написа:Разочарован
Сега ако реша да гаднея, ще взема да питам дали пък няма да направи опозиционна партия.
Обаче нещо ми е особено всичкото това.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Темата я гледям рязнолика, та затова ще метна некви мой си размисли без страсти.
"Произведението"

Статия>>> по въпроса с много интересни коментари от осана до разпни я. Интересно! От тях(коментарите) разбрах, че "Турската тоалетна" си има чисто хигиенно и медицинско предимство и е предпочитана дори в Япония, а дали е така?!
Но кенефното иСкустФо е китка на чело според това което произтича тия дни по върховете на държавното управление, паникьосано от сакралната дата 14.01.2009г.
Страшни в страха си>>> управниците трескаво търсят начин за промяна на закона за събранията, митингите... с цел ограничаване на правата.
"Произведението"

Статия>>> по въпроса с много интересни коментари от осана до разпни я. Интересно! От тях(коментарите) разбрах, че "Турската тоалетна" си има чисто хигиенно и медицинско предимство и е предпочитана дори в Япония, а дали е така?!
Но кенефното иСкустФо е китка на чело според това което произтича тия дни по върховете на държавното управление, паникьосано от сакралната дата 14.01.2009г.
Страшни в страха си>>> управниците трескаво търсят начин за промяна на закона за събранията, митингите... с цел ограничаване на правата.
На фона на случващото се, се откроява особено ярко още един син, на още един национален предател>>> с особеното си скодоумие.Ужасът обаче навлезе в крайната си и особено трагикомична фаза, когато се разбра, че от правосъдното министерство спешно ще бъдат внесени промени в Закона за събранията, митингите и манифестациите. Те определят зоните около Народното събрание, президентството и Министерския съвет като... забранени за протести, а за нарушителите са предвидени свирепи глоби. Вярно е, че в разпоредбите са изброени и болници, затвори и военни обекти, но тъкмо този камуфлаж прави първоначалния замисъл още по-прост и очевиден.
Та така, изборът според мен е, лустрация или трапанация.Но най-удивително, нека признаем, е обяснението на парламентарния председател кое точно е наложило трескавите изменения в закона. "Проблемът за общуването между институциите и обществото е реален (!?), но участието в протести не е гражданска изява", строго каза Пирински. Усещането, че за митингуващите вече няма да има пощада, се засили както от металния му тембър, така и от продължението на мисълта му: "Забраните имат за цел да предотвратят израждането на протестите в покушение срещу институциите. Подкрепям регулацията, за да има яснота в общуването с обществото..."
Женицата търсила облекчение, бе...:Мнемозина написа: Ами защото творкинята не се е сетила, че има и "добри" стереотипи и предразсъдъци и че това, което трябва да направи, има и други задачи освен... ъъъ... естетическите, да го кажем.![]()
Предполагам само.
"За мен този проект е начин да си оправя сметките с фалшивия патриотизъм, да потърся облекчение от развалата в българския материален и духовен живот."
http://dnes.dir.bg/2009/01/13/news3844104.html
Ох.vyara написа:Женицата търсила облекчение, бе...:Мнемозина написа: Ами защото творкинята не се е сетила, че има и "добри" стереотипи и предразсъдъци и че това, което трябва да направи, има и други задачи освен... ъъъ... естетическите, да го кажем.![]()
Предполагам само.
"За мен този проект е начин да си оправя сметките с фалшивия патриотизъм, да потърся облекчение от развалата в българския материален и духовен живот."
http://dnes.dir.bg/2009/01/13/news3844104.html
Какво да ти кажа.
Мен идеята й - сама по себе си - не ме дразни. Не се вижда много добре, обаче това там тръби ли са? Някак всичко изтича в кенефа, от клозет в клозет, преливане от пусто в празно, едни ей такива ми се въртят (не съм чела тя как си обяснява творението, но често самите автори много-много не разбират какво им се е получило).
Обаче това, сложено сред твърде елегантно самочеткащите италианско футболно и френско стачкуващо... Абе просто не му е там мястото. Има неща, дето можем да си ги говорим, че и трябва да си ги казваме тук между нас, но е по-добре да не ги афишираме чак толкова - не че не се виждат и без това.
Ще прочета линка на Боев и ще видя там какво се е писало, но малко по-късно.
Panta rhei...
Страх, страх, не ами... Заяков ли му беше името на тоз. Боклуци долни! Само се ядосвам да чета.БоЕВ написа:Та така, изборът според мен е, лустрация или трапанация.Но най-удивително, нека признаем, е обяснението на парламентарния председател кое точно е наложило трескавите изменения в закона. "Проблемът за общуването между институциите и обществото е реален (!?), но участието в протести не е гражданска изява", строго каза Пирински. Усещането, че за митингуващите вече няма да има пощада, се засили както от металния му тембър, така и от продължението на мисълта му: "Забраните имат за цел да предотвратят израждането на протестите в покушение срещу институциите. Подкрепям регулацията, за да има яснота в общуването с обществото..."
Всъщност темата се смеси доста интересно. Значи за Франция, където протестират най-редовно и за всичко (и където живеят прекрасно) може протестът да е символ. За нас той е ограничаван най-нагло.
Последно промяна от vyara на 13.01.09, 15:28, променено общо 1 път.
не са долни бе, мислят се за институцияСтрах, страх, не ами... Заяков ли му беше името на тоз. Боклуци долни! Само се ядосвам да чета.
Заякови и Ко
мене ми е интересно що младия Заяков
то биш спикера ни
побеснява като го питат за фемилито му:rotfl24:[/quote]
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Колко полицаи има в България, някой знае ли?Кент написа:не са долни бе, мислят се за институцияСтрах, страх, не ами... Заяков ли му беше името на тоз. Боклуци долни! Само се ядосвам да чета.
Заякови и Ко
то биш спикера ни
побеснява като го питат за фемилито му:rotfl24:
Само това откривам засега:
#
България има твърде много на брой полицаи - 615 полицаи на 100 хиляди души население. Във 32 европейски страни има по-малко полицаи отколкото в България. Във Финландия има 4 пъти по-малко полицаи отколкото в България.
#
България харчи много за обществен ред и сигурност - почти 3% от БВП. Това е абсолютен рекорд в цяла Европа. Средно в ЕС се отделят два пъти по-малко пари. В Дания се отделя едва 1% от БВП и това е напълно достатъчно.
И за какво се хрантутят полицаи? Те явно не се справят с престъпността и разкриването й. Може би да озаптяват протестиращи?!
Продължих да ровя и виждам, че той броят бил засекретен 50 години и чак наскоро го обявили (макар и още да не знам колко е точно), но попаднах на това:
http://politiki.bg/?cy=108&lang=1&a0i=2 ... a0p_id=354
http://politiki.bg/?cy=108&lang=1&a0i=2 ... a0p_id=354
[/quote]Кент написа:не са долни бе, мислят се за институцияСтрах, страх, не ами... Заяков ли му беше името на тоз. Боклуци долни! Само се ядосвам да чета.
Заякови и Ко
то биш спикера ни
побеснява като го питат за фемилито му:rotfl24:
Да ама страх лозе пази. И Зелева ливада.---:rotfl24:
Отново на път

- Stranniche
- Обратна връзка:
Стана ми гадно. Кой е избрал точно тази антистично-фекална натура да ни представя в Ивропата?БоЕВ написа:Темата я гледям рязнолика, та затова ще метна некви мой си размисли без страсти.
"Произведението"
Едно е да се надсмееш над предразсъдъците и стереотипите, друго е да хвърляш кал, или по-скоро фе-кал по страната си и да показваш смърдящото си произведение пред света.
Гнус отвсякъде.
И за това им плащат на такива!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Османското владичество ли?!Творците са представили Франция в стачка, Холандия пък е потънала под вода, като не са потънали само няколко минарета, а Великобритания е територия, върху която има овца, крокодил, слон и ловец. Испанската строителна индустрия е заляла с бетон цялата територията на страната, а Люксембург е представен като златно кюлче с надпис "Продава се". Чешкият художник Давид Черни пък е видял страната си с лика на президента евроскептик Вацлав Клаус. Художничката Елена Джелебова е представила България "като турска тоалетна" - тип клекало, което е препратка към Османското владичество.
Виждам, че холандците са поставили проблема с исляма /вярно, че забрадките са заляли страната и в големи райони от нея съвсем нямаш чувството, че си в Европа, по супермаркетите и много други места работят главно забрадени жени и мургавели/, но никой не си оприличава страната с място за биологични отпадъци, лайнопровод.
Впрочем клекалата далеч не са само в Османската империя. Има ги на много места по света, това е и традиционният японски стил, както БоЕВ спомена.
Странниче идвай си в къщи,Stranniche написа:Османското владичество ли?!Творците са представили Франция в стачка, Холандия пък е потънала под вода, като не са потънали само няколко минарета, а Великобритания е територия, върху която има овца, крокодил, слон и ловец. Испанската строителна индустрия е заляла с бетон цялата територията на страната, а Люксембург е представен като златно кюлче с надпис "Продава се". Чешкият художник Давид Черни пък е видял страната си с лика на президента евроскептик Вацлав Клаус. Художничката Елена Джелебова е представила България "като турска тоалетна" - тип клекало, което е препратка към Османското владичество.
Виждам, че холандците са поставили проблема с исляма /вярно, че забрадките са заляли страната и в големи райони от нея съвсем нямаш чувството, че си в Европа, по супермаркетите и много други места работят главно забрадени жени и мургавели/, но никой не си оприличава страната с място за биологични отпадъци, лайнопровод.
Впрочем клекалата далеч не са само в Османската империя. Има ги на много места по света, това е и традиционният японски стил, както БоЕВ спомена.
заедно ше ги преебеме
кенефофилите:mad:
и търтеите български и балкански
лайноядите и скунсовете
но няма да е бързо де:shy:
ние шсе бъзикаме с тях
щото това можеме
но ше възпитаме лапетата...
пък децата ни
ше им подритват черепите
само споко
възпитание
и търпение:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Дишайте спокойно, не сме ние.Stranniche написа:Османското владичество ли?!Творците са представили Франция в стачка, Холандия пък е потънала под вода, като не са потънали само няколко минарета, а Великобритания е територия, върху която има овца, крокодил, слон и ловец. Испанската строителна индустрия е заляла с бетон цялата територията на страната, а Люксембург е представен като златно кюлче с надпис "Продава се". Чешкият художник Давид Черни пък е видял страната си с лика на президента евроскептик Вацлав Клаус. Художничката Елена Джелебова е представила България "като турска тоалетна" - тип клекало, което е препратка към Османското владичество.
И сега?
Panta rhei...
Бе не може ли нещо по-оригинално?[unknown] написа:Сега да му направим паметник на Давид Черни в естествен ръст, клекнал исъс събути гащи, да го подарим на чехите, а те да го поставят над някое клекало в европарламента.Мнемозина написа: И сега?
Отново на път

Аааа, сетих се- няма да им го подаряваме! Ще им го продадем за 500 000 евро.lancelote написа:Бе не може ли нещо по-оригинално?[unknown] написа:Сега да му направим паметник на Давид Черни в естествен ръст, клекнал исъс събути гащи, да го подарим на чехите, а те да го поставят над някое клекало в европарламента.Мнемозина написа: И сега?
Само! Ами инлфацията? Дефлацията...Лихви, такси, акцизи...Има няма 1 000 000 Евро! Абе, като е за тоалетна дай да им подарим една нашенска, немодернизирана.[unknown] написа:Аааа, сетих се- няма да им го подаряваме! Ще им го продадем за 500 000 евро.lancelote написа:Бе не може ли нещо по-оригинално?[unknown] написа:Сега да му направим паметник на Давид Черни в естествен ръст, клекнал исъс събути гащи, да го подарим на чехите, а те да го поставят над някое клекало в европарламента.Мнемозина написа: И сега?
Отново на път

Луд ли си! Такъв нов подарък... Аз бих им подарил една от онези, дето ги сковаваме от дъски пета употреба...Даже тук-таме с малко използувани при варене на компоти. И дупка в земята...Чиста хароба - хегиенично![unknown] написа:Чисто нова...малко употребявана...lancelote написа: Абе, като е за тоалетна дай да им подарим една нашенска, немодернизирана.На двора...
Отново на път

Това, че е глупак не го оправдава. За мен той е престъпник. Хиляди мизерстваха заради "управлението" му. Колко народ е измрял преждевременно и колко деца не са се родили заради тоя боклук- да не говорим. Големият ни син е роден в тая година. Жена ми като беше бременна в най- голямата мизерия я гледаха сякаш подвиг извършва. И наистина така си беше. Хората се биеха за хляб... Някой, ако носеше пълна торба с покупки го гледаха с омраза... Продаваха кафе втора употреба...latrevw написа:
хаха, само едно нещо ме впечатли, сякаш е верно, че той наистина не е намесен в политически и икономически скандали, значи освен, че е некадърен политик, дори не се е научил и да краде; да напуска партията - ок, ама да отправя критики е повече от смешно, и то сега когато хората сравняват сегашното дереже с времето, когато той "управляваше"
Знам, че мнозина от вас не са я усетили тази криза с остратата, с която ние я почувствахме. Беше жестоко. Тоя Жан е национален предател. Трябваше да изгние в затвора. Боклук.
Присъединявам се! Дъщерята се роди в неговото управление! Къв зор видяхме да я гладаме. Комай тя за тва запомни думата НЯМА. Виж синкове се роди в по-добре време, та думата НЯМА за него не съществува...[unknown] написа:Това, че е глупак не го оправдава. За мен той е престъпник. Хиляди мизерстваха заради "управлението" му. Колко народ е измрял преждевременно и колко деца не са се родили заради тоя боклук- да не говорим. Големият ни син е роден в тая година. Жена ми като беше бременна в най- голямата мизерия я гледаха сякаш подвиг извършва. И наистина така си беше. Хората се биеха за хляб... Някой, ако носеше пълна торба с покупки го гледаха с омраза... Продаваха кафе втора употреба...latrevw написа:
хаха, само едно нещо ме впечатли, сякаш е верно, че той наистина не е намесен в политически и икономически скандали, значи освен, че е некадърен политик, дори не се е научил и да краде; да напуска партията - ок, ама да отправя критики е повече от смешно, и то сега когато хората сравняват сегашното дереже с времето, когато той "управляваше"
Знам, че мнозина от вас не са я усетили тази криза с остратата, с която ние я почувствахме. Беше жестоко. Тоя Жан е национален предател. Трябваше да изгние в затвора. Боклук.
Отново на път

- Dark Angel
за мен също е престъпник, няма значение че е глупак[unknown] написа: Това, че е глупак не го оправдава. За мен той е престъпник. Хиляди мизерстваха заради "управлението" му. Колко народ е измрял преждевременно и колко деца не са се родили заради тоя боклук- да не говорим. Големият ни син е роден в тая година. Жена ми като беше бременна в най- голямата мизерия я гледаха сякаш подвиг извършва. И наистина така си беше. Хората се биеха за хляб... Някой, ако носеше пълна торба с покупки го гледаха с омраза... Продаваха кафе втора употреба...
глупаците са особено опасни като имат власт
като се сетя какво беше.....
повече от жестоко
ужасно
- Глас в пустиня
Зайков - грешката е моя, защото когато за първи път четох за дейността му бях леко объркан - първо не повярвах, после бях леко смутен, а на края ми беше все едно дали е зайков, заеков или заяков. Важното е, че е предател работил за отцепване на територия от България и създаване на измислена(коминтерновска) народност, а след това радушно приет и заемал отговорни постове в управлението на страната, както и синът му днес.vyara написа:
Страх, страх, не ами... Заяков ли му беше името на тоз. Боклуци долни! Само се ядосвам да чета.
Всъщност темата се смеси доста интересно. Значи за Франция, където протестират най-редовно и за всичко (и където живеят прекрасно) може протестът да е символ. За нас той е ограничаван най-нагло.