Ако има любов, ЧЧ и СС, всичко останало е вятър и мъгла

Кент, антиСВ също изпозват символи.Кент написа:за СВ
кво да коментирам

Как?МЪЖжжж написа:Винаги съм празнувал и винаги ще празнувам нашия си празник- Трифон Зарезан!
Ама стига, бе! Не може ли като културните хора да си говорим за кафе, чай, болкоуспокояващи, минерална вода...?holi_day написа:Как?МЪЖжжж написа:Винаги съм празнувал и винаги ще празнувам нашия си празник- Трифон Зарезан!
Никога не съм имала лозе, та да ида на него, пъ да полея (щях да кажа "корените") главините с вино, пъ да зарежа лозите... ох...
В църквата на първи февруари са опявали лозови клони и са ги раздали на билите там. Мъ аз отсъствах хахах Да си била, холидей, да са ти дали! Тия пъ ногу зеха да си повтарят ритуалите - върбови клонки, лозови... Трябва да са ги подсетили дряновите клонки...
Как се празнува Трифон Зарезан? - най-сериозно питам.
Не се ли е превърнала датата вече само в повод за пийване?
Поредният.
Нещо като - Дайте ни пиене, пъ повод шъ намерим. Или като във вица, че едни пият от мъка, други - от радаст, а трети - от сутринта.
Естествено!holi_day написа: Как се празнува Трифон Зарезан? - най-сериозно питам.
Не се ли е превърнала датата вече само в повод за пийване?
Поредният.
Нещо като - Дайте ни пиене, пъ повод шъ намерим. Или като във вица, че едни пият от мъка, други - от радаст, а трети - от сутринта.
Сега и аз нямам лозе. Нито баща ми изключая няколкото асми в двора.holi_day написа: Как?
напълно правилно!!!4avdar4e написа:На кой каквото празнува, а по стар български обичай трябва да се празнуват и двете, при това - и по стар, и по нов стил
Ако има любов, ЧЧ и СС, всичко останало е вятър и мъгла