Вече
Вече
и вторият син порасна отвъд границата на малолетността. Както каза, когато го поливахме с брат му с шампанско - вече не съм отговорен за него...формално де - има си права пълни, може даже да го арестуват... на което отговорих, че това не е най-забавното, което може да се очаква след пълнолетието ;)
И така - днес виртуалния бар е за моя сметка!
малко мартини, и коктейли по избор ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Вече
елбиии, жив и здрав да ти е! и щастлив по начинът, по който той го разбира - вече има право на това, нали?:winkw:
just perfect
мерси лейди... права си за щастието - всъщност съм ги оставил да правят така от много време... та - това право си го ползва - мисля, че не могат (и не се) да се оплачатbead_ написа:елбиии, жив и здрав да ти е! и щастлив по начинът, по който той го разбира - вече има право на това, нали?:winkw:
наздраве.
За тебе:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Браво, Елби! Жив и здрав да е! Просто е невероятно как децата порастват, а ние сме все още деца!
И хем е хубаво, хем малко те свива под лъжичката, защото, даваме им крила да полетят, добре знаейки, че това ще ги отдалечи от нас и каквото и да правят, както и да се спъват и падат по техния си път, както и ние по нашия, ще виждаме, но нищо не можем да направим.
мерси, мерси... да - прекрасни са и е чудесно, че израстват готини, силни и добри.Fairy of the Flowers написа:Браво, Елби! Жив и здрав да е! Просто е невероятно как децата порастват, а ние сме все още деца!И хем е хубаво, хем малко те свива под лъжичката, защото, даваме им крила да полетят, добре знаейки, че това ще ги отдалечи от нас и каквото и да правят, както и да се спъват и падат по техния си път, както и ние по нашия, ще виждаме, но нищо не можем да направим.
я едно спешъл и за тебе...
- Piqndurnik
- snowprincess
Честито, Елби, да е жив и здрав, и да се гордеете с постиженията му!
Брат му успя ли да го изненада?
Брат му успя ли да го изненада?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Късмет и щастие желая на момчето, Елби:-)
На теб търпение:-)
На теб търпение:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Хммм... леееко ти завиждам и се чудя кога ли и мойте ще стигнат тази възраст.ELBI написа:и вторият син порасна отвъд границата на малолетността. Както каза, когато го поливахме с брат му с шампанско - вече не съм отговорен за него...формално де - има си права пълни, може даже да го арестуват... на което отговорих, че това не е най-забавното, което може да се очаква след пълнолетието ;)
Тогава, вероятно, ще се чудя къде ли излетя всичкото това време
Така или иначе, наздраве
Честито брадчед! 
Мен ме чака абитуриентския бал на сина.. Като се роди си направих магия, купих бутилка уиски и го зарових с осмолена капачка в пясък. С уговорката, че ще го отворя на бала му с него.
Сега не мога да я намеря къде са я преместили бастуните...и май ш`съ наложи да живеем вечно.
Може да ми викате М`кЛауд вече. 
Мен ме чака абитуриентския бал на сина.. Като се роди си направих магия, купих бутилка уиски и го зарових с осмолена капачка в пясък. С уговорката, че ще го отворя на бала му с него.
Мерси! На всички.
Брат му с пристигането му го изненада много! Около час не можеше да повярва малкия (вече голям). А МЪЖжжж - само да ти кажа, че и тази година ме чака абитуриентски! Може да купим 2 костюма за цената на 1. примерно. Гасподе - твойте ще стигнат много бавно тази възраст, щото им предстои пубертет, а той минава ужасно бавно. Е - това е мой опит и на близки приятели. Дано при теб е по-различно. Мерси и на останалите и ще чакам да прочета и вашите достижения до 18-тия р.д. Аз съм с известна преднина... Та сега се отдавам на по-глобални занимания
Брат му с пристигането му го изненада много! Около час не можеше да повярва малкия (вече голям). А МЪЖжжж - само да ти кажа, че и тази година ме чака абитуриентски! Може да купим 2 костюма за цената на 1. примерно. Гасподе - твойте ще стигнат много бавно тази възраст, щото им предстои пубертет, а той минава ужасно бавно. Е - това е мой опит и на близки приятели. Дано при теб е по-различно. Мерси и на останалите и ще чакам да прочета и вашите достижения до 18-тия р.д. Аз съм с известна преднина... Та сега се отдавам на по-глобални занимания
- Пенчо Заека
- Обратна връзка: